2008 Aralık Anneleri

selammmmm
bu kış yağmura doyduk
bugün tabiri caiise bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı

oyy maşallah eylüle...
esincim benim cimcime de pek seviyor dans etmeyiii
eee kimin kızıkaydirigubbakcemile

ay kızlar niyet konusuna vallah gülüyorum
siz zayıflamak için cabalıyorsunuz ben
ise şişmanlamak için
acayip zayıfladım kızlar en son 48 oldum
artık tartılmaktan korkuyorum
hiç dogurmamış gibi duruyorum boyumda uzun oldugu için
direk gibi hissediyom nasıl şişmanlicam diye düşünüyorum
bana nasıl şişmanlicamı bilen varmı
söyleyin ne olur

Esin ciğim 13 kilo derken sakın 63 üm ama 50 olmak istiyorum falan deme bayılırım valla.Nurten canım ne güzel keşke bizde olabilsek.Şaka şaka o kadar bende olmak istemem senin gibi boyda var hoş durmaz.Ama kendini sağlıklı hissediyorsan sorun olmamalı boşver dış görünüşü sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan bu değil mi?Umarım hayırlısı ile sağlıklıca istediğin kiloyu alırsın bizde veririz.

ayy kızlar kafayı yicem az kaldı kızım hiç bir şey yemek istemiyor diş falan da çıkmıyorki ona yorayım off az önce yemek vereyim dedim hepsini kustu şimdi aç aç uyuyor sinirlerim çok bozuk psikolojim alt üst oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum

ayy kızlar kafayı yicem az kaldı kızım hiç bir şey yemek istemiyor diş falan da çıkmıyorki ona yorayım off az önce yemek vereyim dedim hepsini kustu şimdi aç aç uyuyor sinirlerim çok bozuk psikolojim alt üst oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Cicikız sinem Allah yardımcın olsun.Bizim kızda 1 haftadır ishal sadece emiyor,bir de su içiyor.Senin gibi bende kafayı sıyırmak üzereyim.Doktor 2 hafta sürer dedi,bizim kızda kusma ile başlamıştı salgın var.Dikkat edin canım yaa.Allah şifa versin

sinem ve aberk çok çok geçmişler olsun.

bu ishal olayını bende son günlerde sık duyar oldum. hatta sadece çocuklar değil büyüklerde de var malesef:1no2:

aman uzak olsun. yavrularımız hastalanmasın. Hasta olanlarada acil şifalar versin Allahım.

çok geçmiş olsun sinemcim umarım bu sıkıntılı dönemi biran evvel atlatırsınız
bence kesinlikle zorlayarak yedirmemelisin...melis de dönem dönem iştahsızlık oluyor ama ben kesinlikle zorlamıyorum
gerekirse akşama kadar yemek konusunda ısrar etmiyorum sonra akşam yemeği yerken kendisi yemek masasının yanına yapışıyorkaydirigubbakcemile5
sende biraz sabırlı ol
isteyerek yediği bir kaşık yemek zorla yediği bir kaseden çok daha faydalı oluyor diye düşünürüm hep. ki en önemliside zorla yemek yedirilen bebeğin yemek kültürü maalesef gelişmiyor sinemcim ben bunu tecrübe ettim nacizane önerim de bu olacaktır.tekrar çok geçmiş olsun..

slm kızlar nevar ne yk nasilsınız..
sinemcim zaten durunun hep bir iştahsızlık problemi var bildigim kadarıyla..
sen çokdert etme canim ya seni okadar iyi anlıyorumki bende zaman zaman eylülde aynı sıkıntıları yaşasamda inan zorlamıyorum sana söylemiştim önceden dr zorlayınca işler dahada çıkılmaz hala geliyor demişti..
birde canim iştah aarttiricişuruplar var dr önerirse onlardan kullansan duruya belki faydasini görür.

acaba birde midesinde bir problemi falanmi var canim dr götürdünüzmü hepsini kustu demişsin belki almiyordur midesi yoksa bir çocuk bukadariştahsizlik çekmez diye düşünüyorum..sendesabırlı ol hayatım çocuk büyütmek elbet hiçde kolay degilama sende bırakırsan kendini dahada zor olur..çok geçmiş olsun canim

yok aberkcim yaa keşke öyle olsakaydirigubbakcemile3ben doguma girerken 94 kiloyla girdim..dogum yaptıktan sonra 78 kiloya düştüm şimdi 73 kiloyum 13 versem 60 kilo gayet iyi beniiçin..yoksa nerdeee 63 kilo olsam da 50 ye düşsem keşkeeguclubacismile

selamkızlar nasilsiniz..bizdeazı dişleri çıkmaya başladı ama öyle herhangibirhuzursuzlugu yok umarım olmazda..
allaha şükür rahat çıkarıyoruz bu sefer:)artık baya baya konuşuyor benim kuşum
pilav bile diyorhihoyyyt
sizlerde ne var ne yok kızlar

Selam aleyküm
Hayırlı akşamlar
Nasılsınız?ınşallah herkeslerin hâli keyfi iyidir,hasta olan anne ve bebişler de yoktur.Görüşmek üzere...

aley kümselam arkadaşlar benim kız daha mayur muyur konuşuyo diyoda pek anlaşılmıyo yeni yenii yürümeye başladık bugün il defa arkamdan mutfağa gelmiş çok şaşırdım bi yandan sevindim aeo hepsi kuzlarımızın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…