- 23 Nisan 2008
- 1.895
- 6
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.381
Esin ciğim çok geçmiş olsun canım yaa.Evet bu ara zehirli ishalde dahil olmak üzere salgın var.Allah meleklerimizi korusun canım:Saruboceq:
selam kızlar..nasilsiniz bakalim..benim kızım hastalandi teyzeleri.
geceleyin uyutmaya çalışıyorum uykusuundan bayılıyor ama bir türlü uyuyamıyordu..kıvranıp duruyordu..bende gazı vardir diye altini açtım ferahlasin diye bi şey çıkmadi gene kıvraniyor hemde nasil..sonra bi kaldirdim ayaga bir kustu bir kustu anlatamam..aman o küçücük midede nelerneler varmiş..dün oldu bunlar..dün 5 kere kustu ne versek çıkardi..bende hemen dr götürdüm..ishale dönüşürse ve ateşi çıkarsa hemen getir dedi..ama allaha şükür ishale falan dönüştürmedi ateşide çıkmadi çok şükür..bügün daha iyi kusması düzeldi..ama benimde ömrümden ömür gitti..eylülü ilk defa böyle kusarken gördüm..dr söyledi kızlar salgin varmiş sizden önce gelen 10 hastamda aynişikayetlerle geldi dedi..ama hava soguk dişarida çıkmıyoruzki salgindan etkilensin..demekki mikrobu nerde olsa kapıyorlar..neyse yavrum çok çabuk atlattii..sizinde haberiniz olsun kizlar bu aralar baya yayginmiş
çok geçmiş olsun esin benim oğlumda nerdeyse doğduğu günden bu yana çok sık kusar doktorada çok götürdüm ama gelişimi iyi diye çok takmadım ama şuan sosyal yaşantımızı etkiliyo açıkçası gittiğimiz e v ziyaretlerinde ya kusarsa insanların halıları koltukları mahvolur diye aklı çıkıyo en iyisi otur evinde diyorum..bazen 2-3 gün hiç kusmuyo ama genelde günde 1 öğün dışarıbenim gibi olan vrmı acaba ..
çok geçmiş olsun esincim
esincim
cok gecmiş olsun canım inş bidaha olmaz düşünebiliyorum
ne yaşadıklarını
herkese iyi akşamlar kızlar
kışın bu en zor günlerinde maalesef hasta olmadan bebeklerimizi büyütmek neredeyse olmazı istemek gibi birşey olsa gerek...
ama dikkat ederek bunu enaza indirgeyebiliriz belki,birde sakınan göze çöp batar misali fazlada titremeyelim derim..
bebeklerimizin metabolizmasının yeri geldiğinde bakteriyede ihtiyacı vardır ki savunma mekanızması ona göre direnç gösterebilsin...
tekrar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum
geçmiş olsun esin
bir şey sorcam kızlar siz yatmadan önce ne veriyosunuz bebişlere merak ettim muhalebi veren varmı ? ve hazır mı alıyosunuz sizmi yapıyosunuz ve nasıl yapıyosunuz
Canım benim kız sık sık bronşit oluyor ve allerjik olduğu için zor atlatıyor.Doktorumuz küçük paketler halinde toz yazdı.Bunlar koruyucu her akşam günde bir tane yoğurdunun,muhallebisinin vs.içine kat ver 1 sene boyunca ver dedi.Böyle birşey yani
Canım benim kız sık sık bronşit oluyor ve allerjik olduğu için zor atlatıyor.Doktorumuz küçük paketler halinde toz yazdı.Bunlar koruyucu her akşam günde bir tane yoğurdunun,muhallebisinin vs.içine kat ver 1 sene boyunca ver dedi.Böyle birşey yani
bhkcim nerelerdesin yaww hiç ugradıgın yok yanee
kız hiç fırsat vermiyor bana malesef :gitme:
selam kızlar..nasilsiniz bakalim..benim kızım hastalandi teyzeleri.
geceleyin uyutmaya çalışıyorum uykusuundan bayılıyor ama bir türlü uyuyamıyordu..kıvranıp duruyordu..bende gazı vardir diye altini açtım ferahlasin diye bi şey çıkmadi gene kıvraniyor hemde nasil..sonra bi kaldirdim ayaga bir kustu bir kustu anlatamam..aman o küçücük midede nelerneler varmiş..dün oldu bunlar..dün 5 kere kustu ne versek çıkardi..bende hemen dr götürdüm..ishale dönüşürse ve ateşi çıkarsa hemen getir dedi..ama allaha şükür ishale falan dönüştürmedi ateşide çıkmadi çok şükür..bügün daha iyi kusması düzeldi..ama benimde ömrümden ömür gitti..eylülü ilk defa böyle kusarken gördüm..dr söyledi kızlar salgin varmiş sizden önce gelen 10 hastamda aynişikayetlerle geldi dedi..ama hava soguk dişarida çıkmıyoruzki salgindan etkilensin..demekki mikrobu nerde olsa kapıyorlar..neyse yavrum çok çabuk atlattii..sizinde haberiniz olsun kizlar bu aralar baya yayginmiş