How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Fas'cım eline sağlık canım.Linki sık sık Aralık anneleri sayfasına yapıştır bence.Unutulmasın gerçekten.Hala taşıdıkları için kızgınım zaten.vaktimiz yok ki sayfa sayfa dolaşmaya.Bizim bölümümüzde kalsaydı olmaz mıydı yani:(

Maşallah Aralık bebeklerimize

fas teyze
ben Bahar,

2. ay sonunda 4900 gr ve 57 cm boyundaydım
3. ay sonunda 5750 gr ve 61 cm boyuna gelmişim, maşallah bana :)

kardeşim Cemre ise
2. ay sonunda 4470 gr ve 54 cm boyundaydı,
3. ay sonunda da 5390 gr ve 59 cm boyuna gelmiş, onada maşallah,

ayrıca bütün arkadaşlarıma da maşallah, bütün teyzelerimin ellerinden, arkadaşlarımında yanaklarından öpüyorum kocaman :)

arkadaşım betüşün annesi fas teyze bende EYLÜL DURU

2 ay sonunda6.800 gr 61 cm dim

3 ay sonundada 7.400gr:65.cm olmuşum

maşallah bana ve tüm bebeklere betüşe öpücüklerimi gönderiyorum fas teyze:::

kelebegim maaşallah canım eylül ne güzel beslenmiş büyümüş anne sütümü sadece mamada veriyonmu :nazar:

yerim ben o cemreyi baharı eylülü.. maşallah size kızlar.. listemizi güncelledi teyzeniz fakat bilgisayarında sorun oldugundan upload edemedi bugun. inşallah ekleyeceğim en kısa zamanda..
berracığımız da aramıza hoşgeldi. öpüyoruz salihabetülle birlikte:)

fas teyzesi benim oglumuda yaz biz sizlerden biraz kucuguz daha ikinci ayimizi bitirmedik ama tosun pasayiz valla

yagizim 1.ayinda 5100 gr boyumuz ise 55 cm idi simdi ikinci ayimiza girecez daha tartilmadik ama ebemiz 6 yi gecmistir dedi en yakin zamanda ikinci ayida verirz size masallah bebislerimize allah nazardan korusun isallahhhh

kelebegim maaşallah canım eylül ne güzel beslenmiş büyümüş anne sütümü sadece mamada veriyonmu :nazar:

Canım eylül malesefki sadece anne sütüyle beslenemiyor mamada yiyor takviye olarak zaten doğduğundada tombiş bir bebekti ve doktorum anne sütünün yeterli olmayacağını söyleyerek mama takviyeside yapmamızı söylemişti bizde öyle gidiyoruz doktorumuz doğum kilosuna göre normal diyor:nazar: ama önemli olan tüm bebekler gibi eylülünde sağlıklı olması tüm bebeklere öpücükler

fascım bende kızımın listeye eklenmesini rica ediyorum bu sabah ölçülüp tartıldı 3 ayı doldu biz 3 aydan sonra başlıyacagız ama kusura bakma güzel SERRA'mın 3 ay 5 günlük değerleri maaşallah deyin ayyy nazar takıntım var:) boy:62 kilo:6500 normal düzeyde benim kızım :nazar:

benide ekleyin listeye doğum 3500 kg 51 cm
1.ay 4750 kg
2.ay 5850 kg 60 cm
bizim 3. ay 19 da bitecek o zaman yazarım artık

benim kız da 3. ayında 6700g boy 66cm
haa 2. ayı yazmamışım ben 5800g boy 61cm
teşekkur ettık

Son düzenleme:
bizde tam 3 aylık olmadık ama(biraz erken gitmek zorunda kaldık doktorumuza)
6.400 gr 61 cm boyumuz olmuş:nazar::teytey:

ya benim oglum ii gidiyodu bu ay ne olduysa kilo alımı yavasladı 3.5 aylık 6.600 gr boy 64 cm ne kilo almıs düzgün ne boy uzamıs dişleri çok kaşınıyor bide günde 6 .7 kere tuvalete çıkıyor ondan kilo az alıyor varmı aranızda bizimki gibi erken diş çıkartma olasılıgı olan yada aynı durumda olan:((

Back