2008 Aralık Anneleri

canim ya şimdi düzeldi ama yani idrarinda bir problem olsa geçermiydiki?bu konuda bilgimde yok..yani şuanki durumu iyi allaha şükür..

Aşkolsun esin bizi kimseden saymıyor musun?Alındım haa

ayy aberkcim valla ben o manada demedim canim bizim dışımızda kimsecikler ugramiyor demek istemiştim yanliş anlamşsın hayatım..olurmu öyle şeyy..eskiden daha kalabalikti onu kastettim..gelseler daha kalabalik olsak güzel olmazmi canimcim:1hug:

geçmiş olsun bir daha yaşatmasın çok kötü ahh canım benim yeğenimde de var alerjik bronşit bir ara zatüreye çevirdi doktoruna sorsun bakim iyiyse bizde verelim adı yokmu bu tozun acaba

esincim çok sağol bu tarif için şimdi yazıcam buzdolabına yapıştırcam

Sağol cicikızsinem bizim kızda 17 günlük zatürreden yoğun bakımda yattı ogün bugündür tam düzelmiyor.13,5 aylık ama biz her ay doktordayız neredeyse.Sizinkine de çok geçmiş olsun.Gerekirse ismini veririm eczaneye danışırsınız.

afiyet olsun canımcım kuzcuguna...bu arada buzdolabina bakar bakar benihatırlarsn artikkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnn
bugün benim için çokk özel birgün.
çok mutluyumm

melisim ise üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor geçte olsa:))

belki bu yüzden belki değil ama çok cadı...
hep yanında olayım istiyor hiç bişey yaptırmıyor abisi ilgileniyor ama onun tek derdi şu günlerde benimm
neyse bunada şükür tabiii

Son düzenleme:
biimde üst dişlerden ikincisi cıkıyor lilicim
ha bu aradaşu sayfalara ne olmuş böyle kimi taşınmış kimi kilitlenmiş bu neya
böyle karma karışık olmuş

canim hadi hayırlı olsun..
bizimkidiazidişlerini çıkarıyor yemiyor içmiyor..merak etme lilicim benimkide cadialsanaalsanasmile napsin annesi şimdilik tek dertleri biziz bakalim ilerde ne olur
hani derler ya kizlar babaya düşkündürdiye bizdede şimdilik durum biraz farkli eylülümde hep bende durmak istiyor..ama ilerde degişirmi bilmiyorum degişmese daha iyi böyle dahagüzel oluyor laf aramizdasositososito

esin nedense bu kızlar babaya düşkündür konusunda bende seninle aynı fikirdeyim benim kızda öle anneci ama inş fazla değişmez

biimde üst dişlerden ikincisi cıkıyor lilicim
ha bu aradaşu sayfalara ne olmuş böyle kimi taşınmış kimi kilitlenmiş bu neya
böyle karma karışık olmuş

ahh canım kıyamam hadi kolay gelsin inşaallah inciniz nurtencimm
canım sayfalar düzenlendiği için bazı konular kapatılıp bazıları ilgili bölümlere taşınıyor.
hatta bir kısmını ben yaptım ama yönetim 2 çocuklu olunca prosedür gereği anlayış gösterdi sağolsunlar..

melisinde dişleri hem geç hemde güç geliyor
Allah kolaylıklar versin nurtencim

teşekkür ederiz esincim sağolasın
dişler geliyor hayırlısı ile bu sıkıntılı sürecide atlatırsak yaza çok daha rahat olucaz inşallahh
benim cadaloz da şu sıralar bana çok düşkün esincim
ee hem besle hem büyüt olsun o kadar yaniii
valla bana kalsa babayada düşkün olsun isterim, hatta abisinede..aileyiz sonuçta ama
görülen o ki ana-kız bağımız çok kuvvetli olacak..ee nede olsa göbekten bağlıyız dimi amazemuszemus

günaydınnnnnnnnn
bugün bizim ellerde kar var
hoş hemen her yerde kar var ama gece tipi sabaha karşı lapa lapa kar yağdı..
çoooook hoş bi görüntü idi üşenmeden ve üşümeden yarım saate yakın izledim..
oldum olası karın bendeki içsel güzelliği farklıdır nedenini bende çözemedim
biraz sonra da yılın ikinci minik kardanadamı için taarruza geçicezz:))

Mrb arkadaşlar.Ben çook geç kalmışım sizi bulmakta, 2008 aralık annesiyim bende..Geçte kalmış olsam beni de aranıza alırsanız sevinirim..Selamlar..

esin nedense bu kızlar babaya düşkündür konusunda bende seninle aynı fikirdeyim benim kızda öle anneci ama inş fazla değişmez

canim heralde suanda ihtiyaçlarini karşilayanlar biz anneler oldugumuz için bize düşkünler...onlar nee sen bilionmu valla suya götürür susuz getirirlerkaydirigubbakcemile3sıpalar..zaten şimdikiler çok zeki valla zannediyorumki ilerdede degişir..olsun anayıda babayıda saymayı bilip hayırlı evlat olurlar inşaallah sinemcim:Saruboceq:

Mrb arkadaşlar.Ben çook geç kalmışım sizi bulmakta, 2008 aralık annesiyim bende..Geçte kalmış olsam beni de aranıza alırsanız sevinirim..Selamlar..

canim ne demek tabiki aramiza hoş geldin..olsun geç olsunda güç olmasin.tekrar hoş geeldin canım aramıza

tabiki lilicim hepimize düşkün olsun bu konuda sana gönülden katılıyorum..aynen öyle doguştan bağlı doguyorlar anayaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…