2008 Aralık Anneleri

ben de burdayım kızlar iyi geceler herkese..hamileliğiniz nasıl gidiyor..inşallah bir sorun yoktur..benim de işte aşırı bulantılar kusmalar ve halsizlikten sonra biraz biraz toparlanıyorum..bi yandan düşük korkusu bi yandan bulantı derken şu sıralar biraz zor geçiyor işte..

bende habiren gögüslerimi elliyorum.indimi şişiyomu nasıl.çok paniğiz çok.ama ne yapalım korkuyoruz işte.kimse yok mu annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:içelim:

gunaydin kizlar bgun doktora gidiyorum benim icin bol sans dileyin bugun hareketlerini izleyebilecekmisiz allahin izniyle tabi eger uyumuyosa bebisim.hepiniz opuldunuz

herkeze günaydın kızlar dün geceden sabaha kadar down sendromu ile iligili rüyalar gördüm bir bebebğim düşüyo bir sakat diyorlar sabaha kadar anlıcanız kabus gördüm cok korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa senağlama diye bugün akşam doktora gidip biraz da olsa içimi rahatlatayım bari yoksa bu şüpheler beni delirtecek

günaydın kuzuşlar,
bi de derlerdi ki "hamileler uykucu olur erken kalkamazlar", vallahi sizleri saygıyla selamlıyorum a.s.

zeynep vural bacımcığım sloganımızı açıklıyorum
EVHAM YOK! EVHAM YOK! EVHAM YOK! :1no2:

lora'can; umarım tatlışın da senin gibi uykucu değildir de hareketlerini görürsün canım

gunaydin kizlar bgun doktora gidiyorum benim icin bol sans dileyin bugun hareketlerini izleyebilecekmisiz allahin izniyle tabi eger uyumuyosa bebisim.hepiniz opuldunuz

hadi bakalım canım benim..
inşallah görürüsün hareketlerini.
ben kıpır kıpır hareket eden kollara sahip bir bebecik gördüm.
Nasıl bir heyecandı tarifi mümkün değil.
İnlş sen de bugün yaşarsın bu heyecanı a.s.

canımm yapma böyle..
hani bi kaç gündür bu konu biraz konuşuldu ya ikili test falan,kesin ondan etkilenmişsindir.
Panik yapma sakın..
Ama imkanın var sa da git doktora içini rahatla..
ama bak göreceksin sapasağlam olucak bebişin gittiğinde..

SAĞOLUN KIZLAR YA HEM PANİKLİĞİMDEN GİTTİDEM HEMDE DĞNDEN BERİ BAYA KÖTĞYÜM SÜREKLİ KUSMAYA BAŞLADIM 1,5 KİLO VERMİŞİM HİÇBİŞEY YİYEMİYORUM SU BİLE İÇEMİYORUM SÜREKLİ BAŞIM DÖNÜYOR :bboR.BELKİ ÇARE BULUR ARKADAŞLAR

kızlar ben çatırdamaya başladım yaa..basenlerde hafiften çatlaklar oluşmaya başlamış. ayrıca iki haftadır acayip bel ağrısı çekiyorum ve dün de diş etlerim çekilmeye başladı...

dökülüyorum resmen.:1no2:

geçmiş olsun zeynepcim, üç gündür nete girmemiştim, geçmiş yazıları okuyamadım henüz, noldu sana böyle:teselli:

canım arkadaşım günaydın öncelikle.
zeynepcim bak boşu boşuna kendine eziyet ediyorsun. bak bana ben yaptımda ne oldu.
aklına öyle kötü şeyler getirme sakın. bizler hamileyiz şimdi rüyalarımızda kötü şeyler
görebiliriz fakat bunları kendimize dert etmemeliyiz.a.s.
sakın aklına kötü şeyler getirme olurmu tatlımŞeniz

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. dualarımız seninle arkadaşım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…