- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.901
ewet benimde en başından beri tatları tek tek algılasın konusunda titizliğim olduğundan pek bulamaç yapmadım
zaten egede bulamaç olarak bir tek mısır unlu ve elmalı yiyor
tadı kötü değil, genelde seviyorlar:)
hadi gel bhk birlikte fokurdatalım....
hosbuldum arkadaslarim saolunn.çok tesekkür ederim..zeacım sen nerelerdeydin canim sende hosgeldin..ay benim pıtırcık neler yapmıyorki hemen hemen herseyi anliyor ve yapıyoranlatsam sıgmaz yani.ama fırsat bulamıyorumki nete girimde yazıp konusayım anca uyuyuncakaydirigubbakcemile3degerli bilgilerinizi alicam geçmişi bi okim.şu kahvaltı konusundada bende tek tek verenlerdenimm daha denemedim mısır ununufalan bi denicem
mısır unu baydır benim de aklımdaydı.
ben de deniyim.
ben de şimdiye kadar hiç bulamaç vermedim,
ben de kılım bu konuda biraz kaydirigubbakcemile3
eski performansım yok çok üzülüyorum akıbetime
bu çocuklar ne tuhaf neyden uzak tutmaya çalışırsan onu istiyorlmaz:
pc, tv,telefon
selam kızlarrrrrrr
yeniden sizi görmek ne güsel özlemişim baya bi beeeeeee.. hey gidi günler.. laf muhabbet edecek adam arardık şimdi girmeye fırsat bulamas oldukPPPPP yalandan kim ölmüşse artık :))
şaka bi yanaa
zea.cimm cemren demekk laptopun üstüne oturuo çok güldüm yaa :roflol:
şu mısır unu neki ben hiç bilmiiom.. ben bulamaçcılardanımm.. anam beni ilkokula kadar bulamaçla beslemiş ben napiyim bnm sucummu :))
kablolar, prizler,
kapılar, çekmeceler....ler....ler....ler....
selam kızlarrrrrrr
yeniden sizi görmek ne güsel özlemişim baya bi beeeeeee.. hey gidi günler.. laf muhabbet edecek adam arardık şimdi girmeye fırsat bulamas oldukPPPPP yalandan kim ölmüşse artık :))
şaka bi yanaa
zea.cimm cemren demekk laptopun üstüne oturuo çok güldüm yaa :roflol:
şu mısır unu neki ben hiç bilmiiom.. ben bulamaçcılardanımm.. anam beni ilkokula kadar bulamaçla beslemiş ben napiyim bnm sucummu :))
Kayra bey tüm vaktini dolduruyor demi:jeyyar:
mısır unu tereyağında kavruluyormuş missciim, bende düşündümde kavurup içinede yumurta kırsak, peynir rendelesek nasıl olur acaba :) bir deneyeyim yarın bakayımcokacimcoook
miss gelmiş hoş gelmiş
zea bende öyle yapıyorum yağda kavurup içine peynir koyuyorum yumurtayı haşayıp koydum ben direk kırmadım, öylede olabilir :sm_confused:
doldurmasmıı.. bütün gün peşinde koş oyna gesdir.. wc.ye giremioom ayol :)) pıtırcıklarımıs sağlıklı olsunda varsın çömemeyelim 2 popomusun üstüne..
senin kahvaltılarına hayranım zaten.. bnm kayramukk bulamaçtan başka bişi bilmioo yani bitek h.sonları tek tek yiyoo ailecek kayfaltıda ikenn.. şu mısır unu neymiş bi satın alıp deneyim.. lezzetli görünüo verdiin tarif..
peki bişi sorcam mıısrı unu çokmu faydalı bişee ?????
haşlanmış yumurtayla biraz kuru olmaz mı ki?
betül hayatta yemez.
ben benzer şei tavada yapılmış yumurtayla yapıyorum,
o da yetmiyor içine yoğurt katıyorum zemuszemus
tabi o da hiç bişey yememekte direndiği günler sadece..
en azından mısır tahıl....faydalıdır herhalde....
hem değişiklik olur kııı delikafadulden
hatta krep yapıyoruzya un yerine mısır unu koyalım.... aaa güzel fikir :icecream:
mısır ununu tavada yağla kavurup biraz su ve peynir ekleyince zaten çok katı olmuyor(unu az koymak şartıyla)yani içine haşlanmış yumurta da konduğunda çok katı olmuyor birbirini dengeliyor
pekii kızlar ne tür peynir veriyorsunuz? normal peynire geçtinizmi?