2008 Aralık Anneleri

ahahaaa benim kociş bu aralar hediye konusunda pek kendinde değil... :kedi:

sağolsun hiç bir özel günümüzü atlamaz,opuyorumnanaktan

ama

dün evlilik yıl dönümümüzdü malum, küpe, kolye takımı almış, yalnız küpe geçen yıl aldığı küpe (ve benim 1 yıldır kulağımdan çıkarmadığım küpe) ile bire bir aynı :çok üzgünüm: eşim hediye konusunda kendini tekrarlamaya başladı sanırım :)

kaydirigubbakcemile3
ilahi zea koptum :)

zeacım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama al al alacak hediye kalmadı artık.
ama birebir aynı küpede olmasa olurmuş.ama unutmamış en azından.

daha iki yıllık evliyiz....

bu heyecanla

ilk flörte başlama yıl dönümü, nişan yıldönümü, nikah yıl dönümü, düğün yıl dönümü..... daha saymiim bizim çoktur yıldönümlerimiz kaydirigubbakcemile3 eşimde sağ olsun hiç birini atlamaz....

neyse eskidikçe azalır hediyeler zaten kaydirigubbakcemile3

mesai biter, ben kaçar kızlar,

herkese iyi akşamlar, iyi tatiller.....

zemuszemus

yok yok azalmıyor mesela ben 8 sene sonra tıkandım.24 dü eşimin doğum günü başladım kara kara düşünmeye.ama bizde yıldönümü sizin kadar çok değil.

söyliimmiiiii:kedi:

tamı tamına 8 kg... verdimkaydirigubbakcemile2

daha iki yıllık evliyiz....

bu heyecanla

ilk flörte başlama yıl dönümü, nişan yıldönümü, nikah yıl dönümü, düğün yıl dönümü..... daha saymiim bizim çoktur yıldönümlerimiz kaydirigubbakcemile3 eşimde sağ olsun hiç birini atlamaz....

neyse eskidikçe azalır hediyeler zaten kaydirigubbakcemile3

şaka gibi kaydirigubbakcemile3 adamın aklını başından almıssın demekki aşkınlaa zea.cim bunun başka açıklaması yok.. Allah ömür boyu mutlulunuzu daim etsin

sağol hemşom
kışta geldi izmirede gidemeyiz artık soğuktan :)
izmir bize gelse keşke dimi
ayy efenin d.gününün güzel geçmesine çok sevindim cnm
neler yaptı yaramaz sevindimi hediyelerine?

ay evet ya bende kara kara düşünüyorum.arada bi havayı tepdil etmeden yaşanmıyo buralarda:)efe çok eğlendi dün akşam.pastasını avuçlamak istedi,mumları üflemek yerine tutmaya kalktı,balonları ısırmaya çalıştı ve dişlerini geciremediği için kızdı bi ara:)hediyelerede bayıldı.aralarında oyuncaklarda var tabi.hepsiyle oynucam diye tutturdu geç saate kadar uyumadı valla:)

kaydirigubbakcemile3
ilahi zea koptum :)

aminn canım benm çok teşekkür ederim

yok yok azalmıyor mesela ben 8 sene sonra tıkandım.24 dü eşimin doğum günü başladım kara kara düşünmeye.ama bizde yıldönümü sizin kadar çok değil.

zamanla azalır bizim yıl dönümlerimizde yerimseniben

şaka gibi kaydirigubbakcemile3 adamın aklını başından almıssın demekki aşkınlaa zea.cim bunun başka açıklaması yok.. Allah ömür boyu mutlulunuzu daim etsin

amin.... canım çok sağol....

delikafadulden

opuyorumnanaktan

oo kaynamış buralar

paparina çok sevindim doğum gününüzün iyi geçmesine
zeacım tebrikler kocaman kocaman
8 kilo muhteşem bir skor
bu arada aynı küpe olmasını boşver, hatırlamış ya sen bu yönden bak olaya opuyorumnanaktan
selam miiissss naberr?

ya anlamışlar gibi davrandı çoçuklarda.umut da çok eğlenmişti.geç vakte kadar uyumadı huysuzlanmadı.iyi oldu ya.küçükde olsa yaptığıma çok memnun kaldım.hatıra olacak en azından ve güzel geçmişti.

eğleniyor çocuklar
normal günde yapmadıkları bir çok şeyi görünce değişik geliyor
pasta,hediyeler falan,kalabalık:)

ya hiç sormayın bi arkadaşın kızıda vardı bilirsiniz kızlar güzel oynar cilveli oluyolar:)efedeona bakarak bi oynadıki sormayın.bi figürler bi figürler şaştık babasıyla:)

ya anlamışlar gibi davrandı çoçuklarda.umut da çok eğlenmişti.geç vakte kadar uyumadı huysuzlanmadı.iyi oldu ya.küçükde olsa yaptığıma çok memnun kaldım.hatıra olacak en azından ve güzel geçmişti.

haklıısın gökdenizcim.ilk doğum günü bu küçükte olsa ilerde hatırlanacak güzel bir anı

X