• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
biz de dün hastalanınca gittik.3. ay kontrolümüz aslında 16 sındaydı ama 6 gün aönce yapıldı.6750 gr ve 64 cm olmuşuz.

benim bebişimde doğduğunda 3700kg 51cm 1.ayında 4860gr 54cm 2.ayında 5890gr 57cm. 3.ayımızda da 6.860gr 62cm,bizide eklerseniz sevinirim:)
aynen bizimde son 10 gündür iştahımız hiç yok memeyi resmen ittiriyor çok üzülüyorum ama doktor kilosu güzel,tuvaletide iyi diş etleri kaşınıyor ondandır dedifisfisfis

benim tatlı bebişlerim.. uzun bir aradan sonra buyrun listemiz.. gecikme için hepinizden özür diliyorum

listebebekc.jpg

bu ay dikkat ettim de bizim kız da biraz az kilo aldı gibi geldi.. daha bizim 3. ayımıza birazcık daha var kontrole ama bana az gibi geliyo valla.. dişlerinden de olabilir çok hareketlendiğinden de olabilir.. sağlıklı olsun hasta olmasın da tombalak da olmayıversin napiyim..

Son düzenleme:
bu ay dikkat ettim de bizim kız da biraz az kilo aldı gibi geldi.. daha bizim 3. ayımıza birazcık daha var kontrole ama bana az gibi geliyo valla.. dişlerinden de olabilir çok hareketlendiğinden de olabilir.. sağlıklı olsun hasta olmasın da tombalak da olmayıversin napiyim..

canım ellerine sağlık.benim kız da sadece 450 gr almış ama dr u normal dedi.gerçi kontrole 1 hafta vardı ama olsun.yine de kilosu aynı persentil de boyu bir persentil artmış.bu aylarda kilo alımının yavaşlaması normal.hem sonra nasıl versinler o kiloları.anası gibi yani ben uğraşmasın.

tesekkurler fascım,
bizim oğlanda biraz geriden geliyor ama çokta önemli degil dediğin gibi sağlıklı olsun da... Gunun sonunda genetik diye bişey var anne belli baba belli.. 2m olacak değil ya... Hidayet Turkoğlunun kızı 48 cm doğdu şimdi o kız buyuyunce 1.60 olmayacak herhalde...
hepsine masallah, sağlık sıhat ve mutluluk içersinde buyutelim inşallah...

bence bu işin gerisi ilerisi yok goldcum. zira etrafta uzunlu kısalı zayıflı şişmanlı birsürü insan cesitinin olması bosuna değil herhalde.. bunu takıntı haline getiren insanlar beni strese sokuyorlar. ıııyy gıcık oluyorum valla.

listeye benide ekleyin ya oglum yigit ali 3300gr dogdu 49cm 1ay kntrolu 4030gr 52cm2ay knrolu 4800gr boyu bilmiyorum 3ay kntrolumuz yoktu ama en son boyunu ölcttüm 59cm kiloyuda tartıracam haftaya

ekledim kuzum21 fakat listeyi hergün koymuyoruz. bir dahaki görüntülemede göreceksin isminizi.. öptüm cnm

bence bu işin gerisi ilerisi yok goldcum. zira etrafta uzunlu kısalı zayıflı şişmanlı birsürü insan cesitinin olması bosuna değil herhalde.. bunu takıntı haline getiren insanlar beni strese sokuyorlar. ıııyy gıcık oluyorum valla.

bende onu diyorum işte önemli olan sağlıklı olsunlar...

fas bacim bizimde 2. ay kilomuzu yazarmisin sekerim

6200gr ama boyumuz ise 62 cm

Son düzenleme:
bende kontrole götüreyim yazacam canım
ellerine sağlık en güzel tablo bizim tablo:hooray:

arkadaşlar bugün tam üç aylık olduk.akşam üzeri emmek için kucağıma aldığımda ki hep yapa önce bana bakar dakikalarca karşılıklı gülümser sonra emişiriz.ama bugün ilk defa bana sesli bir şekilde resmen kıkırdayarak güldü.eşimde yanımdaydı nasıl mutlu olduk anlatamam.

ademelcim henüz gelmedinizmi kontrolden merak ettim doruğu

arkadaşlar bugün tam üç aylık olduk.akşam üzeri emmek için kucağıma aldığımda ki hep yapa önce bana bakar dakikalarca karşılıklı gülümser sonra emişiriz.ama bugün ilk defa bana sesli bir şekilde resmen kıkırdayarak güldü.eşimde yanımdaydı nasıl mutlu olduk anlatamam.

ademelcim henüz gelmedinizmi kontrolden merak ettim doruğu

ahh canım damadını mı merak ettin sen
oğluş az kilo almış üzüldüm biraz
gerçi sağlığı yerinde çok şükür diğer kısmı önemsiz tabii
gerçi dr mama takviyesini gerek görürsen ver dedi

çok uzattım 61,5 cm ve 6480 gr olmuş paşam:nazar:
sadece 480 gr almış

Son düzenleme:
Back