2008 Aralık Anneleri

Esin ciğim çok geçmiş olsun canım yaa.Evet bu ara zehirli ishalde dahil olmak üzere salgın var.Allah meleklerimizi korusun canım:Saruboceq:

aberkcim saol canımya..aminn bütün bebeişlerimizi allah korusun..birde dertlerini anlatabilseler..en çokda ona üzülüyorum

çok geçmiş olsun esin benim oğlumda nerdeyse doğduğu günden bu yana çok sık kusar doktorada çok götürdüm ama gelişimi iyi diye çok takmadım ama şuan sosyal yaşantımızı etkiliyo açıkçası gittiğimiz e v ziyaretlerinde ya kusarsa insanların halıları koltukları mahvolur diye aklı çıkıyo en iyisi otur evinde diyorum..bazen 2-3 gün hiç kusmuyo ama genelde günde 1 öğün dışarı benim gibi olan vrmı acaba ..

çok geçmiş olsun esincim

herkese iyi akşamlar kızlar
kışın bu en zor günlerinde maalesef hasta olmadan bebeklerimizi büyütmek neredeyse olmazı istemek gibi birşey olsa gerek...
ama dikkat ederek bunu enaza indirgeyebiliriz belki,birde sakınan göze çöp batar misali fazlada titremeyelim derim..
bebeklerimizin metabolizmasının yeri geldiğinde bakteriyede ihtiyacı vardır ki savunma mekanızması ona göre direnç gösterebilsin...
tekrar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum

çok geçmiş olsun esincim

esincim
cok gecmiş olsun canım inş bidaha olmaz düşünebiliyorum
ne yaşadıklarını

çok saolun kızlar..teşekkür ederim hepinize ayri ayri..allaha şükür suan iyi..liliputcum sana katılıyorum canim bu konuda ki aynen bende üzerine çok fazla titremem..normali neyse onu yaparim..nekadar çok tirtersen okadar hasta oluyor..vede vucüdüen ufak bir mikroba dayanıklılık göstermiyor..zaten benim kızımda öyle çok hastalanan bir çocuk degil..maşallah..dogdugundan beri bu 2.hastalanışıtabi hasta olmadan büyüyen bebekte yoktur heralde..allah dermansız dertlerden korusun yarabbim..

ceyremcim seninki baya kusuyormuş canim bebegin kusmasıda dedigin gibi tedirginlik yaratıyor dogru düzgün bir yerede gidemiyorsun..reflü falanmi vardi canin senin bebeginde çünkü bukadar çok kusmalar genel anlamda reflüyü işaret ediyor.

geçmiş olsun esin
bir şey sorcam kızlar siz yatmadan önce ne veriyosunuz bebişlere merak ettim muhalebi veren varmı ? ve hazır mı alıyosunuz sizmi yapıyosunuz ve nasıl yapıyosunuz

Cicikızsinem ben birşey vermiyorum zaten emerek uyuduğu için yedirme gereği duymadım hiç.Sadece bu ara doktorumuz koruyucu toz verdi akşamları yoğurdun içine katıp onu yediriyorum bazen ama oda çok geç saatte değil.Normalde yedirmek gerekiyor mu?

geçmiş olsun esin
bir şey sorcam kızlar siz yatmadan önce ne veriyosunuz bebişlere merak ettim muhalebi veren varmı ? ve hazır mı alıyosunuz sizmi yapıyosunuz ve nasıl yapıyosunuz

sinemcim öncelikle geçmişolsun dilegin için tesekkür ederimcanim
ben gece yatarken kendim muhallebi yapıyorum 1 bardak süte 1.5 çorba kaşıgı un ve az miktarda şeker atiyorum pişiriyorum böyle yiyor canim aradada sadece süt içip yatıyor yada gogly nin pirinçunu mamasini yapıyorum..

aberkcim koruyucu toz dedigin ne valla anlamadim.ben öyle herhangi bişey vermiyorum ama merak ettim açıkcasi

Canım benim kız sık sık bronşit oluyor ve allerjik olduğu için zor atlatıyor.Doktorumuz küçük paketler halinde toz yazdı.Bunlar koruyucu her akşam günde bir tane yoğurdunun,muhallebisinin vs.içine kat ver 1 sene boyunca ver dedi.Böyle birşey yani

koruyucu toz derken vitamin türü bişey mi acaba?
bende ilk kez duyuyorum da merak ettim doğrusu canım

canim geçmişolsun ya..demekki bunun için kullaniliyor..allah korusun tüm çocuklari bronşitte çok zordur..inşallah birdaha karşılasmazsin canim bu durumla

bhkcim nerelerdesin yaww hiç ugradıgın yok yanee

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok geçmiş olsun,benim kızımda 2 gece önce seninki gibi oldu,rota falan bakıldı ,negatif ama idrar yolu iltihabı çıktı aman dikkat et ,idrar testi yapmadılarsa yaptır dabaşka sorun yaşamayın:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…