- 3 Nisan 2008
- 265
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.781
valla öyle
hemşom sen çekilişe katılmıyormusun?
şu çekiliş konusunda beni biraz aydınlatırmısınız?geçmişi okumaya fırsatım olmuyor pek
şu çekiliş konusunda beni biraz aydınlatırmısınız?geçmişi okumaya fırsatım olmuyor pek
tünaydın anneler,kış geldi malum kendimize çok dikkat edelim.ben bronşit olmuşum ve sabah akşam iğne olucam 5 gün boyunca,şurup,ilaçlar da cabası(( Allah'tan kızımda bişi yok,cumartesi de doğum günü.O güne kadar iyi olmalıyım,o gün onun günü mutlu olsun istiyorum.Kendinize ve bebişlere çok dikkat edin, en ufak belirtide de doktora gidin,ihmal etmeyin sakın.ben ihmal ettim ve ciğerlerime kadar inmiş maalesef...
tünaydın anneler,kış geldi malum kendimize çok dikkat edelim.ben bronşit olmuşum ve sabah akşam iğne olucam 5 gün boyunca,şurup,ilaçlar da cabası(( Allah'tan kızımda bişi yok,cumartesi de doğum günü.O güne kadar iyi olmalıyım,o gün onun günü mutlu olsun istiyorum.Kendinize ve bebişlere çok dikkat edin, en ufak belirtide de doktora gidin,ihmal etmeyin sakın.ben ihmal ettim ve ciğerlerime kadar inmiş maalesef...
herkese merhaba güzel anneler.nerelerdesiniz.kimseciklerin sesi çıkmıyorfisfisfis
ben geldim canımmmmm opuyorumnanaktan
şükürler olsun kuzum iyi şu sıra dilimi ısırayımda aman zor kurtulduk hastalıklardan Allah beterinden saklasın.onlar ne kadar iyi olursa bizde iyi oluyoruz.bu annelik gerçekden kutsalmış.şimdi annemi üzdüğüm zamanları hatırlayıp çok kızıyorum kendime.hani derlerya hep anne olmadan anlamazsın diye meğer ne kadar doğruymuş.Allah a binlerce şükrediyorum bu sebeble bana bu kutsal duyguyu yaşattığı için.sen nasılsın Efe nasıl koşmaya başladımı.adımlıyormu henüz.evde tüm gün onunla olmak bir o kadar zor bir o kadardazevkli olmalı.bizim bir pazar olunca tüm gün her dk mız pek kıymetli.hele bu pazar uyumuşuz ona kadar koyunkoyuna nasıl olduysa.hep erken kalkardık.uyumakda güzelmiş oğluşumla herşey güzel.