2008 Aralık Anneleri

zeamays canım başın sağolsunçok üzüldüm bende cmt sabahı ananemi kaybettim :KK43: mekanları cennet olsun.rabbim kalanlara sağlık sıhhat versin inş.
doğum gününüde kutlarım canım.inş bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel sağlıklı bir ömür geçirirsin.
kızlar benim içinde dua edin bende buğün 17,20de dr gitcem eşimle.inş bebişimiz kocaman olmuştur.geçen sefer acemiliğimize denk gelmişti.bebişimizi görünce heyecandan donup kalmıştık bu sefer kameraya çekcez inş.1ay boyuncada durup durup izleriz :))
perihancım canım bende soldan yumurtlamışım bennimde kızım olabilir.hayırlısı kısmet tabi.bana bir çok kişi söyledi sol olunca kız sağ olunca erkek oluyomuş diye belki banada dr kız der buğün:)
hayırlısı olsun inş.dr büyük ihtimalle 2li testten bahsetcektir bende eşimle konuştum biz istemiyoruz.boşuna başımızı ağrıtıp üzmeyelim kendimizi.hapinizi öpüyorum canımlarım a.s.

canım başın sağolsun. çok üzüldüm. Allah geride kalanlara sabır versin. çok üzme kendini yeğenimizde üzülmesin sonra. yalnız bir yanlışlık olmuş canım. Nasss arkadaşımız dedesini kaybetmiş. ben değil. ben iki dedemide yıllar önce kaybetmiştim. Hepsinin toprağı bol olsun.

bugünmü öğreneceksin cinsiyetini. ay çok heyecanlı. hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bende hafta sonu gittim doktora. bebişlerimin ikiside kıpır kıpırdı. muhteşem bir duygu. bende hayıflanıyorum şimdi keşke kameraya alsaydık diye. o görüntü gözümün önünden gitmiyor. hep görmek istiyorum :) doktora gidince zaten heyecandan herşeyi unutuyorum. sormam gerekene şeyler vardı hiçbirini sormadan döndük :) bundan sonra yazacağım zaten :)
hadi bakalım. güzel haberlerini bekliyoruz canım. iyi bak yeğenimize ve tabi kendine!

canım benim çok teşekkür ederim. ne kadar dikkatlisin. benim hiç aklıma gelmezdi doğumgünü listesine bakmak :eek: daha öğreneceğim çok şey var bu sitede :eek:

ne demek canım benim..
ben sabahları hep kontrol etmeye calışoyorum tanıdık birisi var mı diye..
bugün varmışnaniknanik

kızlar ben geldim allaha bin şükür bebğimde bişey yok ense kalınlığını ölçtüler herşey süper cıktı ama bana serum yazdı doktor ama bebeğimin elleri kolları ayakları oynuyordu kızlar süper bir duygu :sm_cool:

kızlar ben geldim allaha bin şükür bebğimde bişey yok ense kalınlığını ölçtüler herşey süper cıktı ama bana serum yazdı doktor ama bebeğimin elleri kolları ayakları oynuyordu kızlar süper bir duygu :sm_cool:

boşuna üzüldün o kadar. "ben demiştim" demeyi seviyorum :)))
gözünaydın canım. bak bundan sonra aynı şeyleri yapma tamam mı yeğenimizide üzme.
doktoruna söyleseydin bari oda öyle acil gelsin falan demesin bundan sonra bilmiyormuki anne adayları panik olur?

hadi gözün aydın canım bak demiştik sana birşey yoktur diye ama kime söylüyoruz biz.
üzme kendini artık. senin canın serum verdiğinemi sıkıldı. eğer ona sıkıldıysa şimdi oklavayı alıp gelicem bak. üzme bakem bak bebişini görmüşsün onu düşün. kocaman öptüm seni byy

hadi gözün aydın canım bak demiştik sana birşey yoktur diye ama kime söylüyoruz biz.
üzme kendini artık. senin canın serum verdiğinemi sıkıldı. eğer ona sıkıldıysa şimdi oklavayı alıp gelicem bak. :eek:klava:üzme bakem bak bebişini görmüşsün onu düşün. kocaman öptüm seni byya.s.

inan bende merdaneyi alcam.serum vermesi iyi işte canım.bişi yiyemediğinden mi bulantıdan dolayımı verdi serumu.oh ne güsel işte.hadi gözün aydın
bende sağlık ocağından geldim şimdi kızlar.kayıt oldum.eğitim verdi hemşire emzirmek için.tansiyonum düşmüş,şimdi bişiler yicem kızlar hadi öptüm anacığım sizlerilaelaelaelaelae

serumu mide bulantıları ve kusmaları yoğun olan herkese veriyorlar. problem yok yani. doktor banada dedi çok yoğunsa vereyim diye ama ben istemedim. benim hep bulanıyor ama günde 1 kere falan kusuyorum. o yüzden istemedim ben!

bende bulantım geçti derken.az önce çıkardım ne var ne yok yaa.off kızlar ben kilo alamıcam sanırım ya.yavrum besleniyomiki acabasenağlama

kızlar dr geldik çok süper yaa kıpır kıpırdı ve aralık annelerinin ilk erkeğinin müjdesini veriyorum YÜZDE 90 ERKEK DEDİ.
HALA İNANAMIYORUM.
dr'a dedim biz ikili üçlü test istemiyoruz die oda ok .şuanki ense boyutu normal dedi.vitamin vercekti bende dedim o vitamin güzel değil istemedim yani.çünkü o vitamin midemi bulandırıyo :S
oda ozaman çok düzenli ve güzel beslen dedi.sebze meyve falan dedi.ok dedim.bidahaki ay kan ve demire başlıycazz :))zeynepcim senin adınada çok sevindim.

günaydın kuzuşlar,
bi de derlerdi ki "hamileler uykucu olur erken kalkamazlar", vallahi sizleri saygıyla selamlıyorum a.s.

zeynep vural bacımcığım sloganımızı açıklıyorum
EVHAM YOK! EVHAM YOK! EVHAM YOK! :1no2:

lora'can; umarım tatlışın da senin gibi uykucu değildir de hareketlerini görürsün canım :nazar:

yok cnm aslinda bende cok uykucuyum ama bugun sabah 8:15 te doktorda randevumuz vardi o yuzden erkek kalktim zaten bebisimi gorme heyecanindanda gece hic uyuyamadim bugun gordum yine bebisimi cok sukur hersey yolunda gidiyor bebisim artik cok belirgin basi kollari ayaklari hepsi belli masallah bayiliyorum ultrasondayken ona bakmaya super bir mucize rabbim kollarimiza almayida nasip etsin isallahhhhhhhhhhhh

kızlar dr geldik çok süper yaa kıpır kıpırdı ve aralık annelerinin ilk erkeğinin müjdesini veriyorum YÜZDE 90 ERKEK DEDİ.
HALA İNANAMIYORUM.
dr'a dedim biz ikili üçlü test istemiyoruz die oda ok .şuanki ense boyutu normal dedi.vitamin vercekti bende dedim o vitamin güzel değil istemedim yani.çünkü o vitamin midemi bulandırıyo :S
oda ozaman çok düzenli ve güzel beslen dedi.sebze meyve falan dedi.ok dedim.bidahaki ay kan ve demire başlıycazz :))zeynepcim senin adınada çok sevindim.

hadi canım gözün aydın ne güzel cinsiyet belli artık

X