2008 Aralık Anneleri

nurtencim biz bereket duası okuduk.ama benim vaktim olsa bir yasin de eklerdim ne yalan söyliyim yasin kuranı kerimin kalbidir okumakda fayda olur bence.ve senin okuman süper olur.ama mesela umut tek oturmamıştı yerde ben yanına oturmuşdum senin kuzun dururmu.

herkese günaydın, gökdenizz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,düşünüyosundur bi sürprizler sen şimdi değil mi?

herkese hayırlı günler.gökdenizciğim evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum.
zeynep yarın d.günü değilmi alifnazın şimdikden kutluyorum kızının 1yaşını.

teşekkür ederim arkadaşlar tümm güzel dilekleriniz için aminnnnnnnnn hepinize tek tek.
zeynep ayrıntıları alalım d.günü ile ilgili.

gökdenizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
ayrıntıları pazartesiye anca yazabilirim herhalde ama evde akrabalar arasında yapıcam canım kalabalık olcaz ama birde 1 rakamlı pasta yaptırıyoruz

gökdenizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
ayrıntıları pazartesiye anca yazabilirim herhalde ama evde akrabalar arasında yapıcam canım kalabalık olcaz ama birde 1 rakamlı pasta yaptırıyoruz

:lepi: mutlu doğum günleri nice yaşlar olsun inşallah kızına zeynepcim sağlık ve mutlulukla :Saruboceq:

sağol kazemcim bircoğumuzun dogum gününe az kaldı zaman cok hızlı geçiyor daha yeni dogdu gibi geliyo bana ama 1 yaşına giricekler daha nice yıllara

hayırlı cumalar anneler
Zeynepcim hayırlı olsun yeni yaşınız
ilk sizin doğum gününüzü kutluyoruz öpüyorum kızını

tünaydın ve hayırlı cumalar annelerrr.

gökdenizcim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice mutlu bir ömür geçirin
evlilik yıldönümü hediyenide güle güle kullan neyse artık o hediyeee

zeynepcim yeni yaşınız hayırlı olsun canım 1 yıl bitti bile kaşla göz arasında sanki ne çabuk büyüdüler
geçmiş zaman çabuk geçmiş gelirya insana
rabbim sağlıkla nice yaşlara girmeyi nasip etsin canım çok öpüyorum kızını

cocostar,kelebeğim cok sağolun inanın sabahtan beri kızıma bakıp bu nezaman büyüdü diye söylenip duruyorun ve şükrediyorum daha yeni doğmuş gibi derler ya ne kadar büyürlerse büyüsünler annelerinin gözünde hala bebektir diye cok dogruymyşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…