- 28 Kasım 2009
- 1.133
- 321
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.401
canım çok geçmiş olsun,benim kızımda 2 gece önce seninki gibi oldu,rota falan bakıldı ,negatif ama idrar yolu iltihabı çıktı aman dikkat et ,idrar testi yapmadılarsa yaptır dabaşka sorun yaşamayın:1no2:
Aşkolsun esin bizi kimseden saymıyor musun?Alındım haa
Haklısın güzel olurdu valla
Cicikızsinem ben birşey vermiyorum zaten emerek uyuduğu için yedirme gereği duymadım hiç.Sadece bu ara doktorumuz koruyucu toz verdi akşamları yoğurdun içine katıp onu yediriyorum bazen ama oda çok geç saatte değil.Normalde yedirmek gerekiyor mu?
sinemcim öncelikle geçmişolsun dilegin için tesekkür ederimcanim
ben gece yatarken kendim muhallebi yapıyorum 1 bardak süte 1.5 çorba kaşıgı un ve az miktarda şeker atiyorum pişiriyorum böyle yiyor canim aradada sadece süt içip yatıyor yada gogly nin pirinçunu mamasini yapıyorum..
geçmiş olsun bir daha yaşatmasın çok kötü ahh canım benim yeğenimde de var alerjik bronşit bir ara zatüreye çevirdi doktoruna sorsun bakim iyiyse bizde verelim adı yokmu bu tozun acaba
esincim çok sağol bu tarif için şimdi yazıcam buzdolabına yapıştırcam
günaydınnnnnn
bugün benim için çokk özel birgün.
çok mutluyumm
melisim ise üst dişlerini çıkarmaya çalışıyor geçte olsa:))
belki bu yüzden belki değil ama çok cadı...
hep yanında olayım istiyor hiç bişey yaptırmıyor abisi ilgileniyor ama onun tek derdi şu günlerde benimm
neyse bunada şükür tabiii
biimde üst dişlerden ikincisi cıkıyor lilicim
ha bu aradaşu sayfalara ne olmuş böyle kimi taşınmış kimi kilitlenmiş bu neya
böyle karma karışık olmuş
canim hadi hayırlı olsun..
bizimkidiazidişlerini çıkarıyor yemiyor içmiyor..merak etme lilicim benimkide cadialsanaalsanasmile napsin annesi şimdilik tek dertleri biziz bakalim ilerde ne olur
hani derler ya kizlar babaya düşkündürdiye bizdede şimdilik durum biraz farkli eylülümde hep bende durmak istiyor..ama ilerde degişirmi bilmiyorum degişmese daha iyi böyle dahagüzel oluyor laf aramizdasositososito
esin nedense bu kızlar babaya düşkündür konusunda bende seninle aynı fikirdeyim benim kızda öle anneci ama inş fazla değişmez
Mrb arkadaşlar.Ben çook geç kalmışım sizi bulmakta, 2008 aralık annesiyim bende..Geçte kalmış olsam beni de aranıza alırsanız sevinirim..Selamlar..
teşekkür ederiz esincim sağolasın
dişler geliyor hayırlısı ile bu sıkıntılı sürecide atlatırsak yaza çok daha rahat olucaz inşallahh
benim cadaloz da şu sıralar bana çok düşkün esincim
ee hem besle hem büyüt olsun o kadar yaniii
valla bana kalsa babayada düşkün olsun isterim, hatta abisinede..aileyiz sonuçta ama
görülen o ki ana-kız bağımız çok kuvvetli olacak..ee nede olsa göbekten bağlıyız dimi amazemuszemus