2008 Aralık Anneleri

canimcim bizde 1 yaşaşısı olarak kkk yani kabakulak.kızamik kızamikcık aşısı olduk..sonra bu ay işte dediğim aşılari olduk 15.ayındada bir aşımız dahavar..bende gidince bi sorayim bakım valla merake ettim doğrusu.boshayallersmile.

bu arada allah sanaklaylik versin canm.öyle böyle büyorlar ama genede insan baya zorlanıyor..allahsağlık sıhatversinde biz yaparız o önemli degil..

merhaba aşkitom, Konya yazısını görünce yazmak istedim. ben de Konya'dayım, aralık annesiyim:) sevgileropuyorumnanaktan

merhaba canım....demek sende konyadasın.ne güzel..
ben aralığın son günü anne oldum...
senin kuzu ne zaman doğdu...hangi hastanede doğum yaptın...
anlat hadii :))))

huhuuuu nerde bizim kızlar nerde eski muhabbetle kimsecikler ugramaz oldu valla üzülmüyor degilm :gitme:

ya kızlar vitamin olarak ne veriyosunuz? memnunmusunuz?bize doktor vermişti pişik oldu kesmemi söledi vitamini balık yağlı olan minadex di sanırım sonra başka yazmadı doktora sormam lazım bakalım ne dicek? kızlar sizin bebişlerde de iştahsızlık varmı ya duru hiç birşey yemek istemiyor napıcam bilemiyorum çok zor ağzına bişeyler tıkıyorum

herkese selam , inşallah bütün annelerimiz ve bebişlerimiz sağlıklıdır. uzun zamandan beri uğrayamıyorum . Sizlere birşey sormak istiyorum, bebişlerinize bıldırcın yumurtası veriyormusunuz? Malum bizim bebekler 1 yaşını geçti versek ağır gelirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim öpüldünüz...

ben bıldırcın yumurtasını 1 kere verdim..
haşladım ve sabah kahvaltı karışımının içine kattım..

ben bıldırcın yumurtasını 1 kere verdim..
haşladım ve sabah kahvaltı karışımının içine kattım..

selamlar anneler....

Hoşgeldin Aşkito kaydirigubbakcemile5

Sendede mi iki prenses var :) bendede kaydirigubbakcemile5 Benimkilerde 26 Kasım doğumluopuyorumnanaktan

vitamin mi pişik yaptı:uhm: çok ilginçCADIARZU

ben şimdiye kadar hiç vitamin vermedim. Doktorumuz hiç önermedi...

selamlar anneler....

Hoşgeldin Aşkito kaydirigubbakcemile5

Sendede mi iki prenses var :) bendede kaydirigubbakcemile5 Benimkilerde 26 Kasım doğumluopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım
evet benimde 2 prensesim var....31 aralık doğumlular...yılbaşı süprizi yanii :))

hoşbuldum canım
evet benimde 2 prensesim var....31 aralık doğumlular...yılbaşı süprizi yanii :))

vaayyy tam yılbaşı sürprizi olmuşlar :) doğmak için ne güzel bir tarihkaydirigubbakcemile2

ama bir gün daha bekleselerdi yaştan 1 sene kazanırlardı yerimseniben

vaayyy tam yılbaşı sürprizi olmuşlar :) doğmak için ne güzel bir tarihkaydirigubbakcemile2

ama bir gün daha bekleselerdi yaştan 1 sene kazanırlardı yerimseniben

bekleyemedi cadılar....
ama güzel bir süprizdi bizim için..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

olmazmı hemde dünyanın en güzel zürprizi... iki bebişinle 2010'a girmişsina.s

Allah bağışlasın...

İsimleri ne?

canım benim kızlarım 2008 in son günü doğdular...yanii 2009 a kızlarımla girdim..

amin canım...

isimleri pelin ve selin...

senin kuzularının isimleri ne?

canım benim kızlarım 2008 in son günü doğdular...yanii 2009 a kızlarımla girdim..

amin canım...

isimleri pelin ve selin...

senin kuzularının isimleri ne?

:mymeka: evet yanlış yazmışım :kedi:

pelin ve selin çok güzel isimler.... adlarıyla yaşasınlar...

benim bıcırıklarımda Bahar ve Cemreopuyorumnanaktan

:mymeka: evet yanlış yazmışım :kedi:

pelin ve selin çok güzel isimler.... adlarıyla yaşasınlar...

benim bıcırıklarımda Bahar ve Cemreopuyorumnanaktan

amin canım..

senin prenseslerinde isimleri güzelmiş...

yürüyorlarmı senin cadılar....?
benimkinin birisi 5-6 adım atıyor ama diğerinde tık yok...ağır vasıta kendileri sırnaşık şey

amin canım..

senin prenseslerinde isimleri güzelmiş...

yürüyorlarmı senin cadılar....?
benimkinin birisi 5-6 adım atıyor ama diğerinde tık yok...ağır vasıta kendileri sırnaşık şey

olsun yürürler ne aceleleri varki

benimkiler yürüyorlar....ama düşe kalka arkalarında takip etmekten helak oluyoruz

olsun yürürler ne aceleleri varki

benimkiler yürüyorlar....ama düşe kalka arkalarında takip etmekten helak oluyoruz

seni burda görmek ne güzel canım nasılsın görüşmeyeli kızların nasıllar
benimki yürüyo koşuyo ellerini acıp bize bişieler söylemeye calışıyo
yemek yerken sofrayı taşıyo içeri ekmekleri götr diyorum götürüyo
tv seyrediyoz bidiyin gibi ha bu arada ondan 4. 5 yaş büyük olan cocuklarla
oynamayı cok seviyo tabi onlarda ondan küçük diye aralarına almıyolar ama
neyse

sağol nurtenciim, iyiyiz, kızlarımda iyiler şükür....

maşallah Arda Mert'e.....büyümüşte annesine yardımmı ediyormuş....şanslısın nurten :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…