- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.221
kızlar dr geldik çok süper yaa kıpır kıpırdı ve aralık annelerinin ilk erkeğinin müjdesini veriyorum YÜZDE 90 ERKEK DEDİ.
HALA İNANAMIYORUM.
dr'a dedim biz ikili üçlü test istemiyoruz die oda ok .şuanki ense boyutu normal dedi.vitamin vercekti bende dedim o vitamin güzel değil istemedim yani.çünkü o vitamin midemi bulandırıyo :S
oda ozaman çok düzenli ve güzel beslen dedi.sebze meyve falan dedi.ok dedim.bidahaki ay kan ve demire başlıycazz :))zeynepcim senin adınada çok sevindim.
bende bulantım geçti derken.az önce çıkardım ne var ne yok yaa.off kızlar ben kilo alamıcam sanırım ya.yavrum besleniyomiki acabasenağlama
kızlar dr geldik çok süper yaa kıpır kıpırdı ve aralık annelerinin ilk erkeğinin müjdesini veriyorum YÜZDE 90 ERKEK DEDİ.
HALA İNANAMIYORUM.
dr'a dedim biz ikili üçlü test istemiyoruz die oda ok .şuanki ense boyutu normal dedi.vitamin vercekti bende dedim o vitamin güzel değil istemedim yani.çünkü o vitamin midemi bulandırıyo :S
oda ozaman çok düzenli ve güzel beslen dedi.sebze meyve falan dedi.ok dedim.bidahaki ay kan ve demire başlıycazz :))zeynepcim senin adınada çok sevindim.
ay ay ay inanmıyorum ne kadar güzel bir haber. sen beni geçtin %90 lık bir haberle benim daha %51 kız.
çok sevindim arkadaşım senin adına. hadi gözün aydın güle güle büyüt oğluşunu canımŞeniza.s.
kızlar çok teşekkür ederim çok sağolun.ya bulantım oldu çokda çıkardım ama aşırı değil tabi.
ayrıca çıkarmalarımdan dolayı zayıflamışım( ama bebişim iyiymiş çok şkr.ekşi istedi hep canım o ekşi ayşe olayı yalanmış yani.tatlı hiç istemedim halada istemiyorumm..
inş oğluşum babasına benzer :))koca burunluuuuuuum a.s
kız perihanım canım kızını kocaeline gelin gönderirmisin? alırız kızını bak :) hehe:teytey::dance:
kızlar çok teşekkür ederim çok sağolun.ya bulantım oldu çokda çıkardım ama aşırı değil tabi.
ayrıca çıkarmalarımdan dolayı zayıflamışım( ama bebişim iyiymiş çok şkr.ekşi istedi hep canım o ekşi ayşe olayı yalanmış yani.tatlı hiç istemedim halada istemiyorumm..
inş oğluşum babasına benzer :))koca burunluuuuuuum a.s
HALA İNANAMIYORUM.
günaydın kızlar!
fenerbahçemine canım tebrik ederim. oğlumuz oluyor ha :))) çok güzel bişey yaaa. biz ne zaman öğreneceğiz bakalım. benimkileride çok merak ediyorum. daha hiç bişey alamadım kuzucuklarıma. içim gidiyor mağaza önlerinden geçerken.
canım bişey soracağım erken değilmi cinsiyet için? bizdemi senin doktora gitsek ne :) gebze annemlere yakın sayılır!
HALA İNANAMIYORUM.
canım gel buyur tabi ama bizim dr izmit merekzde.gel hem misafirim olursunyerimseniben
erken derken erkek bebeklerinin erken gösterdiklerini duymuştum bide bizimkide edepsiz demekkilaelaelaelaelaeama dr 100 de 90 dedi 100/10luk bir yanılma payıda var küçük ama olsun.:teytey:
haklısınz kızlar yeni takvimim nasıl=? :))
gunaydin kizlar nasilsiniz bakim bugun ben cok hafif hissediyorum kendimi bugun:roflol::roflol: