- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.501
selammmmm
bu kış yağmura doyduk
bugün tabiri caiise bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı
bu kış yağmura doyduk
bugün tabiri caiise bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım o dişsıkıntısı öyle böyle degil bizim uykularımız yoktu bilirsinyerimsenibenama şimdi maşşallah biizimde uyku sorunumuz kalmadı artik yeni bir diş çıkana kadarkaydirigubbakcemile
bende katılıyorum hayatım çok şekermi şeker oluyorlar ayrıca eylülün en sevdigişarkıdır evlensene..kafa el bacak anlıcan her yeri oynuyor..kaydirigubbakcemile3oda deldeldeldeldelss gibi bir kelimecikkçıkarıyor ortaya şirinler bunlar yaŞeniz
oyy maşallah eylüle...
esincim benim cimcime de pek seviyor dans etmeyiii
eee kimin kızıkaydirigubbakcemile
ayy kızlar kafayı yicem az kaldı kızım hiç bir şey yemek istemiyor diş falan da çıkmıyorki ona yorayım off az önce yemek vereyim dedim hepsini kustu şimdi aç aç uyuyor sinirlerim çok bozuk psikolojim alt üst oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Cicikız sinem Allah yardımcın olsun.Bizim kızda 1 haftadır ishal sadece emiyor,bir de su içiyor.Senin gibi bende kafayı sıyırmak üzereyim.Doktor 2 hafta sürer dedi,bizim kızda kusma ile başlamıştı salgın var.Dikkat edin canım yaa.Allah şifa versin
ayy kızlar kafayı yicem az kaldı kızım hiç bir şey yemek istemiyor diş falan da çıkmıyorki ona yorayım off az önce yemek vereyim dedim hepsini kustu şimdi aç aç uyuyor sinirlerim çok bozuk psikolojim alt üst oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Esin ciğim 13 kilo derken sakın 63 üm ama 50 olmak istiyorum falan deme bayılırım valla.Nurten canım ne güzel keşke bizde olabilsek.Şaka şaka o kadar bende olmak istemem senin gibi boyda var hoş durmaz.Ama kendini sağlıklı hissediyorsan sorun olmamalı boşver dış görünüşü sen kendini nasıl hissediyorsun önemli olan bu değil mi?Umarım hayırlısı ile sağlıklıca istediğin kiloyu alırsın bizde veririz.
.merhaba hanımlaaarrrrr nasılsınız ?