- 25 Haziran 2008
- 2.276
- 5
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.701
evet anneler bir sorum olacak size 1 yaşına bastık biz biliyorsunuz ve yakında hepimiz 1 yaşına basmış olucaz.ve yemediğimiz tuz şeker bal süt gibi ürünlere başlıycaz.bir arkadaşım sütü ilk etapda suyla karıştırıp vermek gerektiğini kabız yapabileceğini söyledi.fikirleriniz tecrübeleriniz nedir bu konuda.(mesela süt bende tam aksini yapar)bunu duyunca şaşırmıştım.
bende izin alıp yarın sabah aşılarını yaptırmayı düşünüyorum.günü geçti ama o kadar sorun olmaz heralde.bu ay birde doktor kontrolumuz var onu ay sonuna bırakmayı planlıyorum.
liliptuçum bir hafta sonra ateş yapması garip geldi bana.daha öncelerde böyle bişi olmamışdı.süt bizimkide öğleyin verecekdi bakıcısı arayayım bakalım içmişmi.
burdada hava çok kötü
dün d. günümüzü kutladık,keşke şöyle herkes aynı şehirde yaşasaydı da cümbür cemaat bir d. günü olasaydı:)
ama yinede herşey çok güzeldi ege çok eğlendi[/QUOTE
benim cadımda çok eğlendi kazaemcim
hatta resim çekilirken pastasına elini daldırıp durdu:))
bizde 1 yaşını doldurmuşlar kervanına katıldık çok şükürr
bugün aşılarımızıda olduk
hemşirenin dediğine göre 1hafta sonra hafif ateş yapabilirmişşş
liliputcum yeni yaşınız hayırlı olsun canım
eylül de son aşılarını oldu ve bir hafta sonra 3 gün boyunca 38 derece ateşle gezdi
ben aşının bir hafta sonra ateş yaptığını bilmediğimden dişlerine yordum demek aşıdanmış zira ateş kendiliğinden bitti ama diş falan gelmedi
bizim hemşiremizde uyarmadı ateş yapar diye
bense doktordan randevu alamamıştım acile götürmüştüm eylül ü ateşini düşüremiyorum diye onlarda yok kulağı kızarık yok bağazı kızarık gibi deyip antibiyotik verdiler kuzuma hadi onlar verdide antibiyotik ikinci günü allerji yaptı birde bütün vücudu kızamık geçiriyor gibi kızardı ve bende attım o ilacı demek boşuna koşuşturmuşum hem çocuğu hem kendimi
kızdım şimdi hemşireye beni uyarmadığı için
görevi uyarmak halbuki ama...
biz dün gece süte başladık
ama çok şükür melis yadırgamadı
bizde 1 yaşını doldurmuşlar kervanına katıldık çok şükürr
bugün aşılarımızıda olduk
hemşirenin dediğine göre 1hafta sonra hafif ateş yapabilirmişşş
bizde dün geceden itibaren süt içiyoruz, maşallah diyim bizdede yadırgama olmadı
liliputcum yeni yaşınız hayırlı olsun canım
eylül de son aşılarını oldu ve bir hafta sonra 3 gün boyunca 38 derece ateşle gezdi
ben aşının bir hafta sonra ateş yaptığını bilmediğimden dişlerine yordum demek aşıdanmış zira ateş kendiliğinden bitti ama diş falan gelmedi
bizim hemşiremizde uyarmadı ateş yapar diye
bense doktordan randevu alamamıştım acile götürmüştüm eylül ü ateşini düşüremiyorum diye onlarda yok kulağı kızarık yok bağazı kızarık gibi deyip antibiyotik verdiler kuzuma hadi onlar verdide antibiyotik ikinci günü allerji yaptı birde bütün vücudu kızamık geçiriyor gibi kızardı ve bende attım o ilacı demek boşuna koşuşturmuşum hem çocuğu hem kendimi
kızdım şimdi hemşireye beni uyarmadığı için
görevi uyarmak halbuki ama...
ben sütü 2 aydır veriyorum hem mama içiyor hem süt yadırgamadı hiç şişe sütü veriyorum ben bazen de 1 yaş sütlerinden falan
gökdeniz aşınızı olmuşsunuz sizde hayırlı olsun canım
yalnız ateşlendiği zaman benim gibi aldanıp hemen doktora koşma
bebeğinin boyu kilosuda güzel de ilgimi çeken şu oldu
benim kız biraz obez gibi boyu 83 kilosu 14 kilo maşallah da diyet yaptırayım diyorum da neyinden
yaptırayım bilemiyorum yada benmi fazla büyütüyorum anlamadım artık taşıyamaz oldum
kıyafet desen ona keza 2 yaş kıyafetleri bile çok zor oluyor
sizcede çokmu fazla kilosu