2008 Aralık Anneleri

günaydın anneler
şu süt konusunda bir sorum olacak
süte yeni geçenler dirakt süt verip mamayı kesti mi?sonuçta geçiş süreci için bize dr. 200cc süt önerdi,bir süre mamada ver dedi yeterli gelmezse,süt miktarını artırdıkça mamayı düşürürsün dedi.çünkü hem anne sütü hem mama hemde süt verildiğinde 200cc yeterli 500cc çok fazla

yağmurlu bir izmir sabahından herkese günaydın
umarım anneler ve bebekleri iyidirler...
biz iyiyiz çok şükür

liliputcum kızının saçlarınımı kazıttıracaksın... ben kıyamam kazıtmaya yaaa
tokalar takıyorum ona çok şirin oluyor
hoş keltoşta güzel oluyorlar ya
ama şu saç gürleştirmesine katılmıyorum ben
benim büyük kızımında saçları çok seyrekti bebekken büyüdükçe çoğalıyor onlar hele ergenlik döneminde daha bir fazlalaşıyorlar

kazeem cim ben eylül e hem süt hem mama veriyorum mamayı tamamen bırakmış değilim ve bırakmayıda düşünmüyorum özellikle geceleri çok rahat oluyor mama hazırlamak
kalk mutfağa git süt ısıt falan
yoğurt yapmak maksadıyla aldığım yoğurt makinasını uzun zamandan beri biberon ısıtıcısı olarak kullanıyorum ve yatak odamda duruyor yatmadan önce su dolu biberonu içine koyuyorum eylül mızıklamaya başladığında hemen hazırlayıveriyorum mamayı.

hem benim kız beklemez öyle sütü ısıtmayı falan açar gözleri oturur ondan sonrada bekle ki uykusu gelsin

benim kız bu aralar şükürler olsun ki geceleri 1 sefer uyanmaya başladı 10.30 gibi sütünü içip yatıyor sonrada gece 3 yada 4 gibi kalkıp mama içiyor
aman bir aralar çok fenaydı kalk yat kalk yat helak oluyorduk inş. böyle gider hep

cc miktarına gelince kazeem sen anne sütüde veriyorsun hala günde 200cc normal süt yeterli olur ona mamada verdiğini söylüyorsun üstüne anne sütünüde ekleyince 500 ü buluyordur o.

eylül de toplamda 500 600cc ancak içiyor...
kızım çıldırıyor benden bu kadar herkese iyi günlerrrr

bencede kelebeğim dr. da yeterli dedi zaten,benim kafa karıştı:)
ewett eylülün saçlarını kazıtma bencede o çok şirin:)
bende mamayı tamamen bırakmış değilim

gokdenız saol arkadasım pc yoktu uzun suredir girememiştima.s.
bir bakayım dedim ama eski kalabalık günlerden eser kalmamış sanırım

Herkese iyi günler aerkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.doğum günü olan tüm bebişleri ve annelerini kutluyorum.kazeemcim senideee:)bizimde doğumgünümüze tam 1 hafta var.süt bal aşı vs sıkıntısı bizdede başlayacak.bakalım efe beyle ne yapıcam?

kalmadı meyra az kişi kaldık ama yinede ayakda topic.yazışıyoruz konuşup paylaşıyoruz ben seviyorum burayı opuyorumnanaktan
evet aynı dönem annelerle bilgi alıverişi gercekten yararlı oluyorvereliniortak
biz henuz yaşımızı doldurmadık.24ünde dolduruyoruz.sabah uyanınca artı kahvaltıda bir de gece 12 de toplam 500-550cc civarı devam sütü içiyor.yaşını doldurunca kolaylık açısından sabah şu 1 yaş üstü uht sütlerden gece de junior mamalardan vermeyi düşünüyoruma.s
şu demir damlasından ben de 3-5 kere ancak vermişimdir.sonra bıraktım.mamalar zaten demir takviyeli diye vermedim umarım dogru yapmısımdır:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…