- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.681
günaydın kıslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğluşun iyiki doğmuş gökdenizz allah sağlıklı uzun ömürler versin işallahhgünaydın güzellerrrrr
bugün çok mutluyum çünkü oğlumun doğum günü.bugün çok üzgünüm çünkü süt iznimin son günü.gün içinde onu bir saat görmek bana azda olsa yetiyor iyi geliyor hem durumunu kontrol ediyordum.ama günler geçiyor.Allah ömür versin güzel günler hep beraber inşaallah.
mutlu yıllar canımgünaydın herkese bugün cok güzel bi gün benim için çünkü küçük oglumum dogum günü hepinizi öpüyom
hemşom hoşgeldim.yaramıştır memleket havası.doğum gününüzü kutluyorum.herkese günaydın tatlı annelerim
artık yuvaya döndük :)
ege izmirde kalabalıkla pek eğlendi ve daha da büyüdü
artık tepkileri daha büyük büyük anlıyor sıpa herşeyi
adımlarımız daha kendinden emin
orada bize gelemeyecek akrabalarla hep birlikte doğumgünüünü kutladık
bayram da çok güzel geçti geçen bayram 2 günlük lohusa olduğum ve ödemden kırıldığım aklıma geldikçe pek bir hüzünlendim:)
umarım bütün anneler ve bebekleri iyidir
her yeri temizlememem lazım iş çok evde olmayınca heryer batmış
izmirde bizim için çok özel bir durum yaşandı,çok tatlı bir anne ve bebeğiyle tanıştım ,çok mutlu oldumve harika bir gün geçirdik
kelebeğim ve tatlı kızı eylül ile izmirde avm de buluştuk,birbirimizi hiç görmememize rağmen ilk görüşte hemen tanıdık.hani böyle şefkatli olduğunu ilk bakışta yansıtan insanlar vardır ya kelebeğim öyle geldi bana inanılmaz keyifli onunla sohbet etmek.tabi benim kıpır zıpır oğlum müsade etiği müddetçe:)
vallaha tanısanız onun 3 çocuk annesi olduğuna asla inanmazsınız çok güzel bir bayan ve tane tane konuşan çok iyi bir anne
eylüle gelince tam bir prenses makas bile alıyor yanaktan:)tabi benim oğlum ilk defa kendisiyle aynı dönemde doğmuş bir arkadaşıyla karşılaştı.ikiside yürümek için çırpındığından biraz yürüttük ,beraber oyuncak arabalara bindiler ege direksiyonda eylül yanında çok tatlılardı:)
bol bol fotoğraf çektik
ben kelebeğimi çok sevdim yani genç gösteriyorsun demesiyle bir alakası yok sırnaşık şey
en kısa zamanda onu yine görmek dileğiyle,öpüyorum onu ve tatlı kızını
hemşom hoşgeldim.yaramıştır memleket havası.doğum gününüzü kutluyorum.
günaydın arkadaşlar
bugün beni zor bir gün bekliyor çünkü gidip oğlumu göremiycem.olsun ama dimi sağlığı iyi olsun da.
doğum günümüz çok güzeldi balonlara bayıldı umut.sonra pastasına üzerinde yanan muma ellerimize maytaplar aldık ışıkları söndürdük çok hoşuna gitti.yüzü hep gülüyordu.Allah daha nice doğum günlerini kutlamak nasip etsin inşaallah.cümlemize.
sizler nasılsınız.
eminim öyledir canım.bende birkaç arkadaş ve bebişleri ile birlikte kutlamayı düşünüyorum.doğum gününde efeye arkadaşta lazım:)paparina bizde ailecek(yani ben babamız umut) ve iki arkadaş kutladık hiç yokdan iyidir.böyle bile hepimizin mutlu olmasına yetti inan.