2008 Aralık Anneleri

canım panik yapma öyle bi riskin olsaydı doktorun zaten söylerdi belki bidahaki ay başlatıcaktır vitamine banada vitamin verdi ve bu ay bitirmem gerekiyo benimkileride değiştircek demekki a.s.

haticem saol canım.10.haftama girdim normaldir dimi canım.zaten dr.gittiğimde bakalım ne dicek ne verecek.senin meleğin kaç haftalık oldua.s.

12+2 haftalık oldum canım takma kafanı düşünsene benim doktor kontrolüm 5 temmuzda okadar rahatım yani (tabi 12 hazirandada gidicem doktora ama bizim hastanede ultrason olmadığı için mecburen muaynehanesine gidicem oda 5 temmuzda)

Son düzenleme:
Bana doktor basindan beri folik asit içeren elevit diye bir hamile vitamini verdi. Bazi doktorlar daha geç baslayabiliyor onun dışında yaptığı tahlillere göre kan hapi ya da demir takviyesi verebiliyorlar hatta balik yemeyi sevmeyenlere balik yaği veriyorlar ama bunlar genelde 6. ay da basliyor.
Yalniz mesela benim kanim acaip dusuk çıktı galiba bana kan hapi takviyesine daha once baslayacaklar

kızlar beim dişetlerim kanamaya başladı sizinkilerde kanıyomu özellikle ön dişlerim sızlıyo dökülcek die korkuyom wallaa
ıyy allah korusun korku filminden çıkmış gibi olurum wallaa:1shok:

Yaa bişey daha sorucam kızlarr..
Döllenme sadece yumurtlama günlerindemi olur...
normalde olmazmıı...
yoksa olasılık fazla olduğu içinmi özellikle o günler söyleniyor??????

adet gününüde katıp 10 gün say 10 gün ve diger 10 gün yumurtma imkanın daha yüksek
biz şubat ayı denedik olmadı sonra dr.sorduk bize ögle dedi örnek: ben 4 martta gördüm son adetimi 13 martta denedik ve 11+4 haftalık hamileyim

yazgulu canım cok gecmıs olsun.bırdaha olur hıc umudunu yıtırme.benımde ılkınde kalbı durmustu:çok üzgünüm:2yıl aradan sonra .sımdı 6 haftalıgım.yanı allahım vaktı gelınce yıne nasıp edıyor.hayırlı degılmıs dıye dusun.benımdde sımdı hep korkularım var.ayaklarım gecelerı cok agrıyo.karnımda bır gergınlık var.baskada hıc bısey hıssetmıyorum.sen dra gıtmeden once hııssedıyormuydun.bır garıplık sezıyormuydun.benım oncekınde karnım cook sısmıstı ve cok sıvılcem cıkmıstı.canım tekrar gecmıs olsun.allahım hayırlı vakıtte hayırlısını versın sana.a.s.

anneler dr a gittim bugün ama kese aynen duruyor.bir gelişme yok yani perşembe tekrar gideceğim çok az bir ihtimal için bile olsa bekliyoruz.%99 perşembe -cuma alacaklar bebeği.çok ağır grip geçirmiştim. o zaman belki gelişimi durmuş olabilir dedi dr.
üzüldüm ama sonra allah böyle istedi diye kendimi avuttum hep.kısmeti bu kadarmış bebeğimin.allah kızıma ömür versin.allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bu arada lekelenmen olursa gece yarısı bile olsa ara gel dedi.perşembe yine yazarım size.bundan sonrası mucize olur artık..................

canım benim, garip ama ben sizlersen tatsız haberler aldıkça kendime üzüldüğümden daha çok üzüldüğümü farkettim.
dediğin gibi bir mucize olmazsa da bundan sonrası hayırlı olsun artık ne diyelim, kendine daha da iyi bakmalısın artık.

melıscım sanada cok gecmıs olsun allahın takdırı.uzulme hayırlısı degılmıs.kanaman mı oldu belırtı olarak.bebegı hıc gormedınmı kesede.canım sorularımı cevaplarsan sevınırım cunku belkı okumussundur yazmıstım bazı seyler hıssedıorum o yuzden belırtılerını merak ettım.a.s.

kuzuşlarım 3 gündür teyze kızımın yanındaydım. Çift yumurta ikizleri oldu, ilk gece hastanede yanında kaldım. Biri 2.700 kg diğeri 2.800 kg.
İkiz için çok küçük sayılmazlar ama yine de minnacıklardı. Çok keyifliydi. Teyzemle ve diğer kuzenlerle kavga etmek zorunda kaldım ama iyi yapmışım oh olsun :)

Not: Bu maceradan aldığım ders; özellikle sezaryenle doğum olacaksa, gereksiz alınan her kilo başa bela oluyor. Mümkünse dikkati elden bırakmayın. Hepinizi öpüyorum.

kızlar ikili tarama sonucum çıktı çok iç açıcı değil sanırım. doktorumun dediğine göre 680 tane doğum yapacak olursam içinden bir tanesi down sendromlu olacakmış. ultrasona göre baktığında sağlıklı dedi burnunu gördü göbek deliğini gördü. ama içime böyle bir şüphe soktu.
sonuçlardan anlayan arkadaş varsa aranızda ben sonuçlarımı yazsam değerlendirirmisiniz acaba.

canım tatlım bu baya düşük bir risk.. bi rde cok fazla kafana takma.. benim bir arkadaşıma bebek sağlıklı dediler cocuk -Allah korusun - down sendromlu doğdu..
Bu testler o yüzden pek güvenilir değil.sadece riski az da olsa belirleyebliyor.

ama sana cıkan değer baya düşük bir risk endişelenme:1hug:

ben 2li testi sırf bu yüzden yaptırmak istemiyorum insanın içine şüphe sokuyo nedemek yani bişi varsa var yoksa yok de biz zaten biliyoruz ne kadar sağlıklı bi insan olsanda o ihtimalin olduğunu ben oyüzden yaptırmıycam perihancım sende üzme canını rabbim hayırlısını sağlıklısını versinn inşallaah

sağol canım ya içime öyle kurt düştüki eşimle konuşacağım bakalım başka bir doktora da gösterelim diye ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…