- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.961
ahahaaa benim kociş bu aralar hediye konusunda pek kendinde değil... :kedi:
sağolsun hiç bir özel günümüzü atlamaz,opuyorumnanaktan
ama
dün evlilik yıl dönümümüzdü malum, küpe, kolye takımı almış, yalnız küpe geçen yıl aldığı küpe (ve benim 1 yıldır kulağımdan çıkarmadığım küpe) ile bire bir aynı :çok üzgünüm: eşim hediye konusunda kendini tekrarlamaya başladı sanırım :)
merhaba paparina,
efenin doğum günü kutlu olsun.... nice nice yaşlarını görün, çocuklarını sevin inşallah...
zeacım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama al al alacak hediye kalmadı artık.
ama birebir aynı küpede olmasa olurmuş.ama unutmamış en azından.
söyliimmiiiii:kedi:
tamı tamına 8 kg... verdimkaydirigubbakcemile2
daha iki yıllık evliyiz....
bu heyecanla
ilk flörte başlama yıl dönümü, nişan yıldönümü, nikah yıl dönümü, düğün yıl dönümü..... daha saymiim bizim çoktur yıldönümlerimiz kaydirigubbakcemile3 eşimde sağ olsun hiç birini atlamaz....
neyse eskidikçe azalır hediyeler zaten kaydirigubbakcemile3
sağol hemşom
kışta geldi izmirede gidemeyiz artık soğuktan :)
izmir bize gelse keşke dimi
ayy efenin d.gününün güzel geçmesine çok sevindim cnm
neler yaptı yaramaz sevindimi hediyelerine?
kaydirigubbakcemile3
ilahi zea koptum :)
aminn canım benm çok teşekkür ederim
yok yok azalmıyor mesela ben 8 sene sonra tıkandım.24 dü eşimin doğum günü başladım kara kara düşünmeye.ama bizde yıldönümü sizin kadar çok değil.
şaka gibi kaydirigubbakcemile3 adamın aklını başından almıssın demekki aşkınlaa zea.cim bunun başka açıklaması yok.. Allah ömür boyu mutlulunuzu daim etsin
evet canım herşey çok güzeldi.ben gecenin sonuna doğru efe huysyzlanır falan diyodum ama düşündüğüm gibi olmadı şükürpaparina doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim.
oo kaynamış buralar
paparina çok sevindim doğum gününüzün iyi geçmesine
zeacım tebrikler kocaman kocaman
8 kilo muhteşem bir skor
bu arada aynı küpe olmasını boşver, hatırlamış ya sen bu yönden bak olaya opuyorumnanaktan
selam miiissss naberr?[/Bsağol tatlım
hemşom resim isterim valla çok merak ettim:)
ya anlamışlar gibi davrandı çoçuklarda.umut da çok eğlenmişti.geç vakte kadar uyumadı huysuzlanmadı.iyi oldu ya.küçükde olsa yaptığıma çok memnun kaldım.hatıra olacak en azından ve güzel geçmişti.
gönderirim tabiki canım.feda olsun:)ama hemen isteme çünkü fotoğrafları biz değil asker çekti.yarın gidip içlerinden seçip çıkarttırıcaz.ilk fırsatta yollarım.ama bende isterim:)