2008 Aralık Anneleri

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn
kızlar sabah oğluşu bakıcıya bırakırken ne göreyim kapıda kocaman oğlumun adı soyadı ve diş buğdayı partisine hoşgeldiniz yazıyor süslü püslü içerde balonlar süsler şok oldum.hoşuma gitti duygulandım.harikaydı.

ay ne güzel,valla duygulanmakta haklısın :nazar:

günaydın herkeslereeeeeeeee zemuszemus

gökdenizcim yawwwww şu patronuna sölemekten çekinmesende yarımsaat 1 saatline olsa bile izin alsann yada öğle tatilinde gidip gelsen süt izni falan yokmu bişi.. çook güsel sürpriz olmuş.. aklın k alcanaa bi yalan uyduruver gerekirse :)) hayırlısı olsun gidemiosanda sıkma canını.. oğlun sağlıklımı mutlumu bunu bil yeter opuyorumnanaktan

kızlar hoşbuldum tekrar güsel sözleriniz için merci pokuuuu.. diş hediği bizde yapmadık.. bnmde ailem ankarada yaa.. pek kimse yok ama herşeyden çok buna hevesim var nedense yapmak istiyorum.. neyi seçcek oğlum çook merak ediorum kaydirigubbakcemile3 bi şekilde yapcam bende o yüzden..

bu arada edamcım doktor daha teldeyken döküntüleri başladı dediğimde boyun sırt kısmında yoğunsa 3 gün ateşin ardından geldiyse kesin 6.hastalık demişti salı günüde kontrole gittik evet dedi %100 6.hastalık.. başka bişi değil.. havadan sudan ordan burdan herhangibiyerden kapmış virüsü ve bulaşıcıymış döküntüleri bitene kadar.. zaten bugunde iyice solduu puantiyem :roflol: ha bide boğazda kızarıklık olmuş gözlerde şişme oldu baya huysuzlandı nazlandı keyifsizlendi ilk başlarda ama şimdi çok şükür iyi benim minik bebeğim

bhk.cim ne oldu son durum yahuu.. kızçenin ateşi. çook geçmiş olsun. betüş ilk dişleride böle haber vermişti.. ınşallah inci haberi gelir..

zea.cim bugünde bekçilik yapcenmi :roflol: kaydirigubbakcemile3

misscimmm hoşgeldin canımmm
nasıl geçti??ankara havası yaradımı kayramıza???

sağol lilyumcum çok yaradı valla.. resmen orda büyüdü serpildi.. zaten çok hareketliydi Maşallah orda zıvanadan çıktık :roflol:

ilk başlarda yatagını falan aradı kalabalığa şaşırdı herkesin ilgi üstünde .. üstelik dişimizide orda pırtlattık yani bide onun sıkıntısı vardı.. ama alışınca bayıldı oraya.. havası ist.a göre serin temiz.. bahçeli ev orası.. çimlerin üstünde salıncaklarda debelendi durdu kuzum.. çook güseldii çookk bende ailemle hasrte giderdim bahaneyle.. tabi annemler teyzemler şimdi yasta.. battaniyesini kokluolarmış ankarada mafoldumben

orda herkes ilgileniodu kucaktan kucaga farketmemişim tabi.. eve bi geldiik eyvahh emeklio tırmanıo ayaga kalkıoo.. şimdi sıralamaya ve çekmece dolap karıştırmayada başladık :nazar: MAşallah bebeğime ne kadar yorulsamda büyüdüğünü görmek çok büyük bir haz ve gurur kaynagı bnm için opuyorumnanaktan yani diyceiim oki.. bnmki daha poposunu kaldırmıo dien anneler varsın biras daha yatsınlar tadını çıkarın.. çook yorulcaksınız daha çoooooookkk.. kıymetini bilin valla :roflol:

:emir_bebek::emir_bebek: günaydın :emir_bebek::emir_bebek:

gökdeniz cim wallahi güzel bi süprizmişşşş
hani duygulanmamakta elde değil
seni cok iyi anlıyorummm canımm benim
şimdi sen kendini bugün işe de veremezsinnnnn:teselli:
evet hala ayaklarım yere basmıyor heyecandan
hayırlı uğurlu olsun gökdenizzz
güle güle kullanın incilerinizia.s.

ee darısı başımıza artık ...kızçem bu konuda çok tembel..:emir_bebek:.bekliyoruzz bakalımmm hayırlısı olsunnn:ecrin_bebek:
teşekkürler darısı başınızaaaaaa
ay ne güzel,valla duygulanmakta haklısın :nazar:
senağlama hemde çok duygulandım sizde yapın
günaydın herkeslereeeeeeeee zemuszemus

gökdenizcim yawwwww şu patronuna sölemekten çekinmesende yarımsaat 1 saatline olsa bile izin alsann yada öğle tatilinde gidip gelsen süt izni falan yokmu bişi.. çook güsel sürpriz olmuş.. aklın k alcanaa bi yalan uyduruver gerekirse :)) hayırlısı olsun gidemiosanda sıkma canını.. oğlun sağlıklımı mutlumu bunu bil yeter opuyorumnanaktan
canım sütiznimi 12-13 arası kullanıyorum parti saat 16 da başlayacak buralar çok sıcak kimseler evinden çıkamıyo o yüzden akşam üstü yapacaklar gidebilirsem ne güzel gidemezsemde hayırlısı olsun artık.

bhk.cim ne oldu son durum yahuu.. kızçenin ateşi. çook geçmiş olsun. betüş ilk dişleride böle haber vermişti.. İnşallah inci haberi gelir..
bhk cım bende merak ettim bebişi nasıl oldu canım

sabaha karşı düştü ateşimiz şükür.
şidmi iyiyiz.
yeni uyuttum.
tüm gece ayaktaydık..

inş yeni dişler gelir.
walla stres oluyorum yeni diş sıkıntıları yaşıcaz diye.

Allah sağlık versin kuzularımıza..
öpüyorum sizi...

AMıN bhk.cim herşeyin başı sağlık.. kızında iyi olsun sende güçlü ol.. ınşallah daha uzamaz.. :nazar:

günaydın herkese
BHKcım canım yaa ço kgeçmiş olsun kuzuya
umarım sişler gelir bir an önce de sıkıntıdan kurtulursunuz canım

slm hanımlar benim bebeğim iki gündür hiç bişey yemiyor ve hatta su bile içmiyor.aç olduğu için uyku düzenide bozuldu. bir kaç kaşık oyun oynatarakta olsa yemek veriyorum ama o zamanda midesi bulanıyor.alt dişlerimizi çıkardık acaba diyorum üst dişler mi geliyor.vitamin versem iştahını açar mı acaba ne dersiniz?

037phj.jpg

slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir
benim yagizim bu aralar cok huysuz ve mizmiz neden oldugunu anlamadim bir türlü
kizlar sizler tatilden patir patir geliyorsunuz sira bize geldi
kismetse agustos sonunda iznimiz var taki eylul sonuna kadar kocaman 4 hafta
simdilerde haril haril tatil yeri ariyoruz bir türlü karar kilamadik nereye gidecegimize
sizlerden naber bebisler nasil bakimopuyorumnanaktan

slm hanımlar benim bebeğim iki gündür hiç bişey yemiyor ve hatta su bile içmiyor.aç olduğu için uyku düzenide bozuldu. bir kaç kaşık oyun oynatarakta olsa yemek veriyorum ama o zamanda midesi bulanıyor.alt dişlerimizi çıkardık acaba diyorum üst dişler mi geliyor.vitamin versem iştahını açar mı acaba ne dersiniz?

ilk disi ciktiginda istahsizmi olmustu cnm
benim oglumda istahsizlasmisti
eger devam ederse dr götür derim

slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir
simdilerde haril haril tatil yeri ariyoruz bir türlü karar kilamadik nereye gidecegimize

slm loracım aynı mızmızlık nedendir bilinmez egedede var her yere ulaşmak istiyor ulaşamayıncada kıyamet kopuyor :emir_bebek:
oh cnm ya süper tam 4 hafta hem yağız hem senin için güzel bir tatil olur inşallah :Saruboceq:

sabaha karşı düştü ateşimiz şükür.
şidmi iyiyiz.
yeni uyuttum.
tüm gece ayaktaydık..

inş yeni dişler gelir.
walla stres oluyorum yeni diş sıkıntıları yaşıcaz diye.

Allah sağlık versin kuzularımıza..
öpüyorum sizi...

çok geçmiş olsun canım
betüş cük inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

slm aralik anneleri
umarim herkesler iyidir

canımcım
umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz sağlıkla

bizim eylülümüz bu ara iyi çok şükür
gelecekteki diş problemleride gözümde büyüyor hani

slm loracım aynı mızmızlık nedendir bilinmez egedede var her yere ulaşmak istiyor ulaşamayıncada kıyamet kopuyor :emir_bebek:
oh cnm ya süper tam 4 hafta hem yağız hem senin için güzel bir tatil olur inşallah :Saruboceq:

aynen canim benim yagizda öyle bide en sinir oldugum herseyi agzina almasi
yagiz yuzunden iki telefonum bozuldu agzina almaktan vermeyim diyorum ama basiyor cigligi neyse cani sagolsun kuzumun
bu arada iyi dilegin icin sagol cnm opuyorumnanaktan

canımcım
umarım çok güzel bir tatil geçirirsiniz sağlıkla

bizim eylülümüz bu ara iyi çok şükür
gelecekteki diş problemleride gözümde büyüyor hani

sagol canim kelebekcigim daha senin bicirigin dis cikarmadimi
ama bence cok fazla buyutme biraz huysuz oluyorlar ve istahi gidiyor en azindan bizde öyle oldu

oğlumun diş partisi başladı kızlar gidemedim gidemicem.olsun oğluşum keyif alsın mutlu olsunda Allah beraber nice mutluluklarını göstersin cümlemize.

X