- 4 Ekim 2007
- 2.336
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.101
selam kızlar ....
yeni nickimle huzurlarınızdayımmmm:lepi:
benmi kimim lilyum76zemuszemus
selam kızlar ....
iyiidr canımm.dimiiii...edam fıstığım nasılın? Çok oladu görüşmeyeli mafoldumben
selam kızlar ....
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
geçmişi okumaya kalkışsam asla bitiremem sanırım.artık burdayım hepinizi çok özledim inanın:lepi:
lilyum diye çok alışmıştık ama liliput da çok güzel hem diziyi hatırlattı bana çok seviyodum.selam kızlar ....
bizde seni özledik hoşgeldinuzun bir aradan sonra merhaba kızlar.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
geçmişi okumaya kalkışsam asla bitiremem sanırım.artık burdayım hepinizi çok özledim inanın:lepi:
sanada canımmmmmmmharkeslere iyi haftalar şimdiden..
a.s.
edacım enerjik başlamış gibisin haftayaaaaaaayeni bi haftaya başlarkennnn hepinize
''G ü N a Y d I n ''
edacım enerjik başlamış gibisin haftayaaaaaaa
veeeeee herkese günaydınnnnnn güzel bir pazarın arkasından ii bir haftaya başlamak dileğiyleeeee
hopte hopte hopte :dance::dance::dance:
Enerjik başlayanı Allah görüyoooooooo :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
:roflol: kızıma söyliyim gelinim sen anla gibi olmuş bu cevap.amaaaaaan edemcım tat tak tak nereye kadar olduğunca relax olucaz arkadaşlar hayat kısaaaaaa
haydeeee hep beraberrr uyanın kalkınnnnn
hopte hopteeeeeee :dance::dance:zemuszemussositososito
kızlar daha doğrusu bebeğim emeklesin diyen anneler aman yerlerdeki ufak tefek eşyalara çok dikkat edin...yumurcaklar hemen alıp ağzına atıyor ,hep söylicem unutuyorum bugüne kısmetmişşş
benim oğlum emeklemeden yürüdü,kızçemde öyle olsun istiyorum.
kızım yürüteci ile her yöne ve her yere giriyor artıkkk..ama emekleme anlamında istemediğim için hiç bi hareket yokkk,olmasında zaten
ayy bacim ne dansi sabah sabah hep kötü haber aldim morel sifir :sinifsinif:haydi lora seni görüyorum aşağıda sabah dansına bekliyorussssssss kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
gü nay dınnnnnnnnn güzel annelerrrr
hepimiz için sağlık huzur dolu bir hafta olması dileği ile....kaydirigubbakcemile3
evet kızlar yeni nickime bende henüz alışamadım haklısınız bende çok benimsemiştim eski nickimi ...yeni nickime en kısa zamanda alışmanız dileği ile ilgili arkadaşlarıma teşekkür ederim.
nickimin kısa özgeçmişini özetlemem gerekirse,fi tarihinde goldgelb bana bu isimle hitap etmişti.odur budur çok hoşlaşmıştım kaldıki msnimdede nickim budur yani-tatlicadiarzu-
buradan kendisinede teşekkür ederim.
loracım hayırolsun inşaallah.