- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.601
canım önce tebrik ederim, Allah herşeyin hayırlısını versin. Senin için biraz zor bir dönem olucak belki ama ikisi birlikte büyüyecekler , biraz büyüdüklerinde sen daha da rahat edeceksin inşallah. Benimde ilk bebeğimde ikinci bebeğimde beklemediğim bir anda oldu, seni anlayabiliyorum insan şok oluyor ve ikisinde de çok ağlamıştım.Ama şimdi iyi ki olmuşlar diyorum..Senden tek farkım benim iki çocuğumun arasında 12 yaş var inan çok zorlandım sen daha şanslısın, sakın üzülme Allah sana kuvvet versin, bebişlerine de sağlık versin...öptüm
tebrik ederim esincim çok güzel bir haber ne güzel arada pek bir yaş farkı olmayacak ben ve eşim malesef 2.yi düşünemiyoruz aslında ben o kadar zorluğa rağmen yapardım çünkü kardeşi olmalı kızımın ama eşim ona iyi bir gelecek veremekten korkuyor neyse ya senin adına çok çok sevindim
Kızlar su çiçeği aşısı yaptırdınızmı hiçses seda yok sizden sordum 60 ytl miş aşı çok karasız kaldım zorunlu bir aşı olmadığı için herhalde siz ne düşünüyorsunuz bakem
Selam kızlar uzun zamandır uğramıyordum sayfaya ama Maşallah yine kaynıyorsunuz.Esin ciğim Hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel tek çocuk taraftarı olmayan biri olarak ne mutlu sana.Uzmanlar 3 yaş en güzeli diyorlar yani senin bebişler ne güzel fazla araları olmadan beraber büyüyecekler.Kısmetse bende seneye düşünüyorum aslında.Umarım herşey gönlünce olur.Güzel,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,bebişin seni hiiiççç üzmesin ve sağlıcakla doğsun.Hiç üzülme ne mutlu sana hazır deneyimlerin taze iken olsun sonra sen düşünemezdin.Allah yardımcın olsun canım.
dün itibariyle regl oldum, ama bebek fikri iyi geldi, keşke olsaymış... esincim şanslı olduğunu düşünüyorum. haberlerini takip edicem. sorunsuz bir hamilelik olsun inşallah.
Sağol Esinciğim senin için de hayırlı olsun tekrardan
2 günden beri kise gelmemiş kızlar
saol canim benim çok teşekkür ederim..amin canim..hepimiz için hayırlı neyse o olsun:Saruboceq:
nasıl gidiyor hamişlik canımm?
umarım problemsiz bir hamilelik geçirirsin
slm kızlar artık bende sık sık giremiyorum
fırsat buldukça takip ediyorum ama paylaşım olmayınca yazmak da anlamsız oluyor tabiii
kısaca özetlemek gerekirse hayat şu dönem geçmiş dönemlere oranla daha bir oturdu herşey sankiii
melisim şarkı söylemeyi çok seviyor
tamamını söyleyemesede benim söylediğim şarkıların bir kısmını notalı söylüyor cimcime..
tam bir gezenti olduk onuda söylemeden geçemem
her fırsatta dışarı çıkıyoruz hoş kışın bile fırsat buldukça dışarı çıktık zaten ama havaların ılıması ile gezmelerde yoğunlaştı
gezme dediysem günlük yürüyüş ihtiyaç vs şu dönem
ev gezmelerini şu sıra tercih etmiyorum çünkü ana kız rahat edemiyoruz..rahat edemeyincede ev gezmesinin anlamı kalmıyor benim için
şöyle oturup rahat rahat sohbet edip çay kahve içemedikçe de ev gezmelerinden uzak durucam gibime geliyor:))
lilicim inanirmisin hiçbir belirti olmadan yaşıyrum hamileligimi ne mide bulantısı nede başka bişey..eylülde hersabah artik rutin şeklini almiş mide bulantilarim bunda yok..
dün dr gittim cnaim..biraz moralim bozulmadi degil..keseyi gördük ama kese biraz 2 hafta kadar geriden geliyor dedi..endişe edecek bir durum degil genelde kapatıyorlar aradaki farkidedi..ama benimde biraz moralim bozuldu..normalde 6 haftalık ama 4 haftalik ebatlarindaymiş.
10 gün sonra gene gidicez..bakalim inşallah gelişimi iyi olur..tabi başladim yine folik asite falan..herzaman sylüyorum hayırlısı neyse hakkımızda o olsun inşallah