- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.481
vaaayyyy tebrik ederim hemşomkaydirigubbakcemile5
hızlı başlamışsın.... hedefine tez zamanda ulaşırsın umarım. yalnız bir tavsiye ekmeği tamamen kesme. beyaz ekmek yerine kepek ekmeği (öğünlerde 1 dilim) yiyebilirsin. ekmek yerine 2 kaşık pilav yada makarnada olabilir. yani karbonhidrat mutlak suretle almalısın. yoksa kaslar erirmiş....ve verdiğin kiloları çok daha hızlı ve fazlasıyla alırmışsın. doktorum öyle söylüyor.
ayy canımcım anlammmı yaa..hele senin gibi çalışan anneleri hep takdir etmişimdir hayatım..hem ikiz bebek büyüt geceleri uykusuz kal hemde sabah kalk işe gitakannehiranam ne zor valla..allah kolaylığını veriyordur emminim..tabi bebek büyütmek herzaman zor ve zahmetliama dedigin gibi onların sagligi dünyadaki herşeyden önemli..allahtan senin yakınında annen falan var cnaim ya yoksa dahada zorlanirdin..biz bir taneyle başedemiyoz valla helal size bacimalkisalkisalkis
ayyy saol hayatım kilolari verem burda cıyak cıyak bağrınırım artıkınkaydirigubbakcemile3inşallah ulaşırırm canim ya biraz zor bir dönem sende bilirsin ama işte emek olmadan yemek olmazmiş..ekmek konusundada dedigini yapıcam canim..bugünkü yediklerimi sana anlatım..sabah kalktım sirkeli suyumu içtimsonra 3 adet eti formla peynir zeytin ve yumurtamı yedim..12 gibide 2 galetayla portakalımı yedim aksam 5 gibide azcık ıspanak,2adet ızgara köfte yogurt ve salata yedim..şu saat oldudaha bişey yemedimkaydirigubbakcemile3böyle böyle devam edicezartik napalımkaydirigubbakcemile5
ayyy saol hayatım kilolari verem burda cıyak cıyak bağrınırım artıkınkaydirigubbakcemile3inşallah ulaşırırm canim ya biraz zor bir dönem sende bilirsin ama işte emek olmadan yemek olmazmiş..ekmek konusundada dedigini yapıcam canim..bugünkü yediklerimi sana anlatım..sabah kalktım sirkeli suyumu içtimsonra 3 adet eti formla peynir zeytin ve yumurtamı yedim..12 gibide 2 galetayla portakalımı yedim aksam 5 gibide azcık ıspanak,2adet ızgara köfte yogurt ve salata yedim..şu saat oldudaha bişey yemedimkaydirigubbakcemile3böyle böyle devam edicezartik napalımkaydirigubbakcemile5
tünaydınn kızlarrr
wawwwwwwwww pek bi şenlenmiş buralarrr
zea cım tebriklerrr diyetlik işini başarmışsın.vereliniortakopuyorumnanaktan
bağır bağır, seve seve paylaşırım mutluluğunuolumunekankayizsmile çünkü gerçekten insan kilo verdikçe mutlu oluyor ve sağır sultana bile duyurmak istiyor :lepi:
başlangıçta zor dediğin gibi ama zaman çok çabuk geçiyor ve insan çabuk alışıyor.... Bu azimle yaparsınkolay gelsin....
Sirkeli suyu nasıl içiyorsun Allasen :) ben beceremedim bir türlü. içim kıyıılyor onu içince
tünaydınn kızlarrr
wawwwwwwwww pek bi şenlenmiş buralarrr
zea cım tebriklerrr diyetlik işini başarmışsın.vereliniortakopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnn
umarım herkes iyidir,bizde iyiyiz şükür
şu sıralar melisimin diş sıkıntıları var biraz
büyüdükçe inanılmaz şeker oluyor bunlar yaaaa
melis gün geçmiyorki yeni birşey öğrenmesin...
hatta en son hadisenin evlenmeliyiz bu sene şarkısının notasını ve sözlerini ritimli söyleyip oynuyor bide kendincedel del del sene vs şeklinde ama ritim aynı yaniiiiisırnaşık şey
hadi bakalım esincim kolay gelsin ...
kilo vermek için bi dönem ciddi faaliyetler yaparken şimdi 1 yada 2 kilo almak derdindeyim bende:hulya:
ayy zeacim valla okadar ,grençki dedigin gibi benimdeiçim kıyılıyor ama nefesimi tutuyorum bir dikişte tamamkaydirigubbakcemile3ya bu zayıflamak ugruna nedir şu kadınların çektigi yakafamçokkarıştıbu arada destegin için saol canim arkadasım:asigim:
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır uğrayamamıştım ne güzel sohbet muhabbet artmış.Maşallah sizlere.Kilolar başa bela kilolar ne yapacağız bunları yaaa.Bende hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama bir 5 kilo versem süper olacak ama diyet yapamıyorum kiiiii.Kız hasta oldu ardından bende,birkaç kilo gitti nasıl sevindirik oldum.Herkese kolay gelsin
heheee sorma nedir çektiklerimizbilmiyorumkismile
sahi erkekler biliyormudur acaba kadınların zayıflamak için sabahları aç karnına sirke içtiklerini:içelim: ne gülüyorlardır halimizekaydirigubbakcemile
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır uğrayamamıştım ne güzel sohbet muhabbet artmış.Maşallah sizlere.Kilolar başa bela kilolar ne yapacağız bunları yaaa.Bende hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama bir 5 kilo versem süper olacak ama diyet yapamıyorum kiiiii.Kız hasta oldu ardından bende,birkaç kilo gitti nasıl sevindirik oldum.Herkese kolay gelsin