2008 Aralık Anneleri

kesinlikle katılıyorum,saklama kaplarının kapaklarını kapatır mesela:))

kızlar o bebekler sizin tabiki nasıl isterseniz öyle büyüteceksiniz
konuyu saptırmayalım lütfen bu tamamen benim kişisel fikrimdir ve
sizlerin konu ile alakalı izlediğiniz yol beni hiçmi hiç ilgilendirmez
paylaşmak adına yazılan şeyler bunlar yoksa banane yaniii

ben yapmıyorum bu tür faaliyetleri oğlumda bi süre ilk anne olmanın heyecanı ile yaptım ama baktımki tabiri caissE sadece "kuru kalabalık" dolayısı ile çocuklarıma ben hayatı öğretiyorum bunlar yerine
çok şükür meyvelerinide fazla fazla veriyor bende topluyorum:))

ayrıca kazaemcim çarşaf çarşaf "bilimsel" başlığı altında yazı kopyalamana hiç gerek yok çünkü,
ben bu konuda EN AZ senin kadar bilgi sahibiyim emin ol canımmm.
tek fark arz ve taleptir o kadar.

ayrıca kazaemcim çarşaf çarşaf "bilimsel" başlığı altında yazı kopyalamana hiç gerek yok çünkü,
ben bu konuda EN AZ senin kadar bilgi sahibiyim emin ol canımmm.
tek fark arz ve taleptir o kadar.

yazılar sana özel değildi,burası bir paylaşım platformu konusu geçti sizler nasıl fikrinizi belirttiyseniz bende fikrimi belirttim ve paylaştım.hiç kimsenin bilgi birikimi bir diğerini ilgilendirmez,yani neye ve neden tepkili olduğunu ben anlayabilmiş değilim,

tabiki kimsenin bilgi ve fikri ! kimseyi ilgilendirmemeli...
benim fikrimin akabinde böylesi"bilimsel"!!! "bir yazıyı kopyalaman kimin tepkili olduğunu net ortaya koyuyor zaten:)

Son düzenleme:
Selam kızlar bir süredir giremedim sayfaya neler olmuş yaaa.Karlı bir çamlıca'dan tüm aralık annelerine selam olsun.Ne güzel dışarıda bir kar varrr harika.Kızlar ben kızıma oda aldım çok heyecanlıyım.Odası yoktu şimdi oda aldık şubat sonu gelecek çookk güzel.Paylaşmak istedim.Hepiniz sağlıcakla kalın

güle güle kullansın cnm kızın odasını:)iyi günlerde

birçoğumuz belki defalarca okuduk araştırdık ama derleme için teşekkürler kazeemcim.eline sağlık.

aberk odanız hayırlı olsun güle güle kullanın canım.
paparina bizde aynıyız yeri geldiğind geliştiren araştıran oyunlar yeri geldiğindede mutfak eşyaları ile oynuyoruz ve hepsini çok seviyoruz.

Teşekkür ederim kızlar.Cicikızsinem ınşaallah sizinde olur bizde odamızı vereceğiz hatuna biz küçük odaya şutlanıyoruz.Ben moralini bozmak için yazmadım kızz bak şimdi benim moralim bozuldu haaa

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

biz oda aldık da hiç işimize yaramadı,kullanmıyoruz bile:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

selam anneler
umarım herkes iyidir
arada selam verip kaçıyorum kusuruma bakmazsınız ınş

selam kızlarr.bizim odamız var ama orada yatan kim:) fakat eşyaları için çok iyi oldu dolabı çekmeceleri falan.kuzum halaa yanımızda yatıyo inşallah yaza odasına

Ya valla ben de özellikle dolapları için çok seviniyorum.Çünkü hatun bizim 3 çekmece ve dolabın birinin yarısını kaplıyor.Yatağı da yavaş yavaş ayırmak istiyorum bakalım ne olur

selam kızlar..nasilsiniz bakalim..benim kızım hastalandi teyzeleri.
geceleyin uyutmaya çalışıyorum uykusuundan bayılıyor ama bir türlü uyuyamıyordu..kıvranıp duruyordu..bende gazı vardir diye altini açtım ferahlasin diye bi şey çıkmadi gene kıvraniyor hemde nasil..sonra bi kaldirdim ayaga bir kustu bir kustu anlatamam..aman o küçücük midede nelerneler varmiş..dün oldu bunlar..dün 5 kere kustu ne versek çıkardi..bende hemen dr götürdüm..ishale dönüşürse ve ateşi çıkarsa hemen getir dedi..ama allaha şükür ishale falan dönüştürmedi ateşide çıkmadi çok şükür..bügün daha iyi kusması düzeldi..ama benimde ömrümden ömür gitti..eylülü ilk defa böyle kusarken gördüm..dr söyledi kızlar salgin varmiş sizden önce gelen 10 hastamda aynişikayetlerle geldi dedi..ama hava soguk dişarida çıkmıyoruzki salgindan etkilensin..demekki mikrobu nerde olsa kapıyorlar..neyse yavrum çok çabuk atlattii..sizinde haberiniz olsun kizlar bu aralar baya yayginmiş

Esin ciğim çok geçmiş olsun canım yaa.Evet bu ara zehirli ishalde dahil olmak üzere salgın var.Allah meleklerimizi korusun canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…