- 26 Mayıs 2008
- 1.139
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.921
ben hala labne veriyorum kahvaltısına ama beyas peynirr kaşarda yedirmiyorum artık ayırt etmiorum bende peynir delisiyim bhk.ciimm :))
krep hevesim kursammda kaldıı yumurta akı alerjimisden dolayı.. bacaklardada egzama oldu o alerciden dolayı olabilirmişş.. sırf yumurta sarısı ilede güsel olurmu o krep mrep nedersiniz..
ben hala labne veriyorum kahvaltısına ama beyas peynirr kaşarda yedirmiyorum artık ayırt etmiorum bende peynir delisiyim bhk.ciimm :))
krep hevesim kursammda kaldıı yumurta akı alerjimisden dolayı.. bacaklardada egzama oldu o alerciden dolayı olabilirmişş.. sırf yumurta sarısı ilede güsel olurmu o krep mrep nedersiniz..
her türlü peyniri veriyorum artık çok tuzlu olmamak kaydıyla ama labne peynirine özellikle kahvaltıda devam başka peynir yese bile ekmek kuru gelmesin diye üzerine sürüyorum
ben her türlü peynir veriyorum artık neredeyse..
zaten kendim de peynir hastası olduğumdan evde çeşit bulunuyor.
ay hatta kaşara bayılıyor betül ya,
eline ver yesin bi dünya,
o derece :1ninca:
Labne bence tuzlu bir peynir... ikizçelerim seviyor ama çok vermiim diyorum...beyaz peynir ağızlarında tane tane hale geliyorya onu sevmiyorlar .... dil peynirine bayılıyorlar...
bende peynir delisiyim bende... hatta kızlarımda öyle olsun istiyorum... sütü çok sevmiyorlar bari peynir yesinler kaydirigubbakcemile5
ya peynirseverler kulübümü kursak napsak
ya peynirseverler kulübümü kursak napsak
ne konuşucaz o klüptee kıızzzzz, peynirmi konuşacağız
ne konuşucaz o klüptee kıızzzzz, peynirmi konuşacağız
wışşş hareket görüyorum ne zamandır sesiz sakindik.
peynirciler sizi
bizde bayılıyoruz kaşara
ama iki gündür hiçbişi yememekde inat ediyoruz
konuşmayalım yiyelim :jeyyar:
wışşş hareket görüyorum ne zamandır sesiz sakindik.
peynirciler sizi
bizde bayılıyoruz kaşara
ama iki gündür hiçbişi yememekde inat ediyoruz
yok normalde öyle değil.iki gündür yapıyor.geçen hafta salı aşı olduk.ilgisi olabilirmi.