2008 Aralık Anneleri

ben hala labne veriyorum kahvaltısına ama beyas peynirr kaşarda yediriyorum artık ayırt etmiorum bende peynir delisiyim bhk.ciimm :))

krep hevesim kursammda kaldıı yumurta akı alerjimisden dolayı.. bacaklardada egzama oldu o alerciden dolayı olabilirmişş.. sırf yumurta sarısı ilede güsel olurmu o krep mrep nedersiniz..

Son düzenleme:
ben hala labne veriyorum kahvaltısına ama beyas peynirr kaşarda yedirmiyorum artık ayırt etmiorum bende peynir delisiyim bhk.ciimm :))

krep hevesim kursammda kaldıı yumurta akı alerjimisden dolayı.. bacaklardada egzama oldu o alerciden dolayı olabilirmişş.. sırf yumurta sarısı ilede güsel olurmu o krep mrep nedersiniz..

oluyor ya olmaz mı?
ben sarısıyla yaptım uzunca bir süre krepi..

ay kahve yanında peynir de yiyelim o zaman -tatlicadiarzu-

ben hala labne veriyorum kahvaltısına ama beyas peynirr kaşarda yedirmiyorum artık ayırt etmiorum bende peynir delisiyim bhk.ciimm :))

ay kıyamam ya
hmm olur bence CADIARZU neden olmasın sadece sarısını koyarsın

missciim ben yakın zamana kadar sırf yumurta sarısıyla yaptım, oda gayet güzel oluyor,

sadece beyazıyla yaptında daha pofuduk pofuduk oluyor farkı bu....

her türlü peyniri veriyorum artık çok tuzlu olmamak kaydıyla ama labne peynirine özellikle kahvaltıda devam başka peynir yese bile ekmek kuru gelmesin diye üzerine sürüyorum

Labne bence tuzlu bir peynir... ikizçelerim seviyor ama çok vermiim diyorum...beyaz peynir ağızlarında tane tane hale geliyorya onu sevmiyorlar .... dil peynirine bayılıyorlar...

ben her türlü peynir veriyorum artık neredeyse..

zaten kendim de peynir hastası olduğumdan evde çeşit bulunuyor.

ay hatta kaşara bayılıyor betül ya,
eline ver yesin bi dünya,
o derece :1ninca:

bende peynir delisiyim bende... hatta kızlarımda öyle olsun istiyorum... sütü çok sevmiyorlar bari peynir yesinler kaydirigubbakcemile5

Labne bence tuzlu bir peynir... ikizçelerim seviyor ama çok vermiim diyorum...beyaz peynir ağızlarında tane tane hale geliyorya onu sevmiyorlar .... dil peynirine bayılıyorlar...

ewet bende fazla vermiyorum ama ekmekte çok kuru kalıyor yazın domatesle iyiydik şimdi domates olmayınca mecbur krem peynir yada labneyle çözüyoruz bu sorunu ama dil peyniri ve kaşarı egede çok seviyor

evet yaaa domatesle, salatalık iyiydi... mevsimi geçti kalakaldık ortalıkta:bbo:

wışşş hareket görüyorum ne zamandır sesiz sakindik.
peynirciler sizi
bizde bayılıyoruz kaşara
ama iki gündür hiçbişi yememekde inat ediyoruz

ayy yukarda yanlış yazmısım peynir çeşitlerini bende yediriorum dicektiimm.. labne tuzlumu sahiden tuzlu olsa nie ilk gunden beri doktor sadece labne yiyebilir dedii kafam karıştı şimdii..

demek yumurta sarısı ilede oluyodu ozaman yarın kesinlikle deneyeceğimm..

bhkk.. kahve yanında peynire bende varıımm.. çayın yanında daha cok severim ama boş peynir yemeyii.. canavarım bu konuda.. bide küçükken dedemin özkarslılar bakkaliyesi vardı :roflol: bakkal peyniri yerdiimm.. öle die diee.. şimdi evde o peynire en yakınn yörsan beyas peynir illaki bulunduruorum çeşitler de oluo tabi..

zea.cim doktorlar zaten süt ürünlerine sütten daha çok önem veriyolar. yoğurt peynir yesin süt içmesede olar diolarrrr

X