- 29 Ağustos 2008
- 710
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.021
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
kızlar sabah oğluşu bakıcıya bırakırken ne göreyim kapıda kocaman oğlumun adı soyadı ve diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazıyor süslü püslü içerde balonlar süsler şok oldum.hoşuma gitti duygulandım.harikaydı.
bilmiyorum ki yine diş mi??
ne zor büyüyor bunlar ya senağlama
misscimmm hoşgeldin canımmm
nasıl geçti??ankara havası yaradımı kayramıza???
evet hala ayaklarım yere basmıyor heyecandangünaydın
gökdeniz cim wallahi güzel bi süprizmişşşş
hani duygulanmamakta elde değil
seni cok iyi anlıyorummm canımm benim
şimdi sen kendini bugün işe de veremezsinnnnn:teselli:
teşekkürler darısı başınızaaaaaahayırlı uğurlu olsun gökdenizzz
güle güle kullanın incilerinizia.s.
ee darısı başımıza artık ...kızçem bu konuda çok tembel...bekliyoruzz bakalımmm hayırlısı olsunnn:ecrin_bebek:
senağlama hemde çok duygulandım sizde yapınay ne güzel,valla duygulanmakta haklısın
günaydın herkeslereeeeeeeee zemuszemus
gökdenizcim yawwwww şu patronuna sölemekten çekinmesende yarımsaat 1 saatline olsa bile izin alsann yada öğle tatilinde gidip gelsen süt izni falan yokmu bişi.. çook güsel sürpriz olmuş.. aklın k alcanaa bi yalan uyduruver gerekirse :)) hayırlısı olsun gidemiosanda sıkma canını.. oğlun sağlıklımı mutlumu bunu bil yeter opuyorumnanaktan
canım sütiznimi 12-13 arası kullanıyorum parti saat 16 da başlayacak buralar çok sıcak kimseler evinden çıkamıyo o yüzden akşam üstü yapacaklar gidebilirsem ne güzel gidemezsemde hayırlısı olsun artık.
bhk.cim ne oldu son durum yahuu.. kızçenin ateşi. çook geçmiş olsun. betüş ilk dişleride böle haber vermişti.. İnşallah inci haberi gelir..
bhk cım bende merak ettim bebişi nasıl oldu canım
slm hanımlar benim bebeğim iki gündür hiç bişey yemiyor ve hatta su bile içmiyor.aç olduğu için uyku düzenide bozuldu. bir kaç kaşık oyun oynatarakta olsa yemek veriyorum ama o zamanda midesi bulanıyor.alt dişlerimizi çıkardık acaba diyorum üst dişler mi geliyor.vitamin versem iştahını açar mı acaba ne dersiniz?
slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir
benim yagizim bu aralar cok huysuz ve mizmiz neden oldugunu anlamadim bir türlü
kizlar sizler tatilden patir patir geliyorsunuz sira bize geldi
kismetse agustos sonunda iznimiz var taki eylul sonuna kadar kocaman 4 hafta
simdilerde haril haril tatil yeri ariyoruz bir türlü karar kilamadik nereye gidecegimize
sizlerden naber bebisler nasil bakimopuyorumnanaktan
sabaha karşı düştü ateşimiz şükür.
şidmi iyiyiz.
yeni uyuttum.
tüm gece ayaktaydık..
inş yeni dişler gelir.
walla stres oluyorum yeni diş sıkıntıları yaşıcaz diye.
Allah sağlık versin kuzularımıza..
öpüyorum sizi...
slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir
benim yagizim bu aralar cok huysuz ve mizmiz neden oldugunu anlamadim bir türlü
kizlar sizler tatilden patir patir geliyorsunuz sira bize geldi
kismetse agustos sonunda iznimiz var taki eylul sonuna kadar kocaman 4 hafta
simdilerde haril haril tatil yeri ariyoruz bir türlü karar kilamadik nereye gidecegimize
sizlerden naber bebisler nasil bakimopuyorumnanaktan
slm loracım aynı mızmızlık nedendir bilinmez egedede var her yere ulaşmak istiyor ulaşamayıncada kıyamet kopuyor
oh cnm ya süper tam 4 hafta hem yağız hem senin için güzel bir tatil olur inşallah :Saruboceq:
canımcım
umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz sağlıkla
bizim eylülümüz bu ara iyi çok şükür
gelecekteki diş problemleride gözümde büyüyor hani