2008 Aralık Anneleri

kızlar farketmedim söyledimmi hiç %51 kesin kızın olacak dedi. danam göstermedi kendini

perihancim cok sevindim cnm demek bir kiz ha ne guzel erken soylemis doktorun benim daha cok zamanim var cinsiyet icin hicte zaman gecmiyor ya innirmisin gun gun sayiyorum artik allah hepimiz icin hayirlisini versin isallahhhhhhhh

ya kizlar bisey soracam sizdede bas agrisi oluyomu ya iki gundur hic gecmiyor su bas agrisi yapisti illet gibi valla ne yapacam bilmiyorum bide mide bulantisiyla bir olunca valla hic sormayin gitsin bir onerisi olan varmi kizlarrrrrrrr

slm kızlar loracım hiç bi fikrim yok ama dr una sor minoset faydalı olabilir bende 2 gündür bulantılar azalmış durumda acaba normalmi ya korkmaktan kendimi alamıyorum

slm kızlar loracım hiç bi fikrim yok ama dr una sor minoset faydalı olabilir bende 2 gündür bulantılar azalmış durumda acaba normalmi ya korkmaktan kendimi alamıyorum

cnm bence normal artik yavas yavas bitecek mide bulantilari valla bende bu bas agrisi icin ilac alsam kac ilac olacak aldigim bilmem acaba kimsede olmadimiki bu bas agrilari bitek bendemi var acaba yaaa

loracığım tam ben yazacaktım ki seninde başın ağrıyomuş.ah canım benimde ağrıyor.panik yapıyorum acaba neden diye.ama şu var.gebe kalmadan önce de normal şekillerde ağrıyordu oramız buramız.şimdi biyerimiz ağrısa panik yapıp bebişlerimizide üzüyoruz.sanırım havadan diye düşün
üyorum.ara ara vuruyor bu ağrı banada canım ya.korkmayalım ya dimiiii
BALIM benimde bulantılarım geçti artık.geçen haftaya kadar bulantım çoktu,ama artık kalmadı.

ay iklimcim hic sorma cok siddetli degil agrim ama yinede baya agiriyor iki gundur hic gecmedi ben neden tahmin ediyorum biliyomusun cok uyumaktan.cunku okadar halsiz hissediyorumki surekli uyuyorum ve agrim gozlerimden geliyor ama ne yapayim uyumasamda daha kotu oluyorum ay su gunleri hayirlisiyla bir atlatsak isallah ya bir ohh cekelim hepimiz

senin kaç haftalık oldu cnm dr beni 26 mayısta çağırmıştı ama cumamı gitsem diyorum test vermişti daha yapmadım idrar ve kan bi test daha verdi evde 1 çocuk daha var dedi bu testi yaptır ama ne olduğunu bilmiyorum yarın testleri yaptırırsam belkide salı veya çarşamba giderim dra

benimde basim agriyo kizlarr ama havalardan heralde benim hala lekemde gelmeye devam ediyo artik yarin bir doktora gidecem baya endiseliyim cetvelimi de yaptim güzel olmus demi

canım benim bugün 9+4 oldu.benimde yarın testlerim var.kan ve idrar.daha rendevu bile almadım yaa.haziranın 3ünde gitcem canım.çünkü 19 mayısta gitmiştim ben.bulantım aç olduğumda geliyor.ama ilk haftalarda ki gibi değil.ben dr.sormuştum bulantım kesiliyo diye.korkma dedi,hiç bulantısı olmayanda var dedi.yavaşlar artık dedi.korkma canım benim oka.s.

canım benim baş ağrı sebebim çıkıyor ortaya.sanırım grip oluyorum.hapşuruyorum devamlı boğazım yanıyor.yandım ben yandım.şimdi nasıl geçecek bu grip.seninkide havadandır canım.yada dediğin gibi uykudan da olabilir.offf ya bu sene varya 6.gribim olcak nedir bu yaaa.neyse bunuda şükürler olsun.kızlar yaaa bebeğimin kalp atışını dinlemeye sabırsızlanıyorum.daha 1hafta var.hapşurmaktan bişi olmaz dimi.senağlama

benimde basim agriyo kizlarr ama havalardan heralde benim hala lekemde gelmeye devam ediyo artik yarin bir doktora gidecem baya endiseliyim cetvelimi de yaptim güzel olmus demi

elifciğim koyu tonunda geliyo dimi.inan anlıyorum seni,herşeyden panik yapmaya başladık.istersen yarın git dr.sitres yapıyosun kendine.hem ultrosana girersin canım.

cumartesi gittim acile orda baktilar bisey yok dedi simdilik pazarteside kendi doktoruma gidiyim diyom ama bilmiyom yoksa ayin ücünde randevum var beklesemmi yok ben yarin giderim olmuyo böyle ya is yapmaya korkuyom belkide hicbirsey yok ben bosuna yatiyom

valla allah şükürler olsun ki içim rahatladı. keşke yaptırmasaydım dedim kendi kendime.

perihancim cok sevindim cnm demek bir kiz ha ne guzel erken soylemis doktorun benim daha cok zamanim var cinsiyet icin hicte zaman gecmiyor ya innirmisin gun gun sayiyorum artik allah hepimiz icin hayirlisini versin isallahhhhhhhh

evet canım doktorum %51 kızın olacak dedi bakalım hayırlısı haziranın 16 da belli olur kesin ozaman birşeyler almaya başlıyacağım. valla geçer merak etme bende öyle diyordum ama bak geçiyor yavaş yavaş zaman. allah hepimize hayırlı evlatlar versina.s.

ya kizlar bisey soracam sizdede bas agrisi oluyomu ya iki gundur hic gecmiyor su bas agrisi yapisti illet gibi valla ne yapacam bilmiyorum bide mide bulantisiyla bir olunca valla hic sormayin gitsin bir onerisi olan varmi kizlarrrrrrrr

canım sorma ya bendede var o baş ağrısı. benim bulantılarım geçti derken tekrar başladı. baş ağrısı miğde bulantısı bel ağrısı öldürüyor beni şu sıra. baş ağrısı için ılık duş alıyorum biraz iyi geliyor bana.

perihancım bebişinin cinsiyetini ilk öğrenen sensin galiba sonuncuda ben olcam gibi 5 temmuzda gidicem yaaaa offffffffffsenağlama

evt canım şimdilik öyle gözüküyor ama bakalım ne olacak önümüzdeki ay kesin gösteriri iyice kendini. %51 dedi şimdilik ama bakalım hayırlısıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…