2008 Aralık Anneleri

Mrb nasılsınız kızlar bebişler nasıllar gökdenizcim bişe sorcaktım sana oglunun diş hediyini nasıl yaptınız
bende yapmak istiyom biraz bilgi verirmisin canım

merhaba kızlar.nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun.sanırım bende grip olcam ıhlamur,papatya,kuşburnu,civan perçemi kaynattım içiyorum.allah korusun hepimizi şu domuz gribinden.hastanelerde gerçekden dehşet manzaralar varmış.herkesin ağzında maske dışarı kadar kuyruk sayısı çok kötü çok.

iyi akşamlar kızlarrr
hep sorucam unutuyorum aklıma gelmişken akşam akşam yazayım dedimmm

bebeğiniz için sürekli kullandığınız vitamin varmı acaba ?
varsa ismi ne acaba ve hangi amaçla verdi doktorunuz?
birde şu balık yağı damlası var adını net hatırlayamadım ama ondan veren varmı acaba?

merhaba kızlar.nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun.sanırım bende grip olcam ıhlamur,papatya,kuşburnu,civan perçemi kaynattım içiyorum.allah korusun hepimizi şu domuz gribinden.hastanelerde gerçekden dehşet manzaralar varmış.herkesin ağzında maske dışarı kadar kuyruk sayısı çok kötü çok.

çok geçmiş olsun canımmm
dikkat et ilkimciğe bulaşmasın annesi hoş bulaşacaksa ne yapsak bulaşıyoryaaaa

dandinicim gdo ciddi bir sorun.ama ben yazın yaz kışın kış meyve sebzesi aldığımdan ve özellikle hormonsuz bahçede yetişen ürünlerden aldığımdan pek büyük sorun haline getirmedim.ama yinede çoook soru var aklıma takılan mama alıyordum mesela kaşık maması adamlar bazıları gdo lu diyor

gökdenizcim herşeyi mevsiminde yemenin dışında ne kadar dikkat edersek edelim bizim buralarda bunu anlayabilmek oldukça zorr
Allah yardımcımız olsunnn

nasılsın liliputçum sizden gaz alıp bu hafta sözde gidip saç baş kestireyim istemesemde boyatayım dedim ama bu seferde hava şartları engel oldu biliyomusun.fırtına yağmur çamur beni gören hani saçların aynı diyo bu sabah.:ecrin_bebek:
pek bu durumdan pek memnunum ama.kaydirigubbakcemile2
ne bileyim bu halimi seviyorum yenilik istemiyorum nedense kötükedihüso ama eşden hafif sızlanma var sanki bu sebeble bir an önce değişiklik yapmak şart :enbuyukkk:
benim tek sıkıntım hiç bişeyi yetiştiremiyorum.canım umut um akşam yatınca yapayım diyorum ya onunla uyuyup kalıyorum yada ben kalkınca sanki odada olmadığımı biliyormuş gibi oda kalkıyor.en ufak boşlukda sil süpür yemek nasıl götürüyorum anlamıyorum bende :1hug:
ama ennnnnn güzel şey anne olmak onunla olmak.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.hepimize.

canım yaa çalışan annesin sen çokda haklısınnn
ama hani ben değişiklik anlamında dememiştim
demek istediğim ben öncelikle kendimle barışık olmak adına pozitif olmak adına yapıyorum yoksa tabiki vakit yokkk
ama bana göre kendimize vakit ayırmak bi lüks değil aksine en önemli zaman diyebilirim ama dediğim gibi bunu yapabilmek hakikaten şu dönem biraz zor ama kendine vakit ayırırsan inan herşey daha bi kolay geliyor insanaa

Merhaba

Herkese iyi pazarlar.
Teşekkürler.Buna da hamd olsun geçen iki güne göre daha iyiyiz.Anne olunca(kadın olunca)mecburen eş yardım etse de ayağa kalkmak zorundasın.Öyle hastayım da yatayım lüksü yok.Annesin,kadınsın :1no2: :sm_confused: Ihlamur,kuşburnu,soğan,mandalina,ilaç v.s. v.s. kullanıyoruz.
Kızımın üstten 3 dişi de geldi ve biz de çok sinirliyiz.Yeme ve uyku biraz daha normale dönüyor gibi.

Kelebeğim,lora,bhk hoş geldiniz.

Herkese sağlıklı güzel bir gün dileriz.Sevgiler.Selametle...

Hayırlı bir cuma günü dilerim.
Doru geçmiş olsun,inşalalh kısa sürede bundan kurtulur ve rahatlarsınız. a.s.
Lora ve bhk hoş geldiniz.İnşallah sizler de iyisinizdir. a.s.
Üzerimde bir kırgınlık var.Hasta oldum olacak bir haldeyim.Oğluşumda okula gidemedi.Sabah babasıyla doktora gittiler,raporunu da almış.Kız da bir hapşırık bir öksürük gidiyor.İnşallah ilerlemeden kurtuluruz.
Sevgiler.Selametle
maydonozcum slm cnm nasilsin bebisimiz nasil umarim iyidir öpüyorum cnm seni
selam anneler hayırlı cumalar
lora cım özlettin kendini arada dürtükleyiversene şu topiği
senin dürtmen işe yarıyordu bir zamanlar
yağız bey de iyidir umarım

maydanozcum sanada selam
çok geçmiş olsun ayrıca ailecek hepinize

doru cum bayborayada çok geçmiş olsun inş. ameliyata gerek kalmadan iyileşir yavrucuğun...
canimin ici bende seni özledim valla
yagiz pasamda ii teyzesi yaramazlik pesinde sipa
benim prensesim nasil yoruyomu annesini
hayırlı cumalar herkese.
loracığım 5.dişiniz hayırlı olsun.
bizimde 8.geldi.ilkim de çok hareketlendi.istediği olmayınca çok agesif olmaya başladı,mıy mıy bişiler isitiyor anlatıyo.
herkese güsel hafta sonları
sagol ilkimcim sizinde 8.disiniz hayirli olsun masallah ilkime
iyi akşamlar kızlar

oo pek bi şenlenmiş topic güsellllllllllllllllllll

bhk cim itiraf edeyim takvim in pek güzell
lora cım hiç düşünme canım..inan bzimkilerde öğle en azından benim oğluşumda istediği olmayınca kendini atıyo artık nereye gelirse kafası:eek:lmaz:
valla kac kez doktorluk olduk edacim o derece inan
nasilsin bu arada görüsmeyeli epey oldu
iyi akşamlar anneler, bhk gerçekten çok tatlı takvimin
kelebeğim selamlar,
maydanozum çok geçmiş olsun,bol bol c vitamini al,mandalina ye, şahsen bayılırım ben mandaline
doru bayboraya çok geçmiş olsun
loracım dişiniz hayırlı olsun,diğerleri de sıra sıra dizilsin.loracım bizim kız da kağıt buldu mu yemeye başlıyor ya da yırtıyor
ilkim,bizimki de istediği olmayınca söyleniyor kendi kendine,geri atıyo kendini bir de
liliput maşallahın var, o kadar işin arasında kendine de zaman ayırabiliyosun ne güzel.
sagol canimin ici
kiz bunlarin hepsi ayni bicirikmis vallahi yagizda öyle inan kagit kablo kumando ve telefon hastasi

Mrb nasılsınız kızlar bebişler nasıllar gökdenizcim bişe sorcaktım sana oglunun diş hediyini nasıl yaptınız
bende yapmak istiyom biraz bilgi verirmisin canım
günaydın nurtencim nohut ve buğdayı bir gün önceden ıslattık ertesi sabah ayrı ayrı haşlayıp servis yaparken birleştirdik yanına ben mecbur hazır aldım kuru pasta cerez ve içecek aldım.ben çalıştığım için bakıcının evinde yaptık ben bunu beklemiyordum ama çok hoşuma gitti evi balonlarla süsleyip kapıya umut giray ın diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazmışlardı.sonra servisler yapıldı.ben yarım saat izin alıp gittiğimde güzel bir tepsi içine her mesleği temsil eden bir malzeme makas kitap çekiç toprak vs.koyduk.altına bir örtü serip umutu oturttuk tabi bende yanında umutun başına kırmızı oyalı örtümüzü örttük o arada duada okunuyordu aynı anda başından nohutla buğday dökdük bir kepçe kadar duanın bitimiyle örtüyü açtık açtığımızda önüne tepsiyi koyduk umut sağ eliyle kitap sol eliyle kalemi aldı ve çok güzeldi yapmanı tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun canım.
iyi akşamlar kızlarrr
hep sorucam unutuyorum aklıma gelmişken akşam akşam yazayım dedimmm

bebeğiniz için sürekli kullandığınız vitamin varmı acaba ?
varsa ismi ne acaba ve hangi amaçla verdi doktorunuz?
birde şu balık yağı damlası var adını net hatırlayamadım ama ondan veren varmı acaba?
liliputcum uzun süreli antibiyotik kullandığımız için iki haftadır vitamin vermeye başladım ben.doktorlar vitaminle ilgili bir tavsiye yapmıyor eczacılardan öğren dedi bana.multitabs aldım ben.ama iştahını açtı ve hareketlilik verdi.hastalığından dolayı halsizdi birde ilaçlar şimdi daha iyi.balık yağı damlası vermedim ama dün bir arkadaşım çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve çok iyi geldiğini söyledi.
canım yaa çalışan annesin sen çokda haklısınnn
ama hani ben değişiklik anlamında dememiştim
demek istediğim ben öncelikle kendimle barışık olmak adına pozitif olmak adına yapıyorum yoksa tabiki vakit yokkk
ama bana göre kendimize vakit ayırmak bi lüks değil aksine en önemli zaman diyebilirim ama dediğim gibi bunu yapabilmek hakikaten şu dönem biraz zor ama kendine vakit ayırırsan inan herşey daha bi kolay geliyor insanaa
aaaa ben kendimle barışığım ve çok mutluyum ben anne olmak için yıllarca umut la bekledim çok ağladım şimdi o kadar mutluyum ki Allaha şükürler olsun Allah bozmasın.kendimi çok kaptırdım bu mutluluğa ve gözüm bişey görmüyor aslında kendimide çok sever oldum çünkü anneyimmmmmm.ama biraz çevreye karşı bişiler yapma zamanı geldi sanki.insanların bak hala kg vermedi neden makyaj yapmıyoki dediğini duyar gibi oluyorum..sen çok güzel yorumluyorsun ve çok güzel yaşıyorsun anneliği.fikirlerin çok hoşuma gidiyor.senin tavsiyelerin çok işe yarıyor.sağol.

veeeee loracım sende hoşgeldinnnn.görünmüyorsunuz ne zamandır.

liliputcum uzun süreli antibiyotik kullandığımız için iki haftadır vitamin vermeye başladım ben.doktorlar vitaminle ilgili bir tavsiye yapmıyor eczacılardan öğren dedi bana.multitabs aldım ben.ama iştahını açtı ve hareketlilik verdi.hastalığından dolayı halsizdi birde ilaçlar şimdi daha iyi.balık yağı damlası vermedim ama dün bir arkadaşım çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve çok iyi geldiğini söyledi.

GÖKDENıZcim teşekkür ederim bilgi için
bugün doktorumuzada sordum iştahı ve enerjisi yerinde olduğu sürece ek vitamin önermedi ama
güvenilir bi marka eşliğinde balık yağı 1 yaşından sonra ,vermek gerektiğini
söyledi canımmm

aaaa ben kendimle barışığım ve çok mutluyum ben anne olmak için yıllarca umut la bekledim çok ağladım şimdi o kadar mutluyum ki Allaha şükürler olsun Allah bozmasın.kendimi çok kaptırdım bu mutluluğa ve gözüm bişey görmüyor aslında kendimide çok sever oldum çünkü anneyimmmmmm.ama biraz çevreye karşı bişiler yapma zamanı geldi sanki.insanların bak hala kg vermedi neden makyaj yapmıyoki dediğini duyar gibi oluyorum..sen çok güzel yorumluyorsun ve çok güzel yaşıyorsun anneliği.fikirlerin çok hoşuma gidiyor.senin tavsiyelerin çok işe yarıyor.sağol.

teşekkür ederim canımm sende sağolasınnn
Rabbim seninde mutluluğunu oğluşun ve eşin ile daim etsin inşallahhh

iyi akşamlar hepinizeee
bizim bugün pek rutin olamayan kontrolümüz vardı
doktorumuz melisin hala diş çıkarmamasının son derece normal olduğunu ve bu durumun genetikle birebir alakalı olduğunu söyledii

bizde de malum doğumgünü heyecanı var şu günlerde
benim için her şeyin ilki çok çok özeldir...
dolayısı ile kızımın ilk yaşının herşeyiyle çok özel olması adına neler yapabilirim diye düşünüyorummm
hoş domuz gribi endişesi aklıma geldikçe inanın merasim yapmak içimden gelmiyor çünkü 2 yaş altı risk gurubuna giriyorr:KK43:(
en yakınlarımız ile özel ve malum hastalıktan dolayı maske dağıtamasamda kızımı kimsenin öpmesine izin vermeyi düşünmüyorum açıkcası
çünkü bu hayati bir konu ve bu konunun ciddiyetine varmış olanlar bana kırılmayacaklardır şüphesizzz
kırılan olursa da hiç kusura bakmasın yaniiii

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz marmarisi yağmur sel fırtına.şu an sakin biraz.
liliputcum bende sımsıkı tembihliyorum bakıcıyı öpülmemesi ve başkasının kucağına verilmemesi konusunda.hergün bir saat gezdirirdi şimdi pek çıkmıyorlar.onlarda korkuyor onunda 13 yaşında okula giden bir kızı var.hepimiz çok dikkat ediyoruz.Allah korusun hepimizii.

Merhaba

Selam aleyküm.Herkesler nasıl?

Aleyküm selam Loracım.Hamd olsun kızım iyi.Ben pek iyi değilim ama idare ediyorum.Malum grip mevsimi ve beni de yakaladı.Buna da hamd olsun daha iyiyim diyeyim.
Senin oğluşun gibi kızım da çabuk sinirleniyor ama ilginçtir ki pek de güleçtir.Yabancılamaz herkese gülücüklerle gider.

Doğum günümüz 24 aralık ama oğlum 2 ocak doğumlu ve oğlumla eşim oğlumla aynı gün yazılmasını istediler.Şu an kimlikte 2 ocak olduğu için evlatlarıma aynı gün yapacağım.Birisi 10 yaş birisi de 1 yaş kutlaması olacak.Hoş sürprizlerimiz olacak rabbim nasip ederse.
İnşallah herkeslere hayırlısıyla nasip olur.

Sevgiler.Selametle. a.s.

merhaba herkese.güsel yavrularımızın yaşlarına çok az kaldı.sanırım herkes bir plan içerisinde.allah hepsine sağlık sıhhat versin.

günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz marmarisi yağmur sel fırtına.şu an sakin biraz.
liliputcum bende sımsıkı tembihliyorum bakıcıyı öpülmemesi ve başkasının kucağına verilmemesi konusunda.hergün bir saat gezdirirdi şimdi pek çıkmıyorlar.onlarda korkuyor onunda 13 yaşında okula giden bir kızı var.hepimiz çok dikkat ediyoruz.Allah korusun hepimizii.

dikkat etmek şart canım
biz önlemimizi alalımda gerisi Allaha emanet olsunnnn

günaydın nurtencim nohut ve buğdayı bir gün önceden ıslattık ertesi sabah ayrı ayrı haşlayıp servis yaparken birleştirdik yanına ben mecbur hazır aldım kuru pasta cerez ve içecek aldım.ben çalıştığım için bakıcının evinde yaptık ben bunu beklemiyordum ama çok hoşuma gitti evi balonlarla süsleyip kapıya umut giray ın diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazmışlardı.sonra servisler yapıldı.ben yarım saat izin alıp gittiğimde güzel bir tepsi içine her mesleği temsil eden bir malzeme makas kitap çekiç toprak vs.koyduk.altına bir örtü serip umutu oturttuk tabi bende yanında umutun başına kırmızı oyalı örtümüzü örttük o arada duada okunuyordu aynı anda başından nohutla buğday dökdük bir kepçe kadar duanın bitimiyle örtüyü açtık açtığımızda önüne tepsiyi koyduk umut sağ eliyle kitap sol eliyle kalemi aldı ve çok güzeldi yapmanı tavsiye ederim.

saol canım verdiyin bilgiler işe yaradı cuma yapcam oglumun hediyini arkadaşları falan cagırdım ama duada aklım
kaldı ben kuran kerim okumayı biliyorum ben okusam olurmu bide hangi duayı okuyacaz ay şimdiden heycanlandım

X