2008 Aralık Anneleri

merhaba anneler..

hala haberi olmayanlar olabilir.
KK pro üyelik ve kart hakkında bilgi almak ister misiniz?

Buyrun o zaman:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...o-uyelik-nedir-uyelik-karti-nasil-birsey.html

ayrıca KK pro kartlıların faydalanabildiği indirimler hakkında bilgi alamak isterseniz de buraya:

KK Kart İndirimi Anlaşmalar... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Yine KK pro kart üyesi iseniz her an süpriz çekilişlerden siz de süpriz armağanlar kazanabilrsiniz.

Mutlaka göz atın annelerim a.s.

Sevgili aralık 2008 annelerim,

malum bir durgunluk var aralık anneleri bölümümüzde..

ilerleyen zamanlar için,
bölümümüzü canlandırmak için önerileriniz ya da istekleriniz olursa,
bana iletebilirsiniz.
mutlaka değerlendirilecektira.s.

sinemcim biz hiç vitamin kullanmadilk canim heralde doktor pek gerek duymadı..benim kızımdasadece sabahları biraz iştahsız oluyor canm onıun dışında yemes,i iyiama ben dr sordugumda bu durum bu yaşlarda çok karşılaşılan bir durum dedi..helede anne yada baba inatlaşıyorsa durum dahada zorluhale geliyor dedi canim sende biraz ısrarcı olmasan belki birazda bundan dolayı direniyor olabilirimi canim duru

özlemcim bıldırcın yumurtası sanırım 3 yaşına kadar verilmiyormuş ben bir yerden okumuştum ama dr gittifimde bi sorayım sanırım alerji yapma riski yükek bir besin

selamlar anneler....

Hoşgeldin Aşkito kaydirigubbakcemile5

Sendede mi iki prenses var :) bendede kaydirigubbakcemile5 Benimkilerde 26 Kasım doğumluopuyorumnanaktan

oooo hemşocum hoşgeldn yaa nerelerdesin nezamandir hiç görünmüyodun..valla şekerim seni buralarda görmek çok güzel

herkesin küçük sevgilileri ile sevgiler günü kutlu olsun

saol dorucum seninde küçük sevgilinle sevgileler günün kutlu olsun:asigim:

sağol esincim evet biraz ısrarcıyım galiba ama ısrar etmicem bundan sonra doktor tavsiyesiyle tekrar başladık vitamine teşekkürler

sağol esincim evet biraz ısrarcıyım galiba ama ısrar etmicem bundan sonra doktor tavsiyesiyle tekrar başladık vitamine teşekkürler

sende haklısın sinemcim yesinde saglıklı beslensin istiyorsun ama işte zorlayınca yemiyor bu sıpalaröylede bir huyları vargamyoncuiremsuvitamin başlaman iyi canim yemiyorsa hiç degilse vitaminini bir şekilde karşılarsın..

saol canım darısı başına
biraz büyüsünler
emininki elini işe atmıcaksın inşzemuszemus

opuyorumnanaktan İnşallahhhh:hulya:

[

oooo hemşocum hoşgeldn yaa nerelerdesin nezamandir hiç görünmüyodun..valla şekerim seni buralarda görmek çok güzel

]

olumunekankayizsmile çok sağol hemşom.....seni görmekte çok güzel boshayallersmile nasılsın? bebişin nasıl? herşey yolundadır umarım....

bu arada ben hala doğum kilolarımı veremedim yaa sizlerde varmı birşey tavsiyeleriniz varsa alim kendimiçok kötü hissediyom

bu arada ben hala doğum kilolarımı veremedim yaa sizlerde varmı birşey tavsiyeleriniz varsa alim kendimiçok kötü hissediyom

emziriyormusun sinem?

ben hamileyken 30 kilo almıştım:CüvCüv: ve doğumdan sonra çok fazla verememiştim malesef. yazın 7-8 kilo verdim. 13 kilo yapışıp kalmıştı üzerime.

yaklaşık 3,5 aydırda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve 11 kg. verdim.

eski pantolonlarımı giymeye başladım sonunda:sm_cool:

opuyorumnanaktan İnşallahhhh:hulya:

olumunekankayizsmile çok sağol hemşom.....seni görmekte çok güzel boshayallersmile nasılsın? bebişin nasıl? herşey yolundadır umarım....

iyiym canicim saol..valla şükür iyi ne yapsin işteyaramazlikkaydirigubbakcemilesenin cadılar napıyorlar ayy zea cim nasil zordur dimi iki çocuk birden büyütmek allah sabrını veriyordur tabikide ama genede epey ugraş istiyr dimi bacımkaydirigubbakcemile2

sinemcim bende tammmm bugün diyete başladım:sm_cool:ama karnım çok aç biliyonmucokacimcoookeee aç olmadanda zayıflama olmuyor dimi?bende kendimi çok kötü hissediyordum hemen başladım..sabah aç karna elma sirkelisu içiyorum canim 1 su bardagına 1 çorba kaşıgı bide gece yatarken içiliyor..tabi ekmek falan hep kestim hiç bukadar azimli olmamıstım..kesin başarıcam şu kiloları çöpe aticam artik yahusempatiksalakcinnibirde 5i 1 yerde diye bir karışım var canim biberiye mate yapragı yeşil çay falan var içinde aktarlara gidip söyleyince hemen veriyorlar ben 5 tl ye aldim..günde 3 fincanda ondan içiliyor yemeklerden sonra olmak sartiyla..bakalım böyle devam edersem epey kilo veririim heralde azimle yapılmıcak iş yoktur..

olmamı bacım, hemde ne kadar zor

ben çalışıyorum, hafta içleri annemler bakıyor, hafta sonları yalnız kalıyorum genelde, valla öyle bir yoruluyorumki tahmin et.... dün akşam kızlar uyuduktan sonra oturup hafta sonunun muhasebesini yaptım :) 5. dak. oturmamışımkafamçokkarıştı

ama tatlı yorgunlular bunlar. kuzucuklar sağlıklı olsun, mutlu olsunda ben saçımı süpürge edeyim hiç gocunmuyorum bundan çokmu ajite ettim durumu ne kafamçokkarıştı anlamışsındır işte ne demek istediğimi... annelikte böyle bişey demekkiyerimseniben

vaaayyyy tebrik ederim hemşomkaydirigubbakcemile5

hızlı başlamışsın.... hedefine tez zamanda ulaşırsın umarım. yalnız bir tavsiye ekmeği tamamen kesme. beyaz ekmek yerine kepek ekmeği (öğünlerde 1 dilim) yiyebilirsin. ekmek yerine 2 kaşık pilav yada makarnada olabilir. yani karbonhidrat mutlak suretle almalısın. yoksa kaslar erirmiş....ve verdiğin kiloları çok daha hızlı ve fazlasıyla alırmışsın. doktorum öyle söylüyor.

ya kızlar benimde bir tickerım vardı uçmuş gitmiş:1no2:

yeni bir tane yaptım ama buraya ekleyemedim. neresini yapıştırıyorsunuz anacım? bi el atıverseniz....

ayy canımcım anlammmı yaa..hele senin gibi çalışan anneleri hep takdir etmişimdir hayatım..hem ikiz bebek büyüt geceleri uykusuz kal hemde sabah kalk işe gitakannehiranam ne zor valla..allah kolaylığını veriyordur emminim..tabi bebek büyütmek herzaman zor ve zahmetliama dedigin gibi onların sagligi dünyadaki herşeyden önemli..allahtan senin yakınında annen falan var cnaim ya yoksa dahada zorlanirdin..biz bir taneyle başedemiyoz valla helal size bacimalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…