2008 Aralık Anneleri

kelebeğim banlandın mı, online görünüyosun ama neden kapsama alanı dışında yazıyor kiii!!!

valla banlandınmı ne oluyor bilmiyorum ama ben siteye giriş yapamıyorum
siteden gelen istekle şifrem falanda değiştirildi benim bu aralar sorun yaşıyorum
hiç bir zaman giriş yapamamaktanda korkuyorum canım

zeppcim facedeki 2008 aralık anneleri gurubu aktifmi bende bilmiyorum ama tıkladığımda hiç bir şey göremiyorum yada ben bilemiyorum

herkesin bayramını kutluyorum herkese mutlu bir bayram dilerim...

Aralık 2008 annelerinden ve yeni üyelerden biri olarak bende herkese iyi bayramlar diliyorum..

herkesin kurban bayramı kutlu olsun kızlar nice bayramlara cocuklarımızla birlikte inş.nasılsınız valla ben cok yorgunum bizimki yürüyo demiyim
artık koşuyo sürekli peşinden koşuyom evin her yerini
kurcalıyo olmadık yerden ckıyo kızlar
ses vermese evin içinden koybolacak bu cocuk diyip duruyom artık neyse herkese slm kendiize iyi bakın öpüyorum bebişleri

herkese iyi bayramlar, 1 seneyi doldurmuş bebişlere de mutlu sağlıklı nice yıllar dilerim, mutlu doğum günlerine inşallah

herkese günaydın tatlı annelerim
artık yuvaya döndük :)
ege izmirde kalabalıkla pek eğlendi ve daha da büyüdü
artık tepkileri daha büyük büyük anlıyor sıpa herşeyi
adımlarımız daha kendinden emin
orada bize gelemeyecek akrabalarla hep birlikte doğumgünüünü kutladık
bayram da çok güzel geçti geçen bayram 2 günlük lohusa olduğum ve ödemden kırıldığım aklıma geldikçe pek bir hüzünlendim:)
umarım bütün anneler ve bebekleri iyidir
her yeri temizlememem lazım iş çok evde olmayınca heryer batmış

izmirde bizim için çok özel bir durum yaşandı,çok tatlı bir anne ve bebeğiyle tanıştım ,çok mutlu oldumve harika bir gün geçirdik
kelebeğim ve tatlı kızı eylül ile izmirde avm de buluştuk,birbirimizi hiç görmememize rağmen ilk görüşte hemen tanıdık.hani böyle şefkatli olduğunu ilk bakışta yansıtan insanlar vardır ya kelebeğim öyle geldi bana inanılmaz keyifli onunla sohbet etmek.tabi benim kıpır zıpır oğlum müsade etiği müddetçe:)
vallaha tanısanız onun 3 çocuk annesi olduğuna asla inanmazsınız çok güzel bir bayan ve tane tane konuşan çok iyi bir anne
eylüle gelince tam bir prenses makas bile alıyor yanaktan:)tabi benim oğlum ilk defa kendisiyle aynı dönemde doğmuş bir arkadaşıyla karşılaştı.ikiside yürümek için çırpındığından biraz yürüttük ,beraber oyuncak arabalara bindiler ege direksiyonda eylül yanında çok tatlılardı:)
bol bol fotoğraf çektik
ben kelebeğimi çok sevdim yani genç gösteriyorsun demesiyle bir alakası yok sırnaşık şey
en kısa zamanda onu yine görmek dileğiyle,öpüyorum onu ve tatlı kızını

günaydın herkese bugün cok güzel bi gün benim için çünkü küçük oglumum dogum günü hepinizi öpüyom

günaydın lar herkese
çook güzel bir bayram ve bayram tatilinin ardından mesaimiz başladı.ayrıntılar daha sonra
nurtencim mutlu yıllar kuzuna

"herkese günaydın...

gece yine bir sürü rüya gördüm.
ya suyum geliyor,ya sancım başlıyor,ya nişanım geliyor vs..
oof of..
koca haftasonu geçti,yine gelmedi benim yaramazım..
4 gün içinde 40. haftası da doluyor.
ne zaman gelicek bu kız "

tam bir sene önce bugün yani bir aralıkta bunları yazmışım..
ertesi gün de kızımı kollarıma almıştım zaten..
1 sene geçti inanamıyorumm..

canım kazemcim çok öpüyorum seni
demek evine dönmüşsün ege nin de 1. yaşı kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla bir ömür geçirin inş

hakkımda çok güzel şeyler yazmışsın canım inan herşey karşılıklıydı
bende seni çok sevdim hem seni hem ege yi
umarım tekrar görüşebiliriz izmire geldiğinde alo demen yeterli

allah a emanet ol canım...

canım BHK cım
bebeklerimiz 1. yaşlarına girerken bizimde tanışmamız hemen hemen 2. senesine giriyor
tüm hamileliklerimizi birbirimizle yazışarak geçirdik her konuda birbirimize desteği hiç esirgemedik
gerçektende çok çabuk geçti
şükürler olsun ki hepimizde çok mutlu olduk her konuda bildiğim kadarıyla

rabbim ne bizlere ne evlatlarımıza acı göstermesin inş.

BETÜL ümüzünde doğum günü çok kutlu olsun canım Allah ım her zaman yar ve yardımcısı olsun
ailesine sevdiklerine kendisine hayırlı bir evlat olsun herzaman şansıda bahtıda açık olsun

canım çok öpüyorum sizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…