- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.521
Selam aleyküm
Hayırlı akşamlar
Nasılsınız?İnşallah herkeslerin hâli keyfi iyidir,hasta olan anne ve bebişler de yoktur.Görüşmek üzere...
aley kümselam arkadaşlar benim kız daha mayur muyur konuşuyo diyoda pek anlaşılmıyo yeni yenii yürümeye başladık bugün il defa arkamdan mutfağa gelmiş çok şaşırdım bi yandan sevindim aeo hepsi kuzlarımızın ...
merhaba kızlar benim ikiz bebeklerim var 10 aylıkken yürümeye başladılar şu an ağızları laf dolu ama öyle sabit bişey diyemiyolar
iyi akşamlar şu an kimse yok ama olsun bebişlerinizin yürümeye başlamasına sevindim sakın 1 2 ay geç yürümeye başladılar diye üzülmeyin benimki on aylıkken yürümeye başladı ve daha da yaramazlaştı odadan odaya geçerken bile peşime düşüyor lavobaya bile o görmeden giremezsem hemen ağlamaya başlıyor birde beyimize kardeş geliyor o zaman ne yaparım bilmiyorum
merhaba kızlar benim ikiz bebeklerim var 10 aylıkken yürümeye başladılar şu an ağızları laf dolu ama öyle sabit bişey diyemiyolar
iyi akşamlar şu an kimse yok ama olsun bebişlerinizin yürümeye başlamasına sevindim sakın 1 2 ay geç yürümeye başladılar diye üzülmeyin benimki on aylıkken yürümeye başladı ve daha da yaramazlaştı odadan odaya geçerken bile peşime düşüyor lavobaya bile o görmeden giremezsem hemen ağlamaya başlıyor birde beyimize kardeş geliyor o zaman ne yaparım bilmiyorum
kızlar bu arada biz ilk düşüşümüzü dün gerçeklerştirdik..yürüyeyimderken dedesi arkasindan tutmayınca küttt yüz üstü düştü canim yavrum burnunun üstüne içim resmen parçalandi
gerçi düşe kalka büyüyecek ama çok kötü oldum adamda nasilüzüldü
bende dedesine moral verdimyerimsenibenöyle yani kızlar sizlerde ne var ne yok
bizim uyku düzenigene biraz bozuldu azı dişlerimizden dolayı uykuya dalamıyoruz malesef
-tatlicadiarzu-
Selam aleyküm
Yarına ''MEVLÜT KANDİLİ'', mübarek olsun.Hayırlara vesile olur inşallah(amin).Selametle...
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar
aleykümselam maydanozcum
şükür olsun iyiyiz canım ufak tefek sorunlar dışında...
sizler nasılsınız?