- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.161
herkse iyi akşamlar tatlı annelerim....a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkse iyi akşamlar tatlı annelerim....a.s.
perihancım dr sana sağ mı sollamı yumurtladın demişti?
kızında hayırlı uğurlu olsun :) a.s.
bende habiren gögüslerimi elliyorum.indimi şişiyomu nasıl.çok paniğiz çok.ama ne yapalım korkuyoruz işte.kimse yok mu annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:içelim:
gunaydin kizlar bgun doktora gidiyorum benim icin bol sans dileyin bugun hareketlerini izleyebilecekmisiz allahin izniyle tabi eger uyumuyosa bebisim.hepiniz opuldunuz
herkeze günaydın kızlar dün geceden sabaha kadar down sendromu ile iligili rüyalar gördüm bir bebebğim düşüyo bir sakat diyorlar sabaha kadar anlıcanız kabus gördüm cok korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa senağlama diye bugün akşam doktora gidip biraz da olsa içimi rahatlatayım bari yoksa bu şüpheler beni delirtecek
SAĞOLUN KIZLAR YA HEM PANİKLİĞİMDEN GİTTİDEM HEMDE DĞNDEN BERİ BAYA KÖTĞYÜM SÜREKLİ KUSMAYA BAŞLADIM 1,5 KİLO VERMİŞİM HİÇBİŞEY YİYEMİYORUM SU BİLE İÇEMİYORUM SÜREKLİ BAŞIM DÖNÜYOR :bboR.BELKİ ÇARE BULUR ARKADAŞLAR
geçmiş olsun zeynepcim, üç gündür nete girmemiştim, geçmiş yazıları okuyamadım henüz, noldu sana böyle:teselli:
herkeze günaydın kızlar dün geceden sabaha kadar down sendromu ile iligili rüyalar gördüm bir bebebğim düşüyo bir sakat diyorlar sabaha kadar anlıcanız kabus gördüm cok korkuyorum ya bebeğime bişey olduysa senağlama diye bugün akşam doktora gidip biraz da olsa içimi rahatlatayım bari yoksa bu şüpheler beni delirtecek
gunaydin kizlar bgun doktora gidiyorum benim icin bol sans dileyin bugun hareketlerini izleyebilecekmisiz allahin izniyle tabi eger uyumuyosa bebisim.hepiniz opuldunuz