2008 Aralık Anneleri

biz dün gece süte başladık
ama çok şükür melis yadırgamadı
su konusuna gelince bende bişr miktar ekledim ama bir hafta sonra sadece süt vericem artıkk
diğer besinlerede bu hafta başlamayı düşünüyorum

bizde 1 yaşını doldurmuşlar kervanına katıldık çok şükürr
bugün aşılarımızıda olduk
hemşirenin dediğine göre 1hafta sonra hafif ateş yapabilirmişşş

bende izin alıp yarın sabah aşılarını yaptırmayı düşünüyorum.günü geçti ama o kadar sorun olmaz heralde.bu ay birde doktor kontrolumuz var onu ay sonuna bırakmayı planlıyorum.
liliptuçum bir hafta sonra ateş yapması garip geldi bana.daha öncelerde böyle bişi olmamışdı.süt bizimkide öğleyin verecekdi bakıcısı arayayım bakalım içmişmi.

gökdenizcim her aşının vücut içinde uyanma süresi farklıdır sanırım bu yüzden olsa gerek
hatta hangi aşı net hatırlamıyorum ama daha öncede 15 gün sonra hafif ateş yapar demişti diye hatırlıyorum hemşiremizin..
canım ben gün içinde süt vermeyi düşünmüyorum zaten mamayıda sadece yatarken veriyodum ben,umarım umutta sorunsuz süte alışır çünkü süt çocuk gelişiminde olmazsa olmaz denecek kadar önemli bir yer teşkil ediyor

haa birde hemşire ablamız kan sayımı testi istedi bizden
ona göre demir ihtiva eden damlaya devam edip etmeyeceğimi söyleyecekmişş
hoş biz hiç demir damlası kullanmadıkki ama söyleyemedimmm

benim cadımda çok eğlendi kazaemcim
hatta resim çekilirken pastasına elini daldırıp durdu:))
[/QUOTE]

aynen cnm
bu 5 aralık bebekleri böyle herhalde kıpır zıpır

liliputcum yeni yaşınız hayırlı olsun canım
eylül de son aşılarını oldu ve bir hafta sonra 3 gün boyunca 38 derece ateşle gezdi
ben aşının bir hafta sonra ateş yaptığını bilmediğimden dişlerine yordum demek aşıdanmış zira ateş kendiliğinden bitti ama diş falan gelmedi
bizim hemşiremizde uyarmadı ateş yapar diye
bense doktordan randevu alamamıştım acile götürmüştüm eylül ü ateşini düşüremiyorum diye onlarda yok kulağı kızarık yok bağazı kızarık gibi deyip antibiyotik verdiler kuzuma hadi onlar verdide antibiyotik ikinci günü allerji yaptı birde bütün vücudu kızamık geçiriyor gibi kızardı ve bende attım o ilacı demek boşuna koşuşturmuşum hem çocuğu hem kendimi

kızdım şimdi hemşireye beni uyarmadığı için
görevi uyarmak halbuki ama...

kelebeğim cnm çok geçmiş olsun cnm ya nasıl şimdi eylül kuzusu iyidir inşallah öpüyorum ben onu

benimkisi tam haftasında 39 derece ateş yapmıştı, bir gün filan sürdü, ama doktor söylediği için aşıdandır deyip çok paniklememeye çalıştım

bizde dün geceden itibaren süt içiyoruz, maşallah diyim bizdede yadırgama olmadı

benim oğlan gece muhallebi türü birşey yemezse hayatta karnı doyup uyumuyor, sütü ne zaman veriyorsunuz

cici bebe, süt, muz karışımı yaptım ama 1-2 kaşık ancak yedi.
artık sütten mi yadırgadı bilmemm
sağlıklı mutlu yıllar 1 yaşını doldurmuş bebişler

günaydınlar
aşımızı olup geldik.hemşire ablamız bir hafta sonra hafif ateş ve grip gibi olabilir dedi.dikkat etcez artık.ağrı yada huysuzluk yaparsa ağrı kesici vermemizi söyledi.dün oğluşum severek içmiş sütü.hiç yadırgamadan bitirmiş hepsini maşaallah.boyumuz 75 cm kg muzda 9kg600gr az gibi dimi kızlar.birde günde ne kadar süt içecek.

off ya çok üzüldüm canım keşke paylaşsaydın seni bu konuda uyarırdım mutlaka...
hoş bizide hemşiremiz uyarmadı zaten ben sordum ateş yaparmı filan diye oda şimdi değil bir hafta sonra yapar dedi
ağızlarından lafı kerpetenle alıyoruz maalesefff kimi insanların
çok çok geçmiş olsun canımm
doktorlar hem gereksiz antibiyotik kullanmayın diyorlar hemde kendileri soruşturmadan yazıyorlar
anlamadım gitti nasıl iştir bu o yüzden hep söylerimm
bir çocuğun en iyi doktoru ANNESıDıR diye

antibyotik gereksiz olunca ve aşının maddesi ile birleşince alerji yapmıştır muhtemelen
zaten düşünsene hasta bebeklere aşı yapmıyorlar erteliyorlar demekki bunun sebebide bu imişşş
tekrar geçmiş olsun minik melek eylüle...

çok saol liliputcum yaaa
şimdi iyiyiz çok şükür allah insanı doktorların eline ne düşürsün ne eksik etsin valla
çok doğru söylüyorsun bir çocuğun en iyi doktoru annesidir diye
ben çocuğu iyi edecek ilaçları bilirim ama hadi doktor görsün deyipte götürdüğümde aynı ilaçları alır gelirim mesela
birde bir ilaç çocuğa etki etmez doktora söylersin bu ilaç yaramıyor diye ama yok illa kendi dediklerini yazarlar
sözüm ona bana tecrübeli dersiniz 3. çocuğu diye
15 seneden sonra doğurunca tecrübe falan kalmıyomuş insanda yaaa...

ben sütü 2 aydır veriyorum hem mama içiyor hem süt yadırgamadı hiç şişe sütü veriyorum ben bazen de 1 yaş sütlerinden falan
gökdeniz aşınızı olmuşsunuz sizde hayırlı olsun canım
yalnız ateşlendiği zaman benim gibi aldanıp hemen doktora koşma

bebeğinin boyu kilosuda güzel de ilgimi çeken şu oldu
benim kız biraz obez gibi boyu 83 kilosu 14 kilo maşallah da diyet yaptırayım diyorum da neyinden
yaptırayım bilemiyorum yada benmi fazla büyütüyorum anlamadım artık taşıyamaz oldum
kıyafet desen ona keza 2 yaş kıyafetleri bile çok zor oluyor
sizcede çokmu fazla kilosu

kelebeğim hiç endişelenme bence cnm ben eylülü canlı görme şerefine erişmiş biri olarak söylüyorum şimdi hareketlendiler atar o kiloyu merak etme hem hiçte ham durmuyor üzerinde sadece minyon olmayacak iri bir bebek ama zaten kiloluda doğmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…