2008 Aralık Anneleri

canım yaaa
geçmiş olsun
belki üst dişler geliyordur

hmm
sadece dağıtılıyorsa
hiç bekleme madem

bu arada şimdiden hayırlı olsun
Rabb'im kolaylık versin işlerinde

sağol cococuum, bakalım başlayacağız artık, nerdeyse 1 sene olacak çalışmayalı, iyiydi böyle

günaydın güzel insanlarrrrrrrrrrrrrrrr
mis hoşgeldin inciniz hayırlı olsunnnnnn
bu arada diş bulguru - diş hediği yapan varmı aranızda.

bende yapmadım ama komşularımm yapacak benim yerime
cok hevesliler onlarrr
artık benide davet ederler:roflol:delikafadulden

ceyrem cim al benden de okadar.bizimkide hiç dötünü kıpırdatmayanlardan
hiç birine uzanıpta almaz eminimm..kesin bi mesleği olmayacak benim kuzumunnkafamçokkarıştı

edammm nasılsın?opuyorumnanaktan

oo Zea cığımda gelmişşşş..hoşgeldin canımmmmŞeniz
wallahi gelin artıkkkk yaaaa
buralara ''günaydınlar'' dan başka bişeyler yazamaz oldukkkaydirigubbakcemile3

kızlar heyecan yaptım biliyomusunuz bizde burada kimsemiz yok diye annemin gelmesini beklemiştik.yarına biraz kuru pasta çerez alıcam oğlumun yeni cicilerini ütülücem.birde o tarak saat vs..evden hazırlamak istiyorum bizim eşyalarımız olsun dimi bakıcının eşyalarımı olsun.bak yine kıskançlıkmı yapıyom oğluşumu.

gökdeniz eminim şartların elvermiyodur ama kuzunun bu hayatında birkez olan anını kaçırma derim ben ne yap et..anacığıda olsun yanında :))) hadi bakalım yapanlar anlatsın bende heveslendim cumartesi yapayım ama ucunda hediye var diye çok yakın birkaç kişi çağırmayı düşünüom

bizim üst dişlerde geldi ama altlar kadar büyümedi henüz şu diş hediği için geçmi kaldık,
oğluşumun cahil annesi bilmediği için böyle şeyleri :bbo: şimdi yapsak olurmuki?

Son düzenleme:
ceyrem izin alabileceğimi sanmıyorum bizim için çok önemli ama müdür yada patrona bu sebeble izin istediğimi söylesem eminim güleceklerdir.özel sektör işim var deyip çıkıp gidilmiyorda.altı yıl bitti burda çalışıyorum hiç yapmadım ama belki ortam müsayit olursa kaçmayı deneyeceğim.bir kaç arkadaşla iş birliği yapıp. :jeyyar:

ufukta görünmüyor manisa zeacım

olsun bhkcım sağlık olsun:içelim:

oo Zea cığımda gelmişşşş..hoşgeldin canımmmmŞeniz
wallahi gelin artıkkkk yaaaa
buralara ''günaydınlar'' dan başka bişeyler yazamaz oldukkkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

hoşbuldumm canımmm
bizim üst dişlerde geldi ama altlar kadar büyümedi henüz şu diş hediği için geçmi kaldık,
oğluşumun cahil annesi bilmediği için böyle şeyleri :bbo: şimdi yapsak olurmuki?

bence geç kalmış sayılmazsın kazeem, hevesin varsa yap :)

yarınki kaçış planım suya düştü çünkü bizim müdürün akrabası ile bakıcımızın evleri çok yakın ve komşular hatta buğdayı o bayan bir köyden getirtti.olmasssssssss olmasssssssssss :1no2:
ama düşünüyorumda oğlumun Allah ın izniyle daha çoook mutlu günleri olacak o zamanlar yanında olurum olmassssmııııı

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
kızlar sabah oğluşu bakıcıya bırakırken ne göreyim kapıda kocaman oğlumun adı soyadı ve diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazıyor süslü püslü içerde balonlar süsler şok oldum.hoşuma gitti duygulandım.harikaydı.

günaydın

gökdeniz cim wallahi güzel bi süprizmişşşş
hani duygulanmamakta elde değil
seni cok iyi anlıyorummm canımm benim
şimdi sen kendini bugün işe de veremezsinnnnn:teselli:

hayırlı uğurlu olsun gökdenizzz
güle güle kullanın incilerinizia.s.

ee darısı başımıza artık ...kızçem bu konuda çok tembel...bekliyoruzz bakalımmm hayırlısı olsunnn:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…