- 1 Aralık 2007
- 487
- 10
- 38
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.421
benimki okadar olmasada genede cadılıkları var canim..bu arada sende yeni katıldım sanırım aramiza canim eger öyleyse hosgeldina.s.valla canim anladigim kadarıyla seninkiler ikiz..allah sana kolaylık versin valla biz 1 tanesiyle başedmezken sizi tebrik ediyorum a.s
benim oğlanın 13 dişi var, artık yürürken arkasından yetişemiyorum, ancak konuşmamakta direniyor, eğer bir şeyi çok isterse anne diyor, yada çok acıkmışsa mama ama onun dışında kendince bir dil yaratmışçasına sürekli konuşuyor ama öyle anlaşılır şeyler değil, keyifli günümüzdeysek, alkış, gel gel, kapıyı açmadığımda aç aç filan ama hala bana bakıp anne demedi
dorucum maşallah maşallah13 dişde baya varmiş ya..erkenmiçıkarmaya başlamıştı canim.çünkü hemen hemen hepsini 8 9 dişi var.üzülme canim konuşamıyor diye hem benim duyduguma göre erkek çocukları biraz daha geçkonusmaya meyillilermiş..zaten dahküçükler sanırım 1.5 veya tam 2 yaşında dertlerini anlatır pozisyona geleceklerdir canima.s
mihrimah80 ve aşkitom hoşgeldiniz kızlarra.s.maşallah meleklerinize
bugün melisi uyutup tatilide fırsat bilerek detaylı bir temizlik yapasım geldi
valla yoruldum ama evimde bu detaylı temizliği haketmişti doğruau
tatlı bir yorgunluk var üzerimde...
melis de ben işe güce dalmışken uyanmış
sesini duyar duymaz odaya gitim birde ne göreyim bizimki yatağından aşağıya inmişsempatiksalakcinni
yüreğim ağzıma geldi hemen tekrar yatağına koydum nasıl indiğini merak ettiğim için..
ağlamaklı oldu görmezden gelip oyalandım odada
sonra bizimki önce benim yatağıma geçti oradan aşağı indi
hem şaşırdım hem sevindimm,
ama yinede dikkat etmek lazım
şansı her zaman yaver gitmeyebilir
bugün melisi uyutup tatilide fırsat bilerek detaylı bir temizlik yapasım geldi
valla yoruldum ama evimde bu detaylı temizliği haketmişti doğruau
tatlı bir yorgunluk var üzerimde...
melis de ben işe güce dalmışken uyanmış
sesini duyar duymaz odaya gitim birde ne göreyim bizimki yatağından aşağıya inmişsempatiksalakcinni
yüreğim ağzıma geldi hemen tekrar yatağına koydum nasıl indiğini merak ettiğim için..
ağlamaklı oldu görmezden gelip oyalandım odada
sonra bizimki önce benim yatağıma geçti oradan aşağı indi
hem şaşırdım hem sevindimm,
ama yinede dikkat etmek lazım
şansı her zaman yaver gitmeyebilir
aaaaaaaaaa senin kız daha yeni mi iniyo
bizimki coktan kendi başına işlerini görüyo
daha dogrusu ben öyrettim gündüzleri bzim yatakta uyuttugum için
inmesi biraz kolay oluyo ilk önce ayaklarını indirip kendini saglama alıyo
şuanda ise yeni favorisi koltugun köşesine gidip aklı sıra benle oyun oynuyo
düşecek diye korkudan işime bakamıyorum vallah
aman canım dikkat etmek gerek,,
geçen gün benim kızın biriside kanepeye çıkmış..bende anlamadım nasıl çıktığını..
allah kazalardan korusun kuzularımızı..
valla tam yaramaz olmuşlar..:))dahada olacakları surda dursun..ama ben beşiginden başka yerde yatıramam..çok korkarım bir yerine bişey olur diye dahada yürüyemedgii için allah korusun keisn bir yerine bişey yapar mazallah
lilicim bu arada iyiki melis uyurken iş yapabiliyorsun canm ben asla yapamıyorum hemen en ufak seseuyanır..gerçi sesli ortamda uyumaya alişkin ama genede uyuyunca hemen uyanıyor..bende ben nereye gitsem onuda götürüyorum böylelikle işimi hallediyorum biraz zor olsada yapıyorum artik.
bizimde bugün aşımız vardi zatüree ve su çiçegiaşımız olduk..su çiçegini devlet arşılamıyor ondan ücretli olduk aşımız 65 lira ödedik..genel saglik durumuzuda maşallahgayet iyi dedi doktorumuz..ateiş yapabilir dedişükür ateşde yapmadi ama iki tane igneyi yiyince perişanladı biraz..hepiniz öpüyrum kızlar meleklerinizide
esincim uyutup işe güce yetişebiliyorum ancak
yoksa işin içinden çıkamam ben ,ayrıca oğlumun ödevlerini yapması içinde uyutmak zorunda kalıyorum bazen...melisi doğduğundan beri sesli ortamlarda uyuttum ben o yüzden pek etkilenmiyor.
bu arada çok geçmiş olsun minik eylüle..a.s.
ama zatürre aşısını olalı çok oldu bizim
acaba sizmi geç kaldınız bizmi erkenciyiz merak ettim doğrusu fisfisfis
hoşbuldum canım.....tüm bebeklere kocaman bir Maşallah diyorum..
canimcim valla bende hep sesliortamda uyuttum ama benimki alişamadi galiba..üstelik senin işinde zor yani hem ogluna hemde melise hemde ev işlerini vakit ayırıyorsun..
canim biz zatüree aşısınn son dozunu olduk.su çeçeğiyle birlikte.yerimsenibenbelki sen son dozunumu daha yaptırmadin canim ondan dolayı erken yaptırdık diyosun