2008 Aralık Anneleri

tutkucum benimkide yavaş yavaş yürüyor ama ben korkuyorum çünkü hemen dengesini kaybedip düşüyor..seninkide ilk defa yürüdüyse nasil geldi hemen arkandan allah korusunun kafasını falan vurmasin bir yere.malıum daha dengelerini saglayamıyorlar

Selam aleyküm
Hayırlı akşamlar
Nasılsınız?İnşallah herkeslerin hâli keyfi iyidir,hasta olan anne ve bebişler de yoktur.Görüşmek üzere...

aleykümselam maydanozcum
şükür olsun iyiyiz canım ufak tefek sorunlar dışında...
sizler nasılsınız?

maşallah minik kuzuya...
benim cimcime de yeni yürüme döneminde denge kayıpları oluyordu
ama düzeltti kendini maşaallah

iyi akşamlar şu an kimse yok ama olsun bebişlerinizin yürümeye başlamasına sevindim sakın 1 2 ay geç yürümeye başladılar diye üzülmeyin benimki on aylıkken yürümeye başladı ve daha da yaramazlaştı odadan odaya geçerken bile peşime düşüyor lavobaya bile o görmeden giremezsem hemen ağlamaya başlıyor birde beyimize kardeş geliyor o zaman ne yaparım bilmiyorum

merhaba kızlar benim ikiz bebeklerim var 10 aylıkken yürümeye başladılar şu an ağızları laf dolu ama öyle sabit bişey diyemiyolar

merhaba kızlar benim ikiz bebeklerim var 10 aylıkken yürümeye başladılar şu an ağızları laf dolu ama öyle sabit bişey diyemiyolar

:lepi: ikiz anneleri çoğalıyor ne güzel :)

hoşgeldin ikoncan...

bende ikiz annesiyim kaydirigubbakcemile5

maşallah kuzularına. baya baya erken başlamışlar yürümeye.... konuşma çalışmalarıda başlamış :)

merhaba neziha,

kaç yaşında oğlun?

bide hamilemisin kaç aylık?... Sağlıkla kucağına al inşallah....

bende ikiz annesiyim.... :)))
benim kuzumun birisi yürüyor ama diğer uyuşuk hanım sadece 4-5 adım atıp düşüyor.
dilleri hergün yeni şeyler öğreniyor....ben bile şaşırıyorum bazen..

benimde kızım öyleydi ama sonra açıldı maşallah oğlum hep önden gelmişti.sadece kilo bakımından kızım biraz daha toplu oğlum zayıf çünkü aşırı hareketli bir çocuk

oh maşallah nezihacim senin oglan erken yürümüş benimki daha yeni yeni yürüyor..
bu arada 2.bebişinde hayırlı ugurlu olsun canim kaç aylık hamilesin
allah analı babalı büyütsün
ama ben şuanda göze alamıyorum canim eylül 4 yada 5 yaşına gelince anca idare edebilirim diye düşünüyorum

kızlar bu arada biz ilk düşüşümüzü dün gerçeklerştirdik..yürüyeyimderken dedesi arkasindan tutmayınca küttt yüz üstü düştü canim yavrum burnunun üstüne içim resmen parçalandi
gerçi düşe kalka büyüyecek ama çok kötü oldum adamda nasilüzüldü
bende dedesine moral verdimyerimsenibenöyle yani kızlar sizlerde ne var ne yok
bizim uyku düzenigene biraz bozuldu azı dişlerimizden dolayı uykuya dalamıyoruz malesef
-tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun Esin,düşe kalka büyüyecekler.

Selam aleyküm

Yarına ''MEVLÜT KANDıLı'', mübarek olsun.Hayırlara vesile olur inşallah(amin).Selametle...

aleykümselam maydanozcum
şükür olsun iyiyiz canım ufak tefek sorunlar dışında...
sizler nasılsınız?

İnşallah ufak tefek sorunlarınız da bitiverir.

Şimdi hamd olsun daha iyiyiz.Çok zor,fena bir dönem yaşadık.Şubat tatili için anneme İstanbul'a gitmiştik.O şubat tatili zorunlu bir aya çıktı.Ağzımdan burnumdan geldi.Kafam iki dünya oldu,zehir oldu o ailecek tatil hayali.
Hamd olsun daha iyiyiz,o dönemden aşırı yorgunluk,yıpranmışlık dışında birşey kalmadı.

Güzel haberlerde görüşürüz inşallah(amin).
opuyorumnanaktan

ay cok sevindim canım ya hayırlı olsun
bizde bu ay cok istiyorum tutturabilirsek zemuszemus inş oglumla aynı ayda dogmasını istiyorum
hayırlısı

oh oh 2.bebişler yolda maşallahvalla ben şuanda pek göze alamıyorum inanin
hem dogum(mecburi sezeryan oldugu için)hemde uykusuzluk bana biraz daha ara ver dedi
bakalım hayırlsı genede rabbim ne derse o olur

herkese hayırlı bi hafta sonu olsun burası ilk defa şubat ayında güneşli inannın
nasıl sevindiyimi anlamazsınız güneşi bu kadar cok sevdiyimi bilmiyodum
oglumuda babası bugün iş yerine götürdü bende biraz
temizlik yapcam kapıyı bacayı acıp o temiz hava içeri dolsun bi görüşmek üzere hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…