- 5 Mayıs 2008
- 2.150
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.181
canım arkadaşım günaydın öncelikle.
zeynepcim bak boşu boşuna kendine eziyet ediyorsun. bak bana ben yaptımda ne oldu.
aklına öyle kötü şeyler getirme sakın. bizler hamileyiz şimdi rüyalarımızda kötü şeyler
görebiliriz fakat bunları kendimize dert etmemeliyiz.a.s.
sakın aklına kötü şeyler getirme olurmu tatlımŞeniz
DR.ARADIM 3 GİBİ HEMEN GELSİN DEMİŞ YA HERHALDE KÖTÜ BİŞEYLER VAR senağlama ZATEN KÖTÜYDÜM HEPTEN KÖTÜ OLDUM SÜREKLİ AĞLIYORUM İNAN ŞU YAZILARI BİLE ZORLA YAZIYORUM
arkadaşlar bugün ZeaMays arkadasımızın doğum günüymüş..
benden söylemesi:smiley-cool:
DR.ARADIM 3 GİBİ HEMEN GELSİN DEMİŞ YA HERHALDE KÖTÜ BİŞEYLER VAR senağlama ZATEN KÖTÜYDÜM HEPTEN KÖTÜ OLDUM SÜREKLİ AĞLIYORUM İNAN ŞU YAZILARI BİLE ZORLA YAZIYORUM
BENDE BİLMİYORUM SÜREKLİ BAŞIM DÖNÜYOR MİĞDEM BULANIYOR HİÇBİŞEY YİYEMİYORUM DR.GİDİCEM BAKALIM NE DİYECEK
zeynep tam sopalıksın ne var şimdi böyle üzülücek benimde aynı sorunlarım var ilkj üç ay kilo verimi normalmiş bulantı kusma 13. haftaya kadarda aynen devam hatta sonradan bitmicek sadece azalıcak. toparla kendini bakiyim gelmiyim orayaklava:
ZEAMAYS Bu gün mavi bulutları avucuna, mutlulukları gönlüne ve sevgimi kalbine bırakıyorum. güneş her zaman senin için doğsun."DOGUM GüNüN KUTLU OLSUNa.s.
[ Merhaba arkdaşlar öyle kötü bir hafta geçirdimki size anlatamam hamileliğimde yaşamam şeyler yaşadım,geçen hafta dedemi kaybettim onun ölüsünü tabutta görmek annemlerin teyzemlerin bayılmalarını kendilerini parçalamalarını görmek benim yaşadığım üzüntü 7 aylık teyzemin erken doğum düşük riskiyle hastaneye yatması benim fenalaşmam çok kötüydü çokkkkk beynim uyuştu resmen beni uzaklaştırmaya çalışsalarda öyle kötü şeyler yaşadımki Allah hamilelikte hiçbirinize bunları yaşatmasın...
[ Merhaba arkdaşlar öyle kötü bir hafta geçirdimki size anlatamam hamileliğimde yaşamam şeyler yaşadım,geçen hafta dedemi kaybettim onun ölüsünü tabutta görmek annemlerin teyzemlerin bayılmalarını kendilerini parçalamalarını görmek benim yaşadığım üzüntü 7 aylık teyzemin erken doğum düşük riskiyle hastaneye yatması benim fenalaşmam çok kötüydü çokkkkk beynim uyuştu resmen beni uzaklaştırmaya çalışsalarda öyle kötü şeyler yaşadımki Allah hamilelikte hiçbirinize bunları yaşatmasın...
canım benim çok teşekkür ederim. ne kadar dikkatlisin. benim hiç aklıma gelmezdi doğumgünü listesine bakmakdaha öğreneceğim çok şey var bu sitede