- 26 Mayıs 2008
- 1.139
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.061
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize teşekkür ederim size birşey itiraf edeyim mi.ben burada hep bir kalple yaptığımız duaların ve dileklerin kabul olduğğunu düşünüyorum.hepiniz gitmemi dilemiştiniz ve oldu inanın çok mutlu oldum.
ayrıntılar ise süslemeler dışında buğday ve nohutu akşamdan ıslattık.sabahdan ikisi ayrı haşlanıp sonra birleştirildi içine tuz konuldu ve çok lezzetliydi.yanında ise yapamadığım için hazır kuru pasta aldım içeçek kola meyva suyu falan.herşey hazırlanıp misafirler geldikden sonra ortaya bir örtü seriliyor bebek üzerine oturtuluyor başına kırmızı bir örtü serilip bereket duası okunmaya başlanıyor ve o esnada bebeğin başından buğday dökülüyor bir avuç kadar.duanın bitimiyle örtü açılıyor aynı anda önüne tepsi konuyor içinde makas tarak kitap kalem .... gibi meslek dallarını ifade eden malzemeler konuyor.bizimki çok eğlenceli geçti.buğdayıda hem misafirlere hem çevreden oğlumu tanıyanlara dağıttık severek yenildi.ve biiir sürü hediyemiz oldu yeni ciciler oyuncaklar birde ayakkabımız.çok güzeldi Allah hepimize mutlu günlerini göstersin.
sağol canım senin kuzun nasıl daha iyimi artık
gökdenizzzzzzzzzz :lepi: :lepi: acayip feci çook sevindim senin adına.. bak nasıl güzel geçtiğini oğlununn heycanını paylaştın.. acayip sevindim senin adına ya.. kalem kitap bi arada seçmiş seninki kesin alim olacak.. İnşallah.. Allah büyüktür bak zemuszemus
loracım selam sanada canım.. dişler geliodur sizdede artık heralde.. iyi tatiller şimdiden..
lilyumcum.. sormaa laışınca çok fena oluo ailelere.. bnmkide orda resmen büyümüş serpilmiş hareketlenmiş eve gelince tek başıma kalınca anladım.. heryere tırmanıo emeklioo gezio çekmece dolap Maşallah büyüdüler ya şaka maka :lepi:
szk.cim hoşgeldin tatlimuu :roflol: diyett listesimi o tıkınmı rehberimi Maşallah sağlık dolu bir liste sahiden.. ahh darısı başıma dicem ama yaz bitti bana hala bi heves gelmedi şu zayıflama mevzundaa nedense
slm canimin ici misscim kiz biz disleri coktan pirtlattik kuzum ayni anda ikisini cikardi erkenciyiz tam 6.5 aylikken cikardik :ecrin_bebek:
bizde hala yok lora teyzesi..çok tembeliz çokk..
çok çok geçmişler olsun tatlım yaaa...neyseki atlatmışsınızzzkaydirigubbakcemile5
bende iyiyim çok şükür kızımda genel anlamda iyi teyzesi teşekkür ederizzz ama günü gününü tutmuyor işte...
bigün çok sakinken diğer gün terör estiriyor meselakafamçokkarıştı
bide yürüteç ile zarar ziyan bilançomuz gün geçtikçe büyüyorkaydirigubbakcemile3
aman sağlık olsunda kırılan eşya olsun onlara birşey olmasınnnn:Saruboceq:
Rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallahhhh:Saruboceq:
gökdenizzzzzzzzzz :lepi: :lepi: acayip feci çook sevindim senin adına.. bak nasıl güzel geçtiğini oğlununn heycanını paylaştın.. acayip sevindim senin adına ya.. kalem kitap bi arada seçmiş seninki kesin alim olacak.. İnşallah.. Allah büyüktür bak zemuszemus
loracım selam sanada canım.. dişler geliodur sizdede artık heralde.. iyi tatiller şimdiden..
lilyumcum.. sormaa laışınca çok fena oluo ailelere.. bnmkide orda resmen büyümüş serpilmiş hareketlenmiş eve gelince tek başıma kalınca anladım.. heryere tırmanıo emeklioo gezio çekmece dolap Maşallah büyüdüler ya şaka maka :lepi:
szk.cim hoşgeldin tatlimuu :roflol: diyett listesimi o tıkınmı rehberimi Maşallah sağlık dolu bir liste sahiden.. ahh darısı başıma dicem ama yaz bitti bana hala bi heves gelmedi şu zayıflama mevzundaa nedense
dün akşam da ateşlendi yine.
bugün öğlen saat 1 ekadar da bir türlü 37nin altına inmedi.
şu an iyi,
ama akşam olacak diye ödüm kopuyor inan:bbo:
Gökdenizcim diş buğdayınız hayırlı olsun, hasta olan bebeklere de geçmiş olsun, bhk cım seninkide umarım bir an önce iyileşir
benim bayboramda 3 gündür 38-39 ateşle sürekli doktora götürdüm, enfeksiyon dedi, antibiyotik kullanıyoruz ama hala ateşimiz 38 lerde, sürekli başında bekliyorum,
iki dişimiz çıkmıştı, şimdide 4 birden patladı patlayacak, bugün birinin daha ucu göründü, galiba o da ateşi tetikliyor, ağzının içinde beyaz yaralar bile çıktı, bir sürü ilaç kullanıyoruz o yüzden, ağzı acıdığı için emmekte bile zorlanıyor , Allahtan yarın cumartesi ve ben yanında olacağım
slm canimin ici misscim kiz biz disleri coktan pirtlattik kuzum ayni anda ikisini cikardi erkenciyiz tam 6.5 aylikken cikardik :ecrin_bebek:
bizde hala yok lora teyzesi..çok tembeliz çokk..
bence hic üzülme gulbeyzacimdisler ne kadar gec cikarsa okadar iyimis aslinda bence sevinmelisin aman bizde ciktida emin ol bi ise yaramiyor öylece tavsan disli duruyo sipamda
hatta zarari bile var bir isiriyorki bilemezsin akli siram hava atiyor disleriyle haylaz
bence hic üzülme gulbeyzacimdisler ne kadar gec cikarsa okadar iyimis aslinda bence sevinmelisin aman bizde ciktida emin ol bi ise yaramiyor öylece tavsan disli duruyo sipamda
hatta zarari bile var bir isiriyorki bilemezsin akli siram hava atiyor disleriyle haylaz
Canım hiiiç dert etme... ısırılmaktan helak olduk inan biz..
şu an omzumda diş izleriyle dolaşıyorum anla sen onu. delikafadulden
ah ah bu küçük sıpalarımız çok hamarat baksana neler yapıyolar.
benim oğluş damaklarıyla benim çenemi bir sıkıştırıyor desene diş olunca neler yapçak ..yandımm desene
:asigim::asigim:
Çene yeme sevdası sarmış bütüm paşaları yaa baksana.. çeneye saldırma bizde de var. Gülbeyzacım valla işte onun dişli versiyonu düşün sanırsın mengene.. O yüzden hiç acele etmesin derim.. opuyorumnanaktan