- 3 Haziran 2009
- 576
- 0
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #34.521
merhaba kızlar.nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun.sanırım bende grip olcam ıhlamur,papatya,kuşburnu,civan perçemi kaynattım içiyorum.allah korusun hepimizi şu domuz gribinden.hastanelerde gerçekden dehşet manzaralar varmış.herkesin ağzında maske dışarı kadar kuyruk sayısı çok kötü çok.
dandinicim gdo ciddi bir sorun.ama ben yazın yaz kışın kış meyve sebzesi aldığımdan ve özellikle hormonsuz bahçede yetişen ürünlerden aldığımdan pek büyük sorun haline getirmedim.ama yinede çoook soru var aklıma takılan mama alıyordum mesela kaşık maması adamlar bazıları gdo lu diyor
nasılsın liliputçum sizden gaz alıp bu hafta sözde gidip saç baş kestireyim istemesemde boyatayım dedim ama bu seferde hava şartları engel oldu biliyomusun.fırtına yağmur çamur beni gören hani saçların aynı diyo bu sabah.:ecrin_bebek:
pek bu durumdan pek memnunum ama.kaydirigubbakcemile2
ne bileyim bu halimi seviyorum yenilik istemiyorum nedense kötükedihüso ama eşden hafif sızlanma var sanki bu sebeble bir an önce değişiklik yapmak şart :enbuyukkk:
benim tek sıkıntım hiç bişeyi yetiştiremiyorum.canım umut um akşam yatınca yapayım diyorum ya onunla uyuyup kalıyorum yada ben kalkınca sanki odada olmadığımı biliyormuş gibi oda kalkıyor.en ufak boşlukda sil süpür yemek nasıl götürüyorum anlamıyorum bende :1hug:
ama ennnnnn güzel şey anne olmak onunla olmak.Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.hepimize.
Merhaba
Herkese iyi pazarlar.
Teşekkürler.Buna da hamd olsun geçen iki güne göre daha iyiyiz.Anne olunca(kadın olunca)mecburen eş yardım etse de ayağa kalkmak zorundasın.Öyle hastayım da yatayım lüksü yok.Annesin,kadınsın :1no2: :sm_confused: Ihlamur,kuşburnu,soğan,mandalina,ilaç v.s. v.s. kullanıyoruz.
Kızımın üstten 3 dişi de geldi ve biz de çok sinirliyiz.Yeme ve uyku biraz daha normale dönüyor gibi.
Kelebeğim,lora,bhk hoş geldiniz.
Herkese sağlıklı güzel bir gün dileriz.Sevgiler.Selametle...
maydonozcum slm cnm nasilsin bebisimiz nasil umarim iyidir öpüyorum cnm seniHayırlı bir cuma günü dilerim.
Doru geçmiş olsun,inşalalh kısa sürede bundan kurtulur ve rahatlarsınız. a.s.
Lora ve bhk hoş geldiniz.İnşallah sizler de iyisinizdir. a.s.
Üzerimde bir kırgınlık var.Hasta oldum olacak bir haldeyim.Oğluşumda okula gidemedi.Sabah babasıyla doktora gittiler,raporunu da almış.Kız da bir hapşırık bir öksürük gidiyor.İnşallah ilerlemeden kurtuluruz.
Sevgiler.Selametle
canimin ici bende seni özledim vallaselam anneler hayırlı cumalar
lora cım özlettin kendini arada dürtükleyiversene şu topiği
senin dürtmen işe yarıyordu bir zamanlar
yağız bey de iyidir umarım
maydanozcum sanada selam
çok geçmiş olsun ayrıca ailecek hepinize
doru cum bayborayada çok geçmiş olsun inş. ameliyata gerek kalmadan iyileşir yavrucuğun...
sagol ilkimcim sizinde 8.disiniz hayirli olsun masallah ilkimehayırlı cumalar herkese.
loracığım 5.dişiniz hayırlı olsun.
bizimde 8.geldi.ilkim de çok hareketlendi.istediği olmayınca çok agesif olmaya başladı,mıy mıy bişiler isitiyor anlatıyo.
herkese güsel hafta sonları
valla kac kez doktorluk olduk edacim o derece inaniyi akşamlar kızlar
oo pek bi şenlenmiş topic güsellllllllllllllllllll
bhk cim itiraf edeyim takvim in pek güzell
lora cım hiç düşünme canım..inan bzimkilerde öğle en azından benim oğluşumda istediği olmayınca kendini atıyo artık nereye gelirse kafasılmaz:
sagol canimin iciiyi akşamlar anneler, bhk gerçekten çok tatlı takvimin
kelebeğim selamlar,
maydanozum çok geçmiş olsun,bol bol c vitamini al,mandalina ye, şahsen bayılırım ben mandaline
doru bayboraya çok geçmiş olsun
loracım dişiniz hayırlı olsun,diğerleri de sıra sıra dizilsin.loracım bizim kız da kağıt buldu mu yemeye başlıyor ya da yırtıyor
ilkim,bizimki de istediği olmayınca söyleniyor kendi kendine,geri atıyo kendini bir de
liliput maşallahın var, o kadar işin arasında kendine de zaman ayırabiliyosun ne güzel.
günaydın nurtencim nohut ve buğdayı bir gün önceden ıslattık ertesi sabah ayrı ayrı haşlayıp servis yaparken birleştirdik yanına ben mecbur hazır aldım kuru pasta cerez ve içecek aldım.ben çalıştığım için bakıcının evinde yaptık ben bunu beklemiyordum ama çok hoşuma gitti evi balonlarla süsleyip kapıya umut giray ın diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazmışlardı.sonra servisler yapıldı.ben yarım saat izin alıp gittiğimde güzel bir tepsi içine her mesleği temsil eden bir malzeme makas kitap çekiç toprak vs.koyduk.altına bir örtü serip umutu oturttuk tabi bende yanında umutun başına kırmızı oyalı örtümüzü örttük o arada duada okunuyordu aynı anda başından nohutla buğday dökdük bir kepçe kadar duanın bitimiyle örtüyü açtık açtığımızda önüne tepsiyi koyduk umut sağ eliyle kitap sol eliyle kalemi aldı ve çok güzeldi yapmanı tavsiye ederim.Mrb nasılsınız kızlar bebişler nasıllar gökdenizcim bişe sorcaktım sana oglunun diş hediyini nasıl yaptınız
bende yapmak istiyom biraz bilgi verirmisin canım
çok geçmiş olsun canım.merhaba kızlar.nasılsınız.hasta olan annelere geçmiş olsun.sanırım bende grip olcam ıhlamur,papatya,kuşburnu,civan perçemi kaynattım içiyorum.allah korusun hepimizi şu domuz gribinden.hastanelerde gerçekden dehşet manzaralar varmış.herkesin ağzında maske dışarı kadar kuyruk sayısı çok kötü çok.
liliputcum uzun süreli antibiyotik kullandığımız için iki haftadır vitamin vermeye başladım ben.doktorlar vitaminle ilgili bir tavsiye yapmıyor eczacılardan öğren dedi bana.multitabs aldım ben.ama iştahını açtı ve hareketlilik verdi.hastalığından dolayı halsizdi birde ilaçlar şimdi daha iyi.balık yağı damlası vermedim ama dün bir arkadaşım çörek otu yağının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve çok iyi geldiğini söyledi.iyi akşamlar kızlarrr
hep sorucam unutuyorum aklıma gelmişken akşam akşam yazayım dedimmm
bebeğiniz için sürekli kullandığınız vitamin varmı acaba ?
varsa ismi ne acaba ve hangi amaçla verdi doktorunuz?
birde şu balık yağı damlası var adını net hatırlayamadım ama ondan veren varmı acaba?
aaaa ben kendimle barışığım ve çok mutluyum ben anne olmak için yıllarca umut la bekledim çok ağladım şimdi o kadar mutluyum ki Allaha şükürler olsun Allah bozmasın.kendimi çok kaptırdım bu mutluluğa ve gözüm bişey görmüyor aslında kendimide çok sever oldum çünkü anneyimmmmmm.ama biraz çevreye karşı bişiler yapma zamanı geldi sanki.insanların bak hala kg vermedi neden makyaj yapmıyoki dediğini duyar gibi oluyorum..sen çok güzel yorumluyorsun ve çok güzel yaşıyorsun anneliği.fikirlerin çok hoşuma gidiyor.senin tavsiyelerin çok işe yarıyor.sağol.canım yaa çalışan annesin sen çokda haklısınnn
ama hani ben değişiklik anlamında dememiştim
demek istediğim ben öncelikle kendimle barışık olmak adına pozitif olmak adına yapıyorum yoksa tabiki vakit yokkk
ama bana göre kendimize vakit ayırmak bi lüks değil aksine en önemli zaman diyebilirim ama dediğim gibi bunu yapabilmek hakikaten şu dönem biraz zor ama kendine vakit ayırırsan inan herşey daha bi kolay geliyor insanaa
günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz marmarisi yağmur sel fırtına.şu an sakin biraz.
liliputcum bende sımsıkı tembihliyorum bakıcıyı öpülmemesi ve başkasının kucağına verilmemesi konusunda.hergün bir saat gezdirirdi şimdi pek çıkmıyorlar.onlarda korkuyor onunda 13 yaşında okula giden bir kızı var.hepimiz çok dikkat ediyoruz.Allah korusun hepimizii.