2008 Aralık Anneleri

ayyy saol hayatım kilolari verem burda cıyak cıyak bağrınırım artıkınkaydirigubbakcemile3inşallah ulaşırırm canim ya biraz zor bir dönem sende bilirsin ama işte emek olmadan yemek olmazmiş..ekmek konusundada dedigini yapıcam canim..bugünkü yediklerimi sana anlatım..sabah kalktım sirkeli suyumu içtimsonra 3 adet eti formla peynir zeytin ve yumurtamı yedim..12 gibide 2 galetayla portakalımı yedim aksam 5 gibide azcık ıspanak,2adet ızgara köfte yogurt ve salata yedim..şu saat oldudaha bişey yemedimkaydirigubbakcemile3böyle böyle devam edicezartik napalımkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnn
umarım herkes iyidir,bizde iyiyiz şükür
şu sıralar melisimin diş sıkıntıları var biraz

büyüdükçe inanılmaz şeker oluyor bunlar yaaaa
melis gün geçmiyorki yeni birşey öğrenmesin...
hatta en son hadisenin evlenmeliyiz bu sene şarkısının notasını ve sözlerini ritimli söyleyip oynuyor bide kendince del del del sene vs şeklinde ama ritim aynı yaniiiiisırnaşık şey

sağol Esincim....

Doğuma 1o gün kala annemlerin alt katına taşındık:jeyyar: 1 çıkıp 4 döndüm eve anlayacağın:kedi: onlar olmasa ben ne yapardım bilmiyorum. tek başıma bakmam mümkün değil, bakıcıda sıkıntı :1no2: çalışamazdım herhalde.....

bağır bağır, seve seve paylaşırım mutluluğunuolumunekankayizsmile çünkü gerçekten insan kilo verdikçe mutlu oluyor ve sağır sultana bile duyurmak istiyor :lepi:

başlangıçta zor dediğin gibi ama zaman çok çabuk geçiyor ve insan çabuk alışıyor.... Bu azimle yaparsın kolay gelsin....

Sirkeli suyu nasıl içiyorsun Allasen :) ben beceremedim bir türlü. içim kıyıılyor onu içince

hadi bakalım esincim kolay gelsin ...
kilo vermek için bi dönem ciddi faaliyetler yaparken şimdi 1 yada 2 kilo almak derdindeyim bende:hulya:

tünaydınn kızlarrr

wawwwwwwwww pek bi şenlenmiş buralarrr

zea cım tebriklerrr diyetlik işini başarmışsın.vereliniortakopuyorumnanaktan

tünaydınn kızlarrr

wawwwwwwwww pek bi şenlenmiş buralarrr

zea cım tebriklerrr diyetlik işini başarmışsın.vereliniortakopuyorumnanaktan

teşekkür ederim edamcıım olumunekankayizsmile

sonunda evet eski halime geldim ama bir yerlerde gizlenmiş 2 kilo kaldı :1ninca:
onlardanda kurtulrsam tamamdır bu işsositososito

ayy zeacim valla okadar ,grençki dedigin gibi benimdeiçim kıyılıyor ama nefesimi tutuyorum bir dikişte tamamkaydirigubbakcemile3ya bu zayıflamak ugruna nedir şu kadınların çektigi yakafamçokkarıştıbu arada destegin için saol canim arkadasım:asigim:

canımcım o dişsıkıntısı öyle böyle degil bizim uykularımız yoktu bilirsinyerimsenibenama şimdi maşşallah biizimde uyku sorunumuz kalmadı artik yeni bir diş çıkana kadarkaydirigubbakcemile

bende katılıyorum hayatım çok şekermi şeker oluyorlar ayrıca eylülün en sevdigişarkıdır evlensene..kafa el bacak anlıcan her yeri oynuyor..kaydirigubbakcemile3oda deldeldeldeldelss gibi bir kelimecikkçıkarıyor ortaya şirinler bunlar yaŞeniz

hadi bakalım esincim kolay gelsin ...
kilo vermek için bi dönem ciddi faaliyetler yaparken şimdi 1 yada 2 kilo almak derdindeyim bende:hulya:

saol hayatım 2.günüm ama aliştimdiyebilirm
keşke bende 1 2 kilo alma derdinde olsam kilo almakta ne varki yeyeyeeeeekaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar.Uzun zamandır uğrayamamıştım ne güzel sohbet muhabbet artmış.Maşallah sizlere.Kilolar başa bela kilolar ne yapacağız bunları yaaa.Bende hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama bir 5 kilo versem süper olacak ama diyet yapamıyorum kiiiii.Kız hasta oldu ardından bende,birkaç kilo gitti nasıl sevindirik oldum.Herkese kolay gelsin

heheee sorma nedir çektiklerimizbilmiyorumkismile

sahi erkekler biliyormudur acaba kadınların zayıflamak için sabahları aç karnına sirke içtiklerini:içelim:
ne gülüyorlardır halimizekaydirigubbakcemile

hoşgeldin aberk....

geçmiş olsuz kızına ve sana...

aman aman sağlık yerinde olsunda kilo dert değil. her zaman verilir.... herşeyin başı sağlık....

heheee sorma nedir çektiklerimizbilmiyorumkismile

sahi erkekler biliyormudur acaba kadınların zayıflamak için sabahları aç karnına sirke içtiklerini:içelim:
ne gülüyorlardır halimizekaydirigubbakcemile

benimki biliuor şekerim..valla gülüyor birde üstüne:smiley-cool:aman gülsünler ya demi ben sonunda zaferime bakarım :hooray:

aberkcim geçmiş olsun bebegine ve sana..zaten tamda kış mevsimi ve hastalıkları hiç bitmiyor..şu yaz geleydi hayırlısıyla..

canim senin 5 kilo derdin var keşke benimde olsa okadar ama 13 kilo vermem lazımmmm..3.günüm bakalım nasil olacak..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…