- 24 Mayıs 2008
- 482
- 1
- 48
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.721
yeni yeni yüremeye başladı, ama konuşmamakta ısrarcıyız, işine gelince istediğini anlatıyor, kendince çıkardığı seslerle kavga ediyor, ama anlaşılır şeyler anne baba gibi söylemiyorgeçmiş olsun doru, baybora yürüyo herhade artık
ben3-4 aydır gece süt ve pirinç unu ile mama yapıp veriyom, ama ayrıca süt içirmiyorum, benim oğlanda son kontrolde 12 kilo ve 80 cm di ama ayaklanınca ben kilo vereceklerine eminim, kıyafet korunu bizdede oluyor, en az iki yaş alıyorum ben artık, o yüzden şu anda kilolu diye bence çocuklardan birşeyler kısılmamalı, zaten yedikleri ne ki, bizim gibi anne baba iri olunca ben çocuğada çok bahane bulamıyorum açıkçasıben sütü 2 aydır veriyorum hem mama içiyor hem süt yadırgamadı hiç şişe sütü veriyorum ben bazen de 1 yaş sütlerinden falan
gökdeniz aşınızı olmuşsunuz sizde hayırlı olsun canım
yalnız ateşlendiği zaman benim gibi aldanıp hemen doktora koşma
bebeğinin boyu kilosuda güzel de ilgimi çeken şu oldu
benim kız biraz obez gibi boyu 83 kilosu 14 kilo maşallah da diyet yaptırayım diyorum da neyinden
yaptırayım bilemiyorum yada benmi fazla büyütüyorum anlamadım artık taşıyamaz oldum
kıyafet desen ona keza 2 yaş kıyafetleri bile çok zor oluyor
sizcede çokmu fazla kilosu
günaydın kazeem nasılızzzzz
hayırlı günler anneler
çok sık gelemiyorum arada hatırınızı sormak için geliyorum.
Liliput bence küçükken kazıt canım.
ben gerçi erkek annesiyim ama kız annesi olsam da kazıtırdım.
tabi yaz günü.
gökdenizcim seninki mamadan yada sütten ziyade anne memesi istiyor gibi geldi bana ...
bu sorunu çözmek biraz zaman alıyor
bence memeden kesmen lazım diycem ama annesütü emiyorsa hala yazık olur yaniii
gözün aydın nurtencim evet harika mutluluklar
mbr kızlar nasılsınız
biz cok iyiyiz
ve dün akşm oglum anne dedi tabi uzun zaman ugraştım söyletmek için
ama sonunda söyledi normal olarakta babası cılgna döndü niye bana ilk önce demedi diye
cok keyifli kızlar inanın yanıma gelip ane ane demesi
elimden tutup isteyini göstermesi acıktıgında ham demesi
tlfon caldıgında kulagına götürmesi
tabi 3 şarj aletini ardaya feda ettik ama sonuda hep mutlulugun olması kendinize iyi bakın kızlar
benimde bi sorum olacak kızlar
ama özellikle kız annelerine...
kız anneleri saçları kazıtmayı düşünüyomusunuz yoksa hala anne saçımı duruyor?
bizimkini sıfıra vermeyi düşünüyorum çünkü hem uzunlu kısalı hemde anne saçı gitsin istiyorummm
sizce hangisi doğru olur?
günaydınlar
aşımızı olup geldik.hemşire ablamız bir hafta sonra hafif ateş ve grip gibi olabilir dedi.dikkat etcez artık.ağrı yada huysuzluk yaparsa ağrı kesici vermemizi söyledi.dün oğluşum severek içmiş sütü.hiç yadırgamadan bitirmiş hepsini maşaallah.boyumuz 75 cm kg muzda 9kg600gr az gibi dimi kızlar.birde günde ne kadar süt içecek.
evet anneler bir sorum olacak size 1 yaşına bastık biz biliyorsunuz ve yakında hepimiz 1 yaşına basmış olucaz.ve yemediğimiz tuz şeker bal süt gibi ürünlere başlıycaz.bir arkadaşım sütü ilk etapda suyla karıştırıp vermek gerektiğini kabız yapabileceğini söyledi.fikirleriniz tecrübeleriniz nedir bu konuda.(mesela süt bende tam aksini yapar)bunu duyunca şaşırmıştım.