• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ahh canım damadını mı merak ettin sen
oğluş az kilo almış üzüldüm biraz
gerçi sağlığı yerinde çok şükür diğer kısmı önemsiz tabii
gerçi dr mama takviyesini gerek görürsen ver dedi

çok uzattım 61,5 cm ve 6480 gr olmuş paşam:nazar:
sadece 480 gr almış

maşallah damadıma merak ettim tabi
canım biz de sadece 450 gr almışız.geçen hafta hastalanınca gitmiştik.ben çok üzüldüğümden 2 gün sütüm de olmadı.hep bezini boş almıştım.ama şimdi çok şükür sütümüz var.mama aldım ama vermedim.şimdide iyi emiyor.zaten bu ay kilo alımının azalması normalmiş.ben sadece emmediği için üzülmüştüm.yoksa kilosundan değil

maşallah damadıma merak ettim tabi
canım biz de sadece 450 gr almışız.geçen hafta hastalanınca gitmiştik.ben çok üzüldüğümden 2 gün sütüm de olmadı.hep bezini boş almıştım.ama şimdi çok şükür sütümüz var.mama aldım ama vermedim.şimdide iyi emiyor.zaten bu ay kilo alımının azalması normalmiş.ben sadece emmediği için üzülmüştüm.yoksa kilosundan değil

benim süt hep ucu ucunaydı zaten
arttırmaya çalışıyorum bende
bende mama aldım ama açmadım daha
dr maşallah hareketli bu harekete normal dedi
sonra gerek görürsen ver dedi:bbo:
hareketlendikleri için az almışlar zaten kiloyu

benim oğlanın ikinci ayki kontrolünde kilosu 5.900 boyu 56 cm idi. 3. ayki kontrolümüzde kilosu 6.700 boyu 58 cm. olmuştu.. ama hemşiremiz boyunu yanlış ölçüyor gibi geliyor bana hep..

neyse doğrusu memlekete gidince 3 ayrı doktora ve hemşireye gösterip öğrenicem :jeyyar:

kilo sorunu yaşamadık hiç, çünkü gündüzleri süt geceleri mama içti hep. mama daha çok kilo yapıyor tabi.

bu ay bilgilerimizi bildirmeyi unutmuşum f_a_s teyzemize ayol:)
65 cm 7100 gr. maşallah diyelim, melekler korusun bütün yavruları

bu ay kontrolümüzde 65 cm ve 6.480 gr da biz geldik..
tüm bebeklere maşallah.. tüm anelere bol sütlü bir ay diliyorum..

ahh canım damadını mı merak ettin sen
oğluş az kilo almış üzüldüm biraz
gerçi sağlığı yerinde çok şükür diğer kısmı önemsiz tabii
gerçi dr mama takviyesini gerek görürsen ver dedi

çok uzattım 61,5 cm ve 6480 gr olmuş paşam:nazar:
sadece 480 gr almış

bizim oğluşların sadece doğumgünleri değil kiloları da aynı olmuş şekerkaydirigubbakcemile5

fas teyzesi biz de dün 3. aımızı doldurduk sana bilgilerimizi verelim de listemize ekle. Oğluşum 6350 gr ve 62 cm geldi.
Maaşallah tüm bebişlerimize...
Öptük hepnizi...

bugün 3. ay kontrolümüz vardı çok şükür hiçbir hastalık geçirmeden bitirdik bu ayıda
6700 kg 63 cm olmuş minik oğlum daha önceki kontrolde dr tavsiyesi üzerine mamayı kesmiştim sadece süt verdim pek bi fark olmuyormuş mehmet emir'in gelişimi aynı şekilde devam ediyo fas teyzesi listeye ekler artık

aa hadi ama aralık anneleri. bilgilerimiz çok eksik. olmuyo ama böyle..son bilgilerimizi içeren listemiz..

kızzz benimkinin boyuyla kilosunu görünce şok yaşadımdelikafaduldenuykusuz anına geldi herhal

Merhaba benim kızımın adı Selen 26 aralık da 3620 gr 50 cm olarak doğdu.1. ay 4300 gr 52 cm.2.ay 5500 gr 58 cm. Bu ayki kontrolü cumartesi günü dr.dan sonra bilgileri yazarım.Eklerseniz sevinirim.

Fascım ben 3. ay kontrol sonucunu daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı herhal. Ben yine yaziimde gerilerde arama. 3. ay: 6200 gr 61cm zahmetlerin için şimdiden teşekkürler cnm.

merhaba benim doğumumda 26 aralıkta doğum kilosu 3220 49 cm birinci ay 4500 55 cm ikini ay 5700 58 cm üçüncü ayıda persembe yazarım

Back