- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #2.121
sağol canım ya içime öyle kurt düştüki eşimle konuşacağım bakalım başka bir doktora da gösterelim diye ne diyecek.
bende öyle test lerden yaptirmiyacam dün cok korktum leke geldi benen doktora gittim daha dogrusu acile bakti ultrasyona sktu bakti normal dedi hersey hareketi kalb atisi felan ama cok dinlen dedi ben cok korktum esimde oysa ücüncü cocugumz ama sicagfi düsüyo cimize ya ben basdan istemeyince esimde bak istemiyodun bak gör simdi dedi cok zoruma gitti sanki bilerek istedim böyle olmasini bende 12 haftadayim bakmayin cetvele yalnis oldu
kızlar temizlik yapıyorum.ama oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum.kimseden kimseye fayda yok.ailem zonguldakta.inanın yardım edecek kimsem yok burda.kayınvalidemle görüşmüyoruz zaten kesinlikle.rabbim izin verirse doğumda annem gelicek yanıma.öyle iş yaparken düşünüp duruyorum yalnızlık kötü ya.bebeğimi düşünerek öyle ağır işler yapmıyorum,hiçbişi bebeğimizden önemli değil.
sanırım bugün duygusallık bastı benisenağlama
kizlar sizdede hic leke gelmismiydi ya böyle sey ilk defa geliyo basima iki hamileligimde böyle seyle karsilasmadim ama ödüm koptu valla neyse ki korkulacak sey yok ama ben yinede tedirginim pazartesi kendi doktoruma tel acacam bakalim ne diyecek belki gel bide ben bakiyim der yoksa daha haziranin 3 de randevum var
kızlar ikili tarama sonucum çıktı çok iç açıcı değil sanırım. doktorumun dediğine göre 680 tane doğum yapacak olursam içinden bir tanesi down sendromlu olacakmış. ultrasona göre baktığında sağlıklı dedi burnunu gördü göbek deliğini gördü. ama içime böyle bir şüphe soktu.
sonuçlardan anlayan arkadaş varsa aranızda ben sonuçlarımı yazsam değerlendirirmisiniz acaba.
melıscım sanada cok gecmıs olsun allahın takdırı.uzulme hayırlısı degılmıs.kanaman mı oldu belırtı olarak.bebegı hıc gormedınmı kesede.canım sorularımı cevaplarsan sevınırım cunku belkı okumussundur yazmıstım bazı seyler hıssedıorum o yuzden belırtılerını merak ettım.a.s.
canım benim, garip ama ben sizlersen tatsız haberler aldıkça kendime üzüldüğümden daha çok üzüldüğümü farkettim.
dediğin gibi bir mucize olmazsa da bundan sonrası hayırlı olsun artık ne diyelim, kendine daha da iyi bakmalısın artık.