• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
selam şekerler. bizi ihmal ediyorsunuz çok üzülüyoruz.. listeye bakın birsürü boş yer var yaa. bilgilerinizi bekliyoruz hadi ama..

Fascım bizim bilgilerimizin 3 ay olması lasım..
bi de yeni olduğumuz için eski bilgilerimiz yok. istersen iletebilirim.

evet şekerim 3. ayınıza yazmam gerekirken 2. ayınıza yazmışım. ama neden bir sor önce:) tabii ki ilk bilgileriniz olmadığından.. herşeyde beni suçlamayın yahu :) ben de bi insanım sonuçta :)
hemen yazıver eksik bilgilerini de düzeltelim cicim.. öptüm onur emre beyfendiyi..

Suçlar mıyız Fas teyzesi seni hiç :) Bzide kabahat heyecanla botoslama son bilgilerimizi gönderivermişiz.
Önceki bilgilerimiz şöyle olucak:

Doğum : 3775 gr - 50 cm
1. Ay : 4360 gr - 57 cm
2. Ay : 5640 gr - 61 cm
3. Ay : 6480 gr - 65 cm (bunu vermiştik kaptırdım gene :)) )

tabii ki de sizde kabahat.. hıııh :)
bu arada ekledim şekerim yeni bilgilerinizi tesekkür ederim..
artık bilgilerini yollamayan aralık annelerini tek tek isimlerini yazıp desifre edicem ama haa

fascım :

2. ay 4850 boy 56 cm

3. ay 5900 boy.60 cm

4. ay 7000 boy 63cm

Son düzenleme:
kızlar merhaba serra'm 4 ayını doldurdu maaşallah diyelim lütfen fascım 6 sında hem aşımız var hemde muayene 4 ay bilgilerimizi veririm canım

fas teyzesi selam!
biz de 3. ay kontrolumuze daha yeni gittik malum Aralık sonu bebişi,
kilo:6050-kgs
boy:61 cm
zilli saliha'yı da öper, öper, öperizzz

fascım fascımmmmmhihoyyyt bizide ekle listeyee. merci

kayra'm doğum. 3060gr 48cm.
1.ay: 4360gr 54cm.
2.ay: 5800gr. 59cm.
3.ay: 6800gr. 62.5cm.
4.ay: 7700gr. 65.5cm. :nazar: Maşallah kuzumaa ve kuzularımıza

fascım sen mi ekliyorsun beni de ekle bi zahmet cok giremiyorum nete fırsatım olmuyor 3. ayımızda oglusum 7500 gr cıvarında 64 cm olctuk daha uzun olabilir

fas teyzesi yazdım zannediyodum ama yazmamışım efe 8 kg pijamalı çıplak 7.800 yazdılar 65 cm di 3 aylık kontrolde becerikli teyzemize teşekkürler

fascım serra'mın 4 ay kontrolünde 7500 kg boyuda 64 cm canım bebeğime kocaman MAAŞALLAH

fas teyzesi selam!
biz de 3. ay kontrolumuze daha yeni gittik malum Aralık sonu bebişi,
kilo:6050-kgs
boy:61 cm
zilli saliha'yı da öper, öper, öperizzz
biz de sizi öperiz o zaman :jeyyar:
Merhaba ben yeni katıldım aranıza.Oğluşum 5 Aralık'ta doğdu.^66 52 cm.Şimdi 4 aylık ve 7800 64 cm.oldu.
doğumdan itibaren olan bilgilerinizi de verirseniz listeye ekleyebilirim. yoksa çok boşluklarımız oluyor ve listemiz pek hoş görünmüyor:1closedeyes:

arkadaşlar 2 ay üstüste bilgilerini bildirmeyen arkadaşlarımız var. ben onları kara listeye aldım. ola ki bilgilerini vermek istemeyenler varsa söyleyiversinler çıkaralım listemizden. en azından boşluklar olmaz di mi:) öptük hepiniziŞeniz
buyrun listemiz:)

Back