2008 Aralık Anneleri

selam kızlar nasilsini?herzamanki gibi yagmurlu bir istanbul günü
bugün sabah biraz hava iyiydi ama şu sıralar gene yagmur başladı
dün iyiki biraz eylülü dışatrı çıkarma firsatı bulmuşum..bugünde banyosunu yaptırdım 4 gibi uyudu şimdi uyuyor..bende keyif yapayım dedim çayımıda aldim elime ohhh sefam olsun

merhaba kızlar.
nasılsınız bebişler nasıl.hasta olan bebelerimiz varsa acil şifalar diliyorum.
bizim günlerimiz koşturmaca,yemek yememe her dafasında red etmekle geçiyor.azılarımız geldi bayağı sıkıntılı gğnler geçiyorus.
hepinizi öpüyorum.

ilkim ne güzel kurtulmuşsun bizimde gelemedi bir türlü azılar bugün hava çok kötü güzel olsaydı kızımı parka götürürdüm canı sıkılıyor herkeze kucak dolusu sevgiler hoşçakalın

merhaba kızlar, biz de huysuzuz maşallah, mama sandalyeine oturtmak bile çok zor oluyo bazen. dişlerden herhalde. iştahımız da az, dışarıya çıkınca iyi oluyo ama , bu seferde yeme saatlerini yetiştiremiyorum, ev işleri kalıyo

jaspercim kolaylıklar dilerim..şu dönem mama sandalyesinde her çocuk oturmak istemez hele hele adam akıllı yürümeye başladıysa hiç oturmak istetememesi bence normal
melis son 4 aydır mama sandalyesinde oturmuyor ama normal yemek mamasının sandalyesinde çok güzel oturuyor maşallah
yürümeye başlayınca keşfetme duygud-su öne çektiği için merakla etrafı incelemek ve karıştırmak onlar için oturmaktan daha eğlenceli geliyor bence..

slmmmmmm,herkese güzel bir hafta olması dileği ile..
bizlerde durumlar şu sıralar oldukça yoğun geçiyor
melis çok araştırmacı bir bebek
hem herşeyi karıştırsın hemde incelemek istiyor şu dönem
yürüme konusunda hiçbir sorunumuz yok şuan hatta artık yatağından gayet güzel kendisi inebiliyor
birde ben melis te gerek sosyal anlamda gerekse beslenme anlamında fazla hatta hiç ksıtlamadan büyüttüm
ilk çocukta maalesef tecrübesizliklerden aldığım kötü ders melis te tam aksine hep lehimize gelişti
özetle oğlumu büyütürken çok titizlendim ama her titizliğim bana sorun olarak geri dönerken kızımda daha relax olmamın hem kendi ruhsal durumumda hemde kızımın gelişimindeki olumlu tarafları gördükçe çok fazla titizlenmenin anlamsız olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüm ve görüyorum.

hayırdır maydanozcum neler oldu ki???

mrb kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm
soguk almışım kafam kazan gibi
cok agrıyo ilaç care deil bi sürü içtim ama

fayda etmiyo mafoldumben

merhaba arkadaşlar...
kızlarım 14 ayı doldurdular....gece 9 da 1 büyük kase çorba içiyorlar.uykudan önce saat 10--10,30 gibi 250 cc pirinç ununu biberonla veriyorum onuda içiyorlar...uyuduktan 2-3 saat sonra acıkıyorlar...
sabaha kadar 2'şer biberon sütlü pirinç ununu bitiriyorlar...sık sık uyanıyorlar yanii..
sizlerin kuzularıda gece sık uyanıyormu..?

piriç unu mu? ben süt veriyorum hangisini kullanıyosun pirinç unu bizim kız gece ya 12 de kalkar kalkmazsa 3te kalkar gece 1 kere kalkıyor ayy ben rahatladım çok şükür uykumdan anlıyorum artık

piriç unu mu? ben süt veriyorum hangisini kullanıyosun pirinç unu bizim kız gece ya 12 de kalkar kalkmazsa 3te kalkar gece 1 kere kalkıyor ayy ben rahatladım çok şükür uykumdan anlıyorum artık

genelde ülker gogly kullanıyorum....
bende süt veriyorum ama doymuyorlar onun için pirinç unu veriyorum...

inşallah benim kızlarda az uyanırlarda bende uykumu alabilirim..

Merhabalar , Bende aralik 2009 annesiyim . Benim kizimda reflu oldugunda sık sık kusuyor hatta maalesef bir kere acillik olduk . Goruntulu telsiz almak istiyorum .Cunku bir an bile yanindan ayrilamiyorum . Aranizda kullanan varsa ve bana marka tavsiye ederse sevinirim .

canim valla benim kızım yatarken 11 12 gibi 300 ccc sütünü içiyor.yatıyor sabah11 e kadar biz deliksiz uyuyoruz gece beslenmesini tamamen kestik..o yüzden bende rahatladım şükür

canim valla benim kızım yatarken 11 12 gibi 300 ccc sütünü içiyor.yatıyor sabah11 e kadar biz deliksiz uyuyoruz gece beslenmesini tamamen kestik..o yüzden bende rahatladım şükür

ahh ahh nerde...bazen her saat başı uyanıyorlar bazen 2-3 saat sonra...
su veriyorum olmuyor illa içecekler o sütü...belkide alışkanlık yaptılar...
inşallah benim kızlarımda unuturlar gece beslenmesini...

ahh ahh nerde...bazen her saat başı uyanıyorlar bazen 2-3 saat sonra...
su veriyorum olmuyor illa içecekler o sütü...belkide alışkanlık yaptılar...
inşallah benim kızlarımda unuturlar gece beslenmesini...

canim anladıgım kadariyla senin cimcimeler alışkanlık ypamış işin zor valla hele birde 2 tane olunca gerçketen allah sabir versin canim-tatlicadiarzu-ama bazı bebekler bunu alişkanlık haline geitirirmiş benim bi tanıdıgım var oglu 3 yaşında hala süt içmek için kalkarmişkaydirigubbakcemile
umarım seninki okadar sürmez canim
aman napalim allah onlara saglik sıhat versin de annelik bu herşeye razı geliyorsun:asigim:

merhaba hanımlar bende 2009 aralık annesıyım..kızım 2 bucuk aylık ,rabbım hepımızın evladını bagıslasın
:1hug:
az once doktordan geldık aklıma takılan butun soruları bı kagıtta topluyordum,daha once gııttıgımız devlet hastanesınde soracaktım ama malum devlet hastanelerınde ınsanı konusturmuyorlar bıle :bbo:,,sorularım elımde kalmıstı bende azarlamıstım doktoru ama ne faydalmaz: ,ozel hastaneden gelıyorum suan herseyıde sordum guzelcenede muayene ettırdım .paranın goznu seveyım ya paran varsa ıyısın bu ulkedekafamçokkarıştı ya olamayanlar ne yapsın of off....ama en azından içim cok rahat psikolojık olarak bende rahatladım,kızımın bıseysı yokmus aplaları....yalnız bısı sorcam kızımın yuzunde kuruluk kızarıklık ve kasıntı vardı doktor bazı ılaclar yazmıs henuz almadım receteyıde okuyamıom yalnız bı kacını okudum aranızda kullananlar yazarsa sevınırım

iisimleri sunlar
tylol ped buda agrı kesıcıymıs
excıpıal lıpo bu sanırım cıldı ıcın
advantan losyon sanırım recetede yazan bu ..recetede yazan harflere göre aradım ilaç adını bu cıktı ama nedennını anlayamadım neden yazdı acama...kullananlar varmı

Son düzenleme:

merhaba anneler..

aradığınız başlık burada:

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/334676-aralik-2009-anneleri.html

a.s.

yaa kızlarr 250-300 cc süt içen bebeklere masallah ben zorla gece yatarken genelde onuda içmez sabahta uyuken 120cc yi ite kaka veriyorum şaka gibi benim oğlum.kusarak büyüdü halaaada kusuyor azda versem kusar çokta versem nerelere gitmedim ne doktorlar baktı ama sürekli öğürtü halinde kusmasa bile öğürür gibi hareket yapıyo hala püre yiyo katılara geçmedi gelişimi gayet iyi ama bu sorunlar beni zavallı anacığmı çıldırtıyo resmen neyse umarım düzelir...

güle güle büyüt evladını Rabbim sağlık ve sıhhat versin canımm
expial lipo nemlendiridir özünde..
bazı bebek ve çocuklarda ekseriyetle alerjik bünyelerde oluşan kızarıklık kuruluk kaşıntı ve akebinde oluşan egzemalar için kullanılır..
sana tavsiyem şu an çok küçük kızın eğer geçmezse 2 yaşından sonra mutlaka alerji testi yaptırmandır.
ama muhtemelen geçer şuan çok küçük olduğu için belkide mama veriyorsan oda yapmış oalbilir ama geçmez ise süt alerjisi yada atopik dermatit olabilir
çok önemli bişey değil ama nemlendirici kullanmazsan kaşıntı artabilir
benim oğlum da var dönem dönem kaşınır yumuşak dokuları expial lipo kullanıyorum ve geçiyor alerji testinde ağaç tozları ve kedi köpek tüylerine alerjisi çıkmıştı
muhtemelen 5 yaşına kadar geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…