- 3 Haziran 2009
- 576
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.461
sağol nurtenciim, iyiyiz, kızlarımda iyiler şükür....
maşallah Arda Mert'e.....büyümüşte annesine yardımmı ediyormuş....şanslısın nurten :lepi:
ya kızlar vitamin olarak ne veriyosunuz? memnunmusunuz?bize doktor vermişti pişik oldu kesmemi söledi vitamini balık yağlı olan minadex di sanırım sonra başka yazmadı doktora sormam lazım bakalım ne dicek? kızlar sizin bebişlerde de iştahsızlık varmı ya duru hiç birşey yemek istemiyor napıcam bilemiyorum çok zor ağzına bişeyler tıkıyorum
herkese selam , inşallah bütün annelerimiz ve bebişlerimiz sağlıklıdır. uzun zamandan beri uğrayamıyorum . Sizlere birşey sormak istiyorum, bebişlerinize bıldırcın yumurtası veriyormusunuz? Malum bizim bebekler 1 yaşını geçti versek ağır gelirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim öpüldünüz...
selamlar anneler....
Hoşgeldin Aşkito kaydirigubbakcemile5
Sendede mi iki prenses var :) bendede kaydirigubbakcemile5 Benimkilerde 26 Kasım doğumluopuyorumnanaktan
herkesin küçük sevgilileri ile sevgiler günü kutlu olsun
sağol esincim evet biraz ısrarcıyım galiba ama ısrar etmicem bundan sonra doktor tavsiyesiyle tekrar başladık vitamine teşekkürler
saol canım darısı başına
biraz büyüsünler
emininki elini işe atmıcaksın inşzemuszemus
[
oooo hemşocum hoşgeldn yaa nerelerdesin nezamandir hiç görünmüyodun..valla şekerim seni buralarda görmek çok güzel
]
sağol esincim evet biraz ısrarcıyım galiba ama ısrar etmicem bundan sonra doktor tavsiyesiyle tekrar başladık vitamine teşekkürler
Şifa olsuncokacimcoook
bu arada ben hala doğum kilolarımı veremedim yaa sizlerde varmı birşey tavsiyeleriniz varsa alim kendimiçok kötü hissediyom
opuyorumnanaktan İnşallahhhh:hulya:
olumunekankayizsmile çok sağol hemşom.....seni görmekte çok güzel boshayallersmile nasılsın? bebişin nasıl? herşey yolundadır umarım....
bu arada ben hala doğum kilolarımı veremedim yaa sizlerde varmı birşey tavsiyeleriniz varsa alim kendimiçok kötü hissediyom
iyiym canicim saol..valla şükür iyi ne yapsin işteyaramazlikkaydirigubbakcemilesenin cadılar napıyorlar ayy zea cim nasil zordur dimi iki çocuk birden büyütmek allah sabrını veriyordur tabikide ama genede epey ugraş istiyr dimi bacımkaydirigubbakcemile2
sinemcim bende tammmm bugün diyete başladım:sm_cool:ama karnım çok aç biliyonmucokacimcoookeee aç olmadanda zayıflama olmuyor dimi?bende kendimi çok kötü hissediyordum hemen başladım..sabah aç karna elma sirkelisu içiyorum canim 1 su bardagına 1 çorba kaşıgı bide gece yatarken içiliyor..tabi ekmek falan hep kestim hiç bukadar azimli olmamıstım..kesin başarıcam şu kiloları çöpe aticam artik yahusempatiksalakcinnibirde 5i 1 yerde diye bir karışım var canim biberiye mate yapragı yeşil çay falan var içinde aktarlara gidip söyleyince hemen veriyorlar ben 5 tl ye aldim..günde 3 fincanda ondan içiliyor yemeklerden sonra olmak sartiyla..bakalım böyle devam edersem epey kilo veririim heralde azimle yapılmıcak iş yoktur..
sağol canım sizede şifa olsun :)vereliniortak
olmamı bacım, hemde ne kadar zor
ben çalışıyorum, hafta içleri annemler bakıyor, hafta sonları yalnız kalıyorum genelde, valla öyle bir yoruluyorumki tahmin et.... dün akşam kızlar uyuduktan sonra oturup hafta sonunun muhasebesini yaptım :) 5. dak. oturmamışımkafamçokkarıştı
ama tatlı yorgunlular bunlar. kuzucuklar sağlıklı olsun, mutlu olsunda ben saçımı süpürge edeyim hiç gocunmuyorum bundançokmu ajite ettim durumu ne kafamçokkarıştı anlamışsındır işte ne demek istediğimi... annelikte böyle bişey demekkiyerimseniben