2008 Aralık Anneleri

DR.ARADIM 3 GİBİ HEMEN GELSİN DEMİŞ YA HERHALDE KÖTÜ BİŞEYLER VAR senağlama ZATEN KÖTÜYDÜM HEPTEN KÖTÜ OLDUM SÜREKLİ AĞLIYORUM İNAN ŞU YAZILARI BİLE ZORLA YAZIYORUM

DR.ARADIM 3 GİBİ HEMEN GELSİN DEMİŞ YA HERHALDE KÖTÜ BİŞEYLER VAR senağlama ZATEN KÖTÜYDÜM HEPTEN KÖTÜ OLDUM SÜREKLİ AĞLIYORUM İNAN ŞU YAZILARI BİLE ZORLA YAZIYORUM

canım sakın aklına kötü birşey getirme. biz şimdi üç aylık olduk ya baş dönmesi için miğde bulantısı için ilaç verecektir ondan hemen gelsin demiştir. sakın aklına kötü şeyler getirme bebişini üzme annesi.a.s.

arkadaşlar bugün ZeaMays arkadasımızın doğum günüymüş..

benden söylemesi:smiley-cool:

canım benim çok teşekkür ederim. ne kadar dikkatlisin. benim hiç aklıma gelmezdi doğumgünü listesine bakmak daha öğreneceğim çok şey var bu sitede

canım aklına hemen niye kötü şeyler getiriyorsun. sen gördüğün kötü rüyaların etkisinde kalmışsın. stres yaptıkça bebişinde etkilenir. hep güzel düşünelimki güzel şeyler olsun dimi.
bak benim ikizlere ikili test yapılmıyormuş. ama ben hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. yoksa nasıl geçecek 9 ay dimi canım.
lütfen üzme kendini. belki doktorun vitaminlere falan başlayacaktır. zaman kaybetmek istemiyordur.
dikkat et kendine ve küçük meleğe

BENDE BİLMİYORUM SÜREKLİ BAŞIM DÖNÜYOR MİĞDEM BULANIYOR HİÇBİŞEY YİYEMİYORUM DR.GİDİCEM BAKALIM NE DİYECEK

zeynep tam sopalıksın ne var şimdi böyle üzülücek benimde aynı sorunlarım var ilkj üç ay kilo verimi normalmiş bulantı kusma 13. haftaya kadarda aynen devam hatta sonradan bitmicek sadece azalıcak. toparla kendini bakiyim gelmiyim orayaklava:

süper kahraman gibisin afferim gı sana diline sağlıkyerimseniben

sanırım aranızda en tembeli en uykucusu benim.anammm vallahi kötü olum şimdi.gece uyuyamıyorum kızlar sağa dön sola dön,kalk otur derken.gece bide çok wcye çıkıyorum artık uykum kaçıyor.aman neyse tembelliiğimi örtpas etmeye çalışıyom bide.
loracığım inş.hayırlı haberlerle gelirsin hayatım.
zeynepciğim neden böyle yapıyosun.görürsün bak bişi yok.çektiğin sıkıntılar normal canım.bende rüya gördüm hayırlara gitsin diyorum ne edelim.korkma canım benim.dr.sen öyle hemen gelsin demesine bakma.git hayırlı haberlerle gelmen için dua ediyorum canım venim.

zeynep ben şuan kaç kiloyum biliyomusun.42 canım.ben ilk haftalarımda ölüyorum zannediyordum adeta.hiçbişi yiyemiyodum yaaa.su bile içemiyorudm asla.artık dr.hastaneye yatırdı 6şişe serum yedim.eve geldikten sonrada aynı yine bişi yiyemiyordum.şimdi çok şükür iyim,bulantım kalmadı.19unda dr.gittim sordum bulantım kalmadı diye.e artık geçecek dedi yavaş yavaş.
benim şimdiki sıkıntım sadece ne biliyomusun.zayıf olmamı kafama öyle bir takıyorum ki.hala daha pek iştahım yok.bebeğim beslenemzse diyorum hep.
mide bulantısı aslında bebek için çok sağlıklıymış.n olur takma kafana

ZEAMAYS Bu gün mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. güneş her zaman senin için doğsun."DOGUM GüNüN KUTLU OLSUNa.s.

SAĞOLUN KIZLAR YA SABAHTAN BERİ BANA MOREL VERİYORSUNUZ BEN BİRAZ DAHA İYİYİM ŞİMDİ AMA ŞUDA BİR GERÇEK BEBEĞİN KALP TAIŞINI DUYMDAN İÇİM RAHAT ETMİCEK :çok üzgünüm:BİR KERE BİLE DUYSAM DAHA DAHA İYİ OLUCAM
3 GİBİ GİDECEM DOKTORA KIZLAR DUA EDİN BİŞEYİMİZ YOKTUR :1hug:

[ Merhaba arkdaşlar öyle kötü bir hafta geçirdimki size anlatamam hamileliğimde yaşamam şeyler yaşadım,geçen hafta dedemi kaybettim onun ölüsünü tabutta görmek annemlerin teyzemlerin bayılmalarını kendilerini parçalamalarını görmek benim yaşadığım üzüntü 7 aylık teyzemin erken doğum düşük riskiyle hastaneye yatması benim fenalaşmam çok kötüydü çokkkkk beynim uyuştu resmen beni uzaklaştırmaya çalışsalarda öyle kötü şeyler yaşadımki Allah hamilelikte hiçbirinize bunları yaşatmasın...

başın sağolsun nasss, çok üzüldüm. ayrıca çok geçmiş olsun.
hayatta her şey bizim için. bu olayların karşısına geçemiyoruz malesef. bu dönemde yapman gereken daha sakin olup mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmak. Çok zor sevdiğin birini kaybetmek ama bebeğinide düşün canım. senin yaşadıkların, duyguların direk onu etkiliyor. dikkat et kendine ve bebişe canım.
Allah sabır versin.

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM YA COK ÜZÜLDÜM :çok üzgünüm:

Saol canım Allah razı olsun,zaten 7 aylık hamile olan teyzemin bebeği üzüntüden bi tarafta sıkışıp büzülmüş bi yumak haline gelmiş bu da kasılmalara sancılara sebep olmuş ve o günden bu yana ara ara yine sancıları devam ediyor elinde olmadan ağladığı an bebek tekrar karnının bi tarafında dışardan belli olacak şekilde yana kayıp aşağıda duruyo ve sancıları başlıyo yani stress ne kadar etkili ,inan kendi adımada onun adına da çok endişelendim herşeyin hayırlısı ...

başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.
kendini üzme ölenle ölünmüyor. bebeğini düşün ve üzme kendini tatlım.
hayat bize herşeyi gösterecek o yüzden hayata yenilmeyelim güçlü olalım.
tekrar başın sağolsun canıma.s.

başın sağolsun canım Allah sabır versin

zeamays canım başın sağolsunçok üzüldüm bende cmt sabahı ananemi kaybettim mekanları cennet olsun.rabbim kalanlara sağlık sıhhat versin inş.
doğum gününüde kutlarım canım.inş bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel sağlıklı bir ömür geçirirsin.
kızlar benim içinde dua edin bende buğün 17,20de dr gitcem eşimle.inş bebişimiz kocaman olmuştur.geçen sefer acemiliğimize denk gelmişti.bebişimizi görünce heyecandan donup kalmıştık bu sefer kameraya çekcez inş.1ay boyuncada durup durup izleriz :))
perihancım canım bende soldan yumurtlamışım bennimde kızım olabilir.hayırlısı kısmet tabi.bana bir çok kişi söyledi sol olunca kız sağ olunca erkek oluyomuş diye belki banada dr kız der buğün:)
hayırlısı olsun inş.dr büyük ihtimalle 2li testten bahsetcektir bende eşimle konuştum biz istemiyoruz.boşuna başımızı ağrıtıp üzmeyelim kendimizi.hapinizi öpüyorum canımlarım a.s.

nass cığım başın sağolsun canım.hayat böyle bişi işte.bebeğini düşün hiçyoktan sana en büyük tesellin o meleğin olsun.kafanı toparlamaya bak canım.bebişlerimiz en ufak şeyi hissediyorlar.kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…