- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.141
kızlar farketmedim söyledimmi hiç %51 kesin kızın olacak dedi. danam göstermedi kendini
slm kızlar loracım hiç bi fikrim yok ama dr una sor minoset faydalı olabilir bende 2 gündür bulantılar azalmış durumda acaba normalmi ya korkmaktan kendimi alamıyorum
loracığım tam ben yazacaktım ki seninde başın ağrıyomuş.ah canım benimde ağrıyor.panik yapıyorum acaba neden diye.ama şu var.gebe kalmadan önce de normal şekillerde ağrıyordu oramız buramız.şimdi biyerimiz ağrısa panik yapıp bebişlerimizide üzüyoruz.sanırım havadan diye düşün
üyorum.ara ara vuruyor bu ağrı banada canım ya.korkmayalım ya dimiiii
BALIM benimde bulantılarım geçti artık.geçen haftaya kadar bulantım çoktu,ama artık kalmadı.
loracığım tam ben yazacaktım ki seninde başın ağrıyomuş.ah canım benimde ağrıyor.panik yapıyorum acaba neden diye.ama şu var.gebe kalmadan önce de normal şekillerde ağrıyordu oramız buramız.şimdi biyerimiz ağrısa panik yapıp bebişlerimizide üzüyoruz.sanırım havadan diye düşün
üyorum.ara ara vuruyor bu ağrı banada canım ya.korkmayalım ya dimiiii
BALIM benimde bulantılarım geçti artık.geçen haftaya kadar bulantım çoktu,ama artık kalmadı.
kızlar farketmedim söyledimmi hiç %51 kesin kızın olacak dedi. danam göstermedi kendini
senin kaç haftalık oldu cnm dr beni 26 mayısta çağırmıştı ama cumamı gitsem diyorum test vermişti daha yapmadım idrar ve kan bi test daha verdi evde 1 çocuk daha var dedi bu testi yaptır ama ne olduğunu bilmiyorum yarın testleri yaptırırsam belkide salı veya çarşamba giderim dra
ay iklimcim hic sorma cok siddetli degil agrim ama yinede baya agiriyor iki gundur hic gecmedi ben neden tahmin ediyorum biliyomusun cok uyumaktan.cunku okadar halsiz hissediyorumki surekli uyuyorum ve agrim gozlerimden geliyor ama ne yapayim uyumasamda daha kotu oluyorum ay su gunleri hayirlisiyla bir atlatsak isallah ya bir ohh cekelim hepimiz
benimde basim agriyo kizlarr ama havalardan heralde benim hala lekemde gelmeye devam ediyo artik yarin bir doktora gidecem baya endiseliyim cetvelimi de yaptim güzel olmus demi
perihancım ne güzel bir kızın olcak annesi gibi desene :1hug:
süprizzzzzperihancığım oh çok şükür canım ya.suç sende değil ki insanı bunalıma sokuyolar resmen.sıkma artık canını yiğenimizde üzme emi canım.bende yaptırmıcam bu testleri.rabbim korusun beişlerimizi.allah ne derse o.nasılsınız bu arada bakim annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:
perihancim cok sevindim cnm demek bir kiz ha ne guzel erken soylemis doktorun benim daha cok zamanim var cinsiyet icin hicte zaman gecmiyor ya innirmisin gun gun sayiyorum artik allah hepimiz icin hayirlisini versin isallahhhhhhhh
ya kizlar bisey soracam sizdede bas agrisi oluyomu ya iki gundur hic gecmiyor su bas agrisi yapisti illet gibi valla ne yapacam bilmiyorum bide mide bulantisiyla bir olunca valla hic sormayin gitsin bir onerisi olan varmi kizlarrrrrrrr
perihancım bebişinin cinsiyetini ilk öğrenen sensin galiba sonuncuda ben olcam gibi 5 temmuzda gidicem yaaaa offffffffffsenağlama