- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.541
merhaba kızlar, biz de huysuzuz maşallah, mama sandalyeine oturtmak bile çok zor oluyo bazen. dişlerden herhalde. iştahımız da az, dışarıya çıkınca iyi oluyo ama , bu seferde yeme saatlerini yetiştiremiyorum, ev işleri kalıyo
İnşallah ufak tefek sorunlarınız da bitiverir.
Şimdi hamd olsun daha iyiyiz.Çok zor,fena bir dönem yaşadık.Şubat tatili için anneme İstanbul'a gitmiştik.O şubat tatili zorunlu bir aya çıktı.Ağzımdan burnumdan geldi.Kafam iki dünya oldu,zehir oldu o ailecek tatil hayali.
Hamd olsun daha iyiyiz,o dönemden aşırı yorgunluk,yıpranmışlık dışında birşey kalmadı.
Güzel haberlerde görüşürüz inşallah(amin).opuyorumnanaktan
piriç unu mu? ben süt veriyorum hangisini kullanıyosun pirinç unu bizim kız gece ya 12 de kalkar kalkmazsa 3te kalkar gece 1 kere kalkıyor ayy ben rahatladım çok şükür uykumdan anlıyorum artık
merhaba arkadaşlar...
kızlarım 14 ayı doldurdular....gece 9 da 1 büyük kase çorba içiyorlar.uykudan önce saat 10--10,30 gibi 250 cc pirinç ununu biberonla veriyorum onuda içiyorlar...uyuduktan 2-3 saat sonra acıkıyorlar...
sabaha kadar 2'şer biberon sütlü pirinç ununu bitiriyorlar...sık sık uyanıyorlar yanii..
sizlerin kuzularıda gece sık uyanıyormu..?
canim valla benim kızım yatarken 11 12 gibi 300 ccc sütünü içiyor.yatıyor sabah11 e kadar biz deliksiz uyuyoruz gece beslenmesini tamamen kestik..o yüzden bende rahatladım şükür
ahh ahh nerde...bazen her saat başı uyanıyorlar bazen 2-3 saat sonra...
su veriyorum olmuyor illa içecekler o sütü...belkide alışkanlık yaptılar...
inşallah benim kızlarımda unuturlar gece beslenmesini...
Merhabalar , Bende aralik 2009 annesiyim . Benim kizimda reflu oldugunda sık sık kusuyor hatta maalesef bir kere acillik olduk . Goruntulu telsiz almak istiyorum .Cunku bir an bile yanindan ayrilamiyorum . Aranizda kullanan varsa ve bana marka tavsiye ederse sevinirim .
merhaba hanımlar bende 2009 aralık annesıyım..kızım 2 bucuk aylık ,rabbım hepımızın evladını bagıslasın
:1hug:
az once doktordan geldık aklıma takılan butun soruları bı kagıtta topluyordum,daha once gııttıgımız devlet hastanesınde soracaktım ama malum devlet hastanelerınde ınsanı konusturmuyorlar bıle :bbo:,,sorularım elımde kalmıstı bende azarlamıstım doktoru ama ne faydalmaz: ,ozel hastaneden gelıyorum suan herseyıde sordum guzelcenede muayene ettırdım .paranın goznu seveyım ya paran varsa ıyısın bu ulkedekafamçokkarıştı ya olamayanlar ne yapsın of off....ama en azından içim cok rahat psikolojık olarak bende rahatladım,kızımın bıseysı yokmus aplaları....yalnız bısı sorcam kızımın yuzunde kuruluk kızarıklık ve kasıntı vardı doktor bazı ılaclar yazmıs henuz almadım receteyıde okuyamıom yalnız bı kacını okudum aranızda kullananlar yazarsa sevınırım
iisimleri sunlar
tylol ped buda agrı kesıcıymıs
excıpıal lıpo bu sanırım cıldı ıcın
advantan losyon sanırım recetede yazan bu ..recetede yazan harflere göre aradım ilaç adını bu cıktı ama nedennını anlayamadım neden yazdı acama...kullananlar varmı
merhaba hanımlar bende 2009 aralık annesıyım..kızım 2 bucuk aylık ,rabbım hepımızın evladını bagıslasın
:1hug:
az once doktordan geldık aklıma takılan butun soruları bı kagıtta topluyordum,daha once gııttıgımız devlet hastanesınde soracaktım ama malum devlet hastanelerınde ınsanı konusturmuyorlar bıle :bbo:,,sorularım elımde kalmıstı bende azarlamıstım doktoru ama ne faydalmaz: ,ozel hastaneden gelıyorum suan herseyıde sordum guzelcenede muayene ettırdım .paranın goznu seveyım ya paran varsa ıyısın bu ulkedekafamçokkarıştı ya olamayanlar ne yapsın of off....ama en azından içim cok rahat psikolojık olarak bende rahatladım,kızımın bıseysı yokmus aplaları....yalnız bısı sorcam kızımın yuzunde kuruluk kızarıklık ve kasıntı vardı doktor bazı ılaclar yazmıs henuz almadım receteyıde okuyamıom yalnız bı kacını okudum aranızda kullananlar yazarsa sevınırım
iisimleri sunlar
tylol ped buda agrı kesıcıymıs
excıpıal lıpo bu sanırım cıldı ıcın
advantan losyon sanırım recetede yazan bu ..recetede yazan harflere göre aradım ilaç adını bu cıktı ama nedennını anlayamadım neden yazdı acama...kullananlar varmı