2008 Aralık Anneleri

mrb arkadaslar
nasilsiniz ?bebisler nasil ?
bakiyorum ugramiyorsunuz artik buralara

bebisler yurudu mu arkadaslar ?

paparina efe yürüyor mu?

evet canım yürüyor.11 ayını doldurmadan yürümeye başladı.tabi hiç emeklemedi.bu nedenlede bi yerlere tutunup yerinden kalkmayı beceremiyor:)yürüyüş pozisyonunu biz aldırıyoruz.ondan sonra tut tutabilirsen.sarhoş gibi geziyo.sanki her an düşecek gibi.sürekli önünde arkasındayın.hiç kucak istemiyo örümcek istemiyo.devamlı yürüme sevdasında anlayacağın

ege de emeklemedi
ama 2-2.5 aydır sıraladığı ve 2-3 adım attığı için beni tüketti
yani uzun süredir peşindeydim düşmesin falan diye
şükür ki bugün uzun soluklu adım attı

kazaemcim ben süte yaşını doldurduğu gece nin ertesi başladım ama mutlaka sulandırıyorum..
her ne kadar süt bizleri kabız etmesede bebeklerin sindirim sistemi buna hemen adaapte olmuyormuşş dolayısı ile neredeyse yarı yarıya şimdilik sulandırarak veriyorum ben ama su miktarını artık günden güne azaltmayı düşünüyorummm

kızlar saç kestirmek konusunda verdiğiniz fikirler için teşekkür derimmm
kelebeğim ben genel anlamda kazıtılan saçların daha gürleştiğini bizzat oğlumda gördüğüm için kazıtmak taraftarıyım canımm
ama genetik de burada çok önem taşıyor
melisin şuan öyle gür saçları yok açıkcası
bir iki tutam topu tpu oda benimki gibi kıvırcık kıvırcık...çokta hoş görünüyor yaza kadar beklersem kesin kıyıp kestirmem huyumu biliyorum
meyranında fikrine katılıyorum ama genetik faktör yoksa mutlaka gürleşir diye düşünüyorum ben ki oğlumda bunu gördümmm
bu hafta bol bol düşünüp önümüzdeki hafta karar vericem ve büyük ihtimal ile haftaya evimizde kelaj bir melis olacak gibime geliyor:))
tekrar teşekkürler ederim fikir veren herkese...

bugün misafirlerim vardı
bebekle birbikte misafir ağırlamak çok yorucu oluyor ama gelenede gelme denmiyor işte...
melisim de iyi çok şükür bıdır bıdır konuşmaya çalışıyor
kendi kendine söyleniyor mırıldanıyor çok tatlılar yaaa

hehe bizde kullanmadık o demir damlasını pek dilerim hiçbirimiz sorun yaşamayız

kan testi yaptıracakmısınız bayanlar

sevmiyor diye bende kan damlası kullanmamıştım, ancak bugün kan testi yaptırdık ve kan değerleri düşük çıktı, diğer bütün değerler iyi ama, doktor günde 12 damla kan damlası kullanmamı istedi, acaba az mı verdin filan dedi, ama vermediğime pişman oldum açıkçası

günaydın hayırlı cumalar herkeseeeeeee
dorucum bu haberini hiç sevmedim ya hayırlısı bakalım.bizim sonuç ne çıkacak ay sonu yaptırcaz.
liliput kestiricem illa diyorsun yani saçları ama kış günü ne kadar korursan üşür gibi geliyor bana.

Selam aleyküm
Günaydın
Hayırlı cumalar
Nasılsınız?ınşallah herkesler iyidir.Uzun süredir yoktuk.Hamd olsun iyiyiz.
Şükürler olsun kızımda artık 3-4 adım da olsa yürümeye başladı.Emeklemek için acele eden ve 5.5aylıkken emekleyen,8 aylıkken sıralayan kızım yürümek için tembellik etti.
Doru inşallah kan düzeyi normal seviyeye gelir.Biz de hiçbir damlayı kullanmıyoruz.Bıngıldağı 4 aylıkken kapanmaya başladığı için damlayı kullanmadık.Halen ne amla ne şurup ne de vitamin kullanmıyoruz.
Ayrıca tv.de bir prof.dr dedi ki;grip ve nezlede kesinlikle antibiyotik kullanmayın.Yazan hekimi de uyarın.
Bizim aile hekimimizin odasının kapısının üzerinde de bunla ilgili resimli bir afiş var.Netice olarak kesinlikle gripte antibiyotik kullanmayın yazıyor.Dikkatimi çeken nerdeyse 10 hekim var.Sadece bizim hekimin dikkat ettiği bir konu ve uyarıyı da tek kendisi yapıyor.
Belki sizler de biliyorsunuzdur ama yine de belirtmek istedim.
Sevgiler.Selametle.opuyorumnanaktan

günaydın anneler,biz de kan damlasını hergün kullanmadık.13 aylıkken test yapacakmış doktor,hadi hayırlısı...
yeni yıl için çekiliş yapıyoruz anneler,aslında kk aralık annelerinden bir hatıra olacak katılanlara,katılımlarınızı bekliyoruz.

ege de emeklemedi
ama 2-2.5 aydır sıraladığı ve 2-3 adım attığı için beni tüketti
yani uzun süredir peşindeydim düşmesin falan diye
şükür ki bugün uzun soluklu adım attı

maşallah canm koşturmaya başladılarmı daha fena.sanırım o zaman hızlarına yetişwmicez.napçaz acabakaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar.şu kan damlasını neden vermedinizki dr nuz önermedimi?biz 1 yaşını doldurana kadar kullanıyoruz.

selam arkadaşlar.şu kan damlasını neden vermedinizki dr nuz önermedimi?biz 1 yaşını doldurana kadar kullanıyoruz.

Aile hekimi,hem kan damlasına hem de vitaminlere gerek görmedi.Çocuk hekimi de bıngıldaktan dolayı da devit-3 ü bıraktırmıştı.Aile hekimi sadece balık yağını önerdi.Kendisi de çocuklarına sadece balık yağını kullanıyormuş.Henüz balık yağını almadım.Aslında ilerde kan damlasından dolayı sorun yaşamak da istemiyorum.Ama önermedi ve kullandırtmadı.Yaklaşık 8-9 ay oldu kullanmıyoruz.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…