- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.041
oğlumun diş partisi başladı kızlar gidemedim gidemicem.olsun oğluşum keyif alsın mutlu olsunda Allah beraber nice mutluluklarını göstersin cümlemize.
slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir
benim yagizim bu aralar cok huysuz ve mizmiz neden oldugunu anlamadim bir türlü
kizlar sizler tatilden patir patir geliyorsunuz sira bize geldi
kismetse agustos sonunda iznimiz var taki eylul sonuna kadar kocaman 4 hafta
simdilerde haril haril tatil yeri ariyoruz bir türlü karar kilamadik nereye gidecegimize
sizlerden naber bebisler nasil bakimopuyorumnanaktan
kızlar kocaman bir süprizle izin alarak yarım saatliğine oğlumun partisine gidip gelebildim süpperdi süpper.başına kırmızı ve nazar boncuklarıyla süslenmiş örtüsünü örttük bereket duasını okuyarak başından buğday döktük bir avuç örtüyü açtık önüne tepsiyi koyduk ve oğlum aynı anda sol eli ile kitap sağ eliyle kalemi aldı.herşey ve hepsi çok güzeldi.
kızlar kocaman bir süprizle izin alarak yarım saatliğine oğlumun partisine gidip gelebildim süpperdi süpper.başına kırmızı ve nazar boncuklarıyla süslenmiş örtüsünü örttük bereket duasını okuyarak başından buğday döktük bir avuç örtüyü açtık önüne tepsiyi koyduk ve oğlum aynı anda sol eli ile kitap sağ eliyle kalemi aldı.herşey ve hepsi çok güzeldi.
sağol lilyumcum çok yaradı valla.. resmen orda büyüdü serpildi.. zaten çok hareketliydi Maşallah orda zıvanadan çıktık :roflol:
ilk başlarda yatagını falan aradı kalabalığa şaşırdı herkesin ilgi üstünde .. üstelik dişimizide orda pırtlattık yani bide onun sıkıntısı vardı.. ama alışınca bayıldı oraya.. havası ist.a göre serin temiz.. bahçeli ev orası.. çimlerin üstünde salıncaklarda debelendi durdu kuzum.. çook güseldii çookk bende ailemle hasrte giderdim bahaneyle.. tabi annemler teyzemler şimdi yasta.. battaniyesini kokluolarmış ankarada mafoldumben
canımcım şu diyet listeni topiğe yazarmısın belki faydalanacak birileri olur şahsen ben
hani iştaha geliriz belkim...zemuszemus
hoşbuldum sarı şekerimmmopuyorumnanaktan
nasılsın SZKcim ,hayat nasıl gidiyor...paşamız neler yapıyor???
Kızlar selam ne zamanmdır bi türlü zaman bulamıyorum girmeye, herkesleri çok özledim..
iyi canımcım nasıl olsun. çok hasta oldu 2 hafta kadar önce bizim tatil dönüşünde.. viral enfeksiyon oldu.. Allaha şükür şimdi iyi verdiği kiloları aldırmaya çalışıyoruz.. :)) Bal tatlısı kızın nasıl?
çok çok geçmişler olsun tatlım yaaa...neyseki atlatmışsınızzzkaydirigubbakcemile5
bende iyiyim çok şükür kızımda genel anlamda iyi teyzesi teşekkür ederizzz ama günü gününü tutmuyor işte...
bigün çok sakinken diğer gün terör estiriyor meselakafamçokkarıştı
bide yürüteç ile zarar ziyan bilançomuz gün geçtikçe büyüyorkaydirigubbakcemile3
aman sağlık olsunda kırılan eşya olsun onlara birşey olmasınnnn:Saruboceq:
Rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallahhhh:Saruboceq:
loracım tatil haberine sevindim canımmm
bizim alamancılar genelde ispanyayı tercih ediyorlar ama size uyarmı bilmem...
bana kalırsa seçeceğin yerin önce bebişine uygun özelliklere sahip olup olmadığına bak derim canımmm
güzel ve keyifli tatiller dilerimmmmmopuyorumnanaktan
mızmızlık konusuna gelince bence normal güzelim ya ..bizlerin bile yetişkin olduğumuz halde saatimiz saatimize uymuyor...
onlarıda bu gözle değerlendirip rahat olmak lazım ama belirgin ateş halsizlik iştahsızlık varsa o ayrı konu tabi....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinize teşekkür ederim size birşey itiraf edeyim mi.ben burada hep bir kalple yaptığımız duaların ve dileklerin kabul olduğğunu düşünüyorum.hepiniz gitmemi dilemiştiniz ve oldu inanın çok mutlu oldum.
ayrıntılar ise süslemeler dışında buğday ve nohutu akşamdan ıslattık.sabahdan ikisi ayrı haşlanıp sonra birleştirildi içine tuz konuldu ve çok lezzetliydi.yanında ise yapamadığım için hazır kuru pasta aldım içeçek kola meyva suyu falan.herşey hazırlanıp misafirler geldikden sonra ortaya bir örtü seriliyor bebek üzerine oturtuluyor başına kırmızı bir örtü serilip bereket duası okunmaya başlanıyor ve o esnada bebeğin başından buğday dökülüyor bir avuç kadar.duanın bitimiyle örtü açılıyor aynı anda önüne tepsi konuyor içinde makas tarak kitap kalem .... gibi meslek dallarını ifade eden malzemeler konuyor.bizimki çok eğlenceli geçti.buğdayıda hem misafirlere hem çevreden oğlumu tanıyanlara dağıttık severek yenildi.ve biiir sürü hediyemiz oldu yeni ciciler oyuncaklar birde ayakkabımız.çok güzeldi Allah hepimize mutlu günlerini göstersin.
hhhhhhhhıııııım bide loram gidecekmiş tatile tam gitme vkti diyebilirim biraz daha büyür yagız paşamız inşALLAH güzel gecer bütün kışın acısını cıkarın canım
bide bhk nazlı kızımız betüş ateşlenmiş gecmiş olsun canım cok zor vallah tatildeyken ilk dfa başımıza geldi inşALLAH bide olmaz
unuttuklarım varsa affola kızlar inanın aklıma gelen şimdilik bu arda akıl diye bişe bırakmadı ki