2008 Aralık Anneleri

sağol canım ya içime öyle kurt düştüki eşimle konuşacağım bakalım başka bir doktora da gösterelim diye ne diyecek.

hayret bişey ya niye tam olarak bişey demezler ki zaten evhamlıyız bide böyle dedikleri zaman neyse sen içini rahat tut canım inşallah bişey yoktur

bende öyle test lerden yaptirmiyacam dün cok korktum leke geldi benen doktora gittim daha dogrusu acile bakti ultrasyona sktu bakti normal dedi hersey hareketi kalb atisi felan ama cok dinlen dedi ben cok korktum esimde oysa ücüncü cocugumz ama sicagfi düsüyo cimize ya ben basdan istemeyince esimde bak istemiyodun bak gör simdi dedi cok zoruma gitti sanki bilerek istedim böyle olmasini bende 12 haftadayim bakmayin cetvele yalnis oldu

güselim herşey normalmiş neyi takıyosunki kafana bol bol yat dinlen walla ben iice saldım kendimi :1rolleyes:

perihancığım canım benim takma kafana.sitres yapma kendine.ama içinde şüphe varsa başka dr.göster canım ya.neden tam detaylı açıklama yapmazlar ki anlamıyorum ya.insanın içine kurt düşürüyolar.

canımm benimm üzme kendini yaasenağlama bisim evide bib götürüyo ama takmıyom walla hiç halimde yok zaten bisimkiler yanımızdada noluyo boşver cnm yaaaŞeniz

kızlar temizlik yapıyorum.ama oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum.kimseden kimseye fayda yok.ailem zonguldakta.inanın yardım edecek kimsem yok burda.kayınvalidemle görüşmüyoruz zaten kesinlikle.rabbim izin verirse doğumda annem gelicek yanıma.öyle iş yaparken düşünüp duruyorum yalnızlık kötü ya.bebeğimi düşünerek öyle ağır işler yapmıyorum,hiçbişi bebeğimizden önemli değil.
sanırım bugün duygusallık bastı benisenağlama

kizlar sizdede hic leke gelmismiydi ya böyle sey ilk defa geliyo basima iki hamileligimde böyle seyle karsilasmadim ama ödüm koptu valla neyse ki korkulacak sey yok ama ben yinede tedirginim pazartesi kendi doktoruma tel acacam bakalim ne diyecek belki gel bide ben bakiyim der yoksa daha haziranin 3 de randevum var

ya bilen varsa su cetveli yapsin ya hic olmasa bundan iyidi benim dogum yaklasmis baksana ya keske o gün gelmis olsa ama daha cok var benle ayni kim benim sat 26 subatti haaaaa kizlar bide dünkü doktor bebek normalden büüyk dedi buda biraz endiselendirdi yani 12 haftalik gibi degil dedi ama ben kaldigim günü biliyom ayol cünkü tek o gün korunma olmamisdi neyse ben cok konusdum iyi aksamlar kizlarrr

canım 19 unda banada oldu.koyu kahve tonunda lekem geldi.hemen panik yapıp gittim dr.bişi yok dedi.korkma canım benim bu 2gün sürdü.kan değil o merak etme.bu aylarda normalmiş canım.bende de oldu yani merak etmea.s.

canım hıc canını sıkma dua et allaha sığın korkma ben bugun dr gıttım oda yaptırmamı soyledı ama ben yaptırmak ıstemedıgımı soyledım dıger kan testlerımı yaptırdım tam kesın sonuclar vermıyo cunku ne dıye uzçem kendımı hem oyle bısey deseler bıle bebısımı aldırmayacagıma gore yaptırmadım ense olcumunu yaptı dr ıyı sağlıklı gorunuyo dedı erkek galıba dedı hayırlısı ıns uzme kendını allaha emanet

bebegi kesede hiç görmedim canım.kalp atışıda yok henüz.kanamam hiç olmadı.olursa acil gel dedi.
sen moralini bozma .allah hayırlısını versin

sağol canım.allah hayırlısını versin hepimize.
senin de satın 7 marttı değil mi canım
ne yapalım herseyin hayırlısı

GÜNAYDIN KIZLAR...meliscim herşey allahtan.rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemiz için inş.perihancım canım kafana takıp yeğenimi huzursuz etme kızıyorum haaaaaa :))
ben bu ikili yok üçlü faln yaptırmıycam.dr ultrasondan baksın neyse o çok karıştırıncada mutlaka bi problem çıkar.etrafta çok duyuyoruz yok sağlıklı dediler problemli doğdu yada tam tersi.hiç güvenmemek lazım bence o testlere.biz allaha sığınalım gerisi gelir.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimiz için.hepinizi öpüyorumm a.s.

merhaba arkadaşlar..

ya ben de yaptırmıcam ikilüçlü testleri..
zaten doktorum da ben yaptırtmıyorum dedi.
sadece ense kalınlığını ölçtü.o da normal cıktı cok şükür.
Bi arkadasında dediği gibi Allah korusun bir sorun var dese doktor bebeği aldırmayacağıma göre önceden hayatı zindan etmeye kendime bence hiç gerek yok..
Allah sağlık sıhhat verisn inş bebeklerimize...

canlarım hepinize çok teşekkür ederim. ben akşam dayanamayıp tüp bebek uzmanı olan bir doktora mail attım. sabah bana mailimin karşılığını vermiş. hiç bir risk olmadığını açıklamış. öyle bir rahatladım öyle bir huzur içine girdimki bilemezsiniz. üçlü taramayı yaptırmıycam valla ay ne kastım kendimi akşamdan beria.s.

kızlar farketmedim söyledimmi hiç %51 kesin kızın olacak dedi. danam göstermedi kendini

süprizzzzzperihancığım oh çok şükür canım ya.suç sende değil ki insanı bunalıma sokuyolar resmen.sıkma artık canını yiğenimizde üzme emi canım.bende yaptırmıcam bu testleri.rabbim korusun beişlerimizi.allah ne derse o.nasılsınız bu arada bakim annelerrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…