2008 Aralık Anneleri

gökdeniz
iştahsızlık ilk olarak aklıma dişi getiriyor tabikii.. aşı yaparmı sanmam baya gecmiş üstünden çünkü.. geçmiş olsun :teselli:

baş başş bhk kardeş.. kırmızıı sana cok yakışıyor

sall anamm sall.. fahri üyee :)) kaç kilo verdin bakem basladıından beridirr

ıNANMIIYOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

muhteşemsin zea.cim helal sanaa.. özendim şimdii iradene. iiddaa varmı bu işin içinde kocişle!! :roflol:

İNANMIIYOORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

muhteşemsin zea.cim helal sanaa.. özendim şimdii iradene. iiddaa varmı bu işin içinde kocişle!! :roflol:

iddia yok bu seferakannehir ama pişmanım girmediğime :jeyyar:

devam ediyorum diyete süprizzzzz hedefime az kaldı missiimmm:lepi:

hadii gözün aydıınn.. sen yine sonunda mızıtıp sanki girmişsiniz gibi atla ortayaaa kanadım kazandım hedayemi isterim diyipp.. aldır incecik haline yeni bi cici :)))))))

hedefine ulaşınca haber ver kaç kl kaldı

ahahaaa benim kociş bu aralar hediye konusunda pek kendinde değil... :kedi:

sağolsun hiç bir özel günümüzü atlamaz,opuyorumnanaktan

ama

dün evlilik yıl dönümümüzdü malum, küpe, kolye takımı almış, yalnız küpe geçen yıl aldığı küpe (ve benim 1 yıldır kulağımdan çıkarmadığım küpe) ile bire bir aynı :çok üzgünüm: eşim hediye konusunda kendini tekrarlamaya başladı sanırım :)

hedefime 2 kilo, doğum öncesi halime ise 5 kg... kaldıdelikafadulden onuda verince haberin olur misscim merak etme, hi hiiii sağır sultana bile haber uçururum delikafadulden

zeacım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama al al alacak hediye kalmadı artık.
ama birebir aynı küpede olmasa olurmuş.ama unutmamış en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…