- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.481
aynı şeyi bende düşündüm dandini.ama olay kazeem in de söyledi noktada şıkır şıkır olmak.buna ne yürek ne zaman ne hal kalmıyor.ama silkelenip toplanmak gerek sanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şıkır şıkır olmak o moda girmek en başda.
doktordan geldik kızlar daha tam olarak geçmemiş kulağımız ama son evresinde dedi doktor.bir ilaç daha verdi.ben çok ilaç kullandık dedim oda bu evrede kendi halinede bırakabiliriz ama riske atmayalım bunu beş gün kullan beş gün ara ver onbirinci gün getir dedi.
çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasınnnn[/QUOT
sağol liliputcum.inşaallah az kaldı artık.
diğer tavsiyelerin içinde sağol çok doğrusun evet ama ben çok yoruluyorum sonrasında yorgunlukla birlikde insanın içinden bişey gelmiyor.bunu aşamadım ben.nasıl yapıcam onuda bilmiyorum.tek bildiğim yaptığımın doğru olmadığı.CADIARZU
doktordan geldik kızlar daha tam olarak geçmemiş kulağımız ama son evresinde dedi doktor.bir ilaç daha verdi.ben çok ilaç kullandık dedim oda bu evrede kendi halinede bırakabiliriz ama riske atmayalım bunu beş gün kullan beş gün ara ver onbirinci gün getir dedi.
yazlık kışlık değiştirdim bütün gün
nasıl şıkır şıkır olunur nasıl moda girilir bu yorgunlukla :)
yarın izmire gidiyoruz bayram sonuna kadar yokum kızlarrr
Selam
Hayırlı yolculuklar,selametle gidip gelirsiniz inşallah(amin). Seni ve kuzunu opuyorumnanaktan
kazeemcim bir de birşey sormak istiyorum.Şu mısırunlu kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsun?Biz Artvin'de mısır ektiğimiz için hormonsuz,ilaçsız en doğal haliyle yetiştiriyoruz.Ve ben yumurtada,peynir eritmesinde(muhlama)da kullanıyorum.Gürcü yemeklerinde eskiler çok kullnırmış.Ben sadece çorbalara bir miktar buğday unu ve bir miktar mısır unu katıyorum. Bir de keklerde kullanıyorum.Mısır unlu kek yapıyorum.Beğenilerek de yeniyor.
Teşekkürler.Sevgiler.Selametle.opuyorumnanaktan
sağol canım
bende dediğin yerlerde kullanıyorum özellikle çorbalarda çok hoş oluyor
birde sizinki süpermiş hormonsuz
buna ilaveten kahvaltıyı az tereyağında mıhlama biçiminde yapıyorum ancak ben unu kavurduktan sonra labne peyniri ilave ediyorum şimdi artık 11 aylık olduk ya :)tuzsuz lor peyniride ialve ediyorum pişirdikten sonra içine biraz pekmez,zeytin ezmesi,dövülmüş ceviz ve yumurtanın sarısını ilave edip yediriyorum
ama bazende yine unu teryağında kavurup mıhlama biçiminde içine az haşlanıp iyice ezdiğim kuru kayısı,kuru üzüm ve ceviz koyuyorum karıştırıp yediriyorum yumurta zeytin falan ayrıca veriyorum
Selam
Hoş geldiniz doru ve karabucek,nasılsınız?
yazlık kışlık değiştirdim bütün gün
nasıl şıkır şıkır olunur nasıl moda girilir bu yorgunlukla :)
yarın izmire gidiyoruz bayram sonuna kadar yokum kızlarrr
rica ederim cnm ne demekÇok teşekkürler.Afiyet bal şeker olsun,yarasın kuzucuklara inşallah(amin). opuyorumnanaktan
hoş bulduk maydanozcum, işten geldim, yemek yedim, oğlanı yıkamadan biraz okuyayım dedim, birde belki birşeyler bulurum diye çocuk hastalıkları ile ilgili foruma bakmaya çalışıyorum, oğlumun testislerinin hala inmediğini söyledi son kontrolde doktoru, yaşına kadar inmezse hemen ameliyat edilmesi gerekiyormuş bende o arada internetten neler öğrenebilirim, hangi doktor iyidir, ne kadara malolur filan diye araştırıyorum, pek yazma fırsatı bulamıyorum, o yüzden tüm arkadaşlar beni mazur görsün, iş, çocuk, ev, eş derken hiçbirşeye vakit kalmıyor, resmen ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum, herkese bol gülücüklü günler dilerim
kazaemcim bu tamamen senin içindeki pozitif enerji ile doğru orantıda büyür
bunu ben söylüyorum ki tecrübe ile sabittir canımmm kaldıki benim hem bebeğim hemde okula giden ve tüm dersleri ile yakınen birebir ilgilendiğim birde oğlum varrr
eğer istersen oluyor canım
ama istemek derken hissederek istemek yanii lafta değil sadece
konumuz şıkır şıkır olmak ise ki öyle olmak durumundayız çünkü bir beraberlik yaşıyoruz eşlerimizle...
bebek olduğu için hep kendinizden ödün verirseniz maaleseff geriye ne takat kalır nede eşe yapılabileck bi cilveee
yanlış algılanmasın ama maalesef erkek milleti biz anneler kadar bu konuyu tolare edemiyorlar
onlara göre eş her zaman kadın gibi olmalıdır
belki bi süre anlayış gösterirler ama bi vakit sonra sizi yani bizleri anlayamayabilirler ki bu çok normal onların yaradılışları bizlerden çok farklı
bizler anaç ruhumuzla dünyaya geliyoruz dolayısı ile onlardan bunu beklemek yerine kendimize gereken ilgiyi gösterirsek hem kendimize olan güvenimizi yeniden kazanır hemde daha pozitif enerji ile bebeklerimizi büyütürüz...
benim anlatmak istediğim lütfen kendinizi bırakmayın
ben hem bebek bakıyor hem oğlumu okutuyorum hemde eşim geç geldiği için gün içinde yapılabilecek dışarı işleri ile ilgülenmek durumunda kalıyorummm
ama kendimdende ödün vermeden bunları yapıyorumm nasılmı??
çok basit HERŞEYİ OLDUĞU KADAR YAPARAK
özetle BAYAN MÜKEMMEL olmak gibi bi kaygım yok canımmm
bana kalırsa sende kendine vakit ayır ben iki çocuğum vs işlerle bunu yapabiliyorsam sende ve isteyen herkeste mutlaka yapabilecek kapasitededir