2008 Aralık Anneleri

Hayırlı bir cuma günü dilerim.
Doru geçmiş olsun,inşalalh kısa sürede bundan kurtulur ve rahatlarsınız. a.s.
Lora ve bhk hoş geldiniz.İnşallah sizler de iyisinizdir. a.s.
Üzerimde bir kırgınlık var.Hasta oldum olacak bir haldeyim.Oğluşumda okula gidemedi.Sabah babasıyla doktora gittiler,raporunu da almış.Kız da bir hapşırık bir öksürük gidiyor.İnşallah ilerlemeden kurtuluruz.
Sevgiler.Selametle

selam anneler hayırlı cumalar
lora cım özlettin kendini arada dürtükleyiversene şu topiği
senin dürtmen işe yarıyordu bir zamanlar
yağız bey de iyidir umarım

maydanozcum sanada selam
çok geçmiş olsun ayrıca ailecek hepinize

doru cum bayborayada çok geçmiş olsun inş. ameliyata gerek kalmadan iyileşir yavrucuğun...

LıLıPUT azmine ve gayretine ve enerjine hayran kaldım canım
çok doğru yazmışsın kendini bırakmasın hiç kimse
p.t.t. yani pijama terlik tv modundan sıyrılsın herkes( laf aramızda bende)
fazlasıyla çocuklara odaklı yaşıyoruz itiraf edeyim bazen saçımı taramaya fırsat bulamadığım zamanlar oluyor
eşleride ihmal etmemek lazım tabiki her koca aynı olmasada
ama öncelikle kendimizi motive edelim ki onlarada faydamız dokunsun

ha gayret...

slm kizlar umarim herkesler iyidir
artik pek ugramiyorum niye yalan söleyim eski tadi bulamiyorum artik
tabi bunun yaninda yogunlukta var cocuk ev es derken hic vakitte bulamiyorum acikcasi
yagiz bu ara cok huysuz 5. disinide cikardi yatmiyor geceleri dogru dürüst ruh gibi geziniyorum
benim tosunpasam emekliyor bir yere tutunup ayagi kalkiyor ve siraliyor ama tek basina henüz cesaret edemiyor ama zaptedemiyorum cok hareketli hic durmuyo yerinde 1 dk bile cok yoruyor sipam bide su herseyi agzina koymasi delitiyor beni cok sinirli istedigi olmazsa kendini arkaya atip basini vuruyor düsünüyorum tüm cocuklar benimki gibi sinirlimi aceba diye bir ciglik atiyorki sormayin tam bir sipa yani anlayacaginiz
sizlerde durumlar nasil

hayırlı cumalar herkese.
loracığım 5.dişiniz hayırlı olsun.
bizimde 8.geldi.ilkim de çok hareketlendi.istediği olmayınca çok agesif olmaya başladı,mıy mıy bişiler isitiyor anlatıyo.
herkese güsel hafta sonları

iyi akşamlar kızlar

oo pek bi şenlenmiş topic güsellllllllllllllllllll

bhk cim itiraf edeyim takvim in pek güzell
lora cım hiç düşünme canım..inan bzimkilerde öğle en azından benim oğluşumda istediği olmayınca kendini atıyo artık nereye gelirse kafasılmaz:

iyi akşamlar anneler, bhk gerçekten çok tatlı takvimin
kelebeğim selamlar,
maydanozum çok geçmiş olsun,bol bol c vitamini al,mandalina ye, şahsen bayılırım ben mandaline
doru bayboraya çok geçmiş olsun
loracım dişiniz hayırlı olsun,diğerleri de sıra sıra dizilsin.loracım bizim kız da kağıt buldu mu yemeye başlıyor ya da yırtıyor
ilkim,bizimki de istediği olmayınca söyleniyor kendi kendine,geri atıyo kendini bir de
liliput maşallahın var, o kadar işin arasında kendine de zaman ayırabiliyosun ne güzel.

ben yaptım :jeyyar:

:mütevazi smiley:

Merhaba

Herkese iyi pazarlar.
Teşekkürler.Buna da hamd olsun geçen iki güne göre daha iyiyiz.Anne olunca(kadın olunca)mecburen eş yardım etse de ayağa kalkmak zorundasın.Öyle hastayım da yatayım lüksü yok.Annesin,kadınsın :1no2: :sm_confused: Ihlamur,kuşburnu,soğan,mandalina,ilaç v.s. v.s. kullanıyoruz.
Kızımın üstten 3 dişi de geldi ve biz de çok sinirliyiz.Yeme ve uyku biraz daha normale dönüyor gibi.

Kelebeğim,lora,bhk hoş geldiniz.

Herkese sağlıklı güzel bir gün dileriz.Sevgiler.Selametle...

günaydın anneler,
maydanozum dişleriniz hayırlı olsun,inci gibi dizilsin hepsi...

emülgatör,E33 müydü hazır çorbalarda,bulyonlarda çıkmıştı bi ara,onlar da tehlikeliydi.arkadaşlar bi gdo paniği var ki diğer sayfalarda, bana göre tuz ve şeker daha tehlikeli.siz ne düşünüyorsunuz gdo hakkında? bu gidişle inek sütüne erken geçcez galiba?kafam karıştı.

teşekkür ederim kelebeğim
hayata bağlı kalmak istiyorsak eğer bunu yapmak durumundayızz
şu dönem kendini bırakmamak lüks sayılsada bizler için bunu yapabilmek durumundayız bence

teşekkür ederim kazaemcimm
hadi sende kendini bırakma ve bu potansiyel enerjini patlat artık canımmm:lepi:

nasılsın liliputçum sizden gaz alıp bu hafta sözde gidip saç baş kestireyim istemesemde boyatayım dedim ama bu seferde hava şartları engel oldu biliyomusun.fırtına yağmur çamur beni gören hani saçların aynı diyo bu sabah.:ecrin_bebek:
pek bu durumdan pek memnunum ama.kaydirigubbakcemile2
ne bileyim bu halimi seviyorum yenilik istemiyorum nedense kötükedihüso ama eşden hafif sızlanma var sanki bu sebeble bir an önce değişiklik yapmak şart :enbuyukkk:
benim tek sıkıntım hiç bişeyi yetiştiremiyorum.canım umut um akşam yatınca yapayım diyorum ya onunla uyuyup kalıyorum yada ben kalkınca sanki odada olmadığımı biliyormuş gibi oda kalkıyor.en ufak boşlukda sil süpür yemek nasıl götürüyorum anlamıyorum bende :1hug:
ama ennnnnn güzel şey anne olmak onunla olmak.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.hepimize.

dandinicim gdo ciddi bir sorun.ama ben yazın yaz kışın kış meyve sebzesi aldığımdan ve özellikle hormonsuz bahçede yetişen ürünlerden aldığımdan pek büyük sorun haline getirmedim.ama yinede çoook soru var aklıma takılan mama alıyordum mesela kaşık maması adamlar bazıları gdo lu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…