- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
- 118
sizide çocuklar yıpratıyormu yoksa benmi çok abartıyorum:sinifsinif:. çok yoruldum ben artık. bide benim esim işi dolayısıyla eve az geliyo. çocuğu tek basıma büyüttüm desem yalan olmaz
canım benimkide öyle.uyku açısından bi problemim yok çok şükür.ama çok hareketli.hiperaktif bu çocuk diyorum hep eşime. camlara tırmandığı için giriş kattan ev aldık inanki.hep düşecek korkuyla...o kadar ciddi yani bizimki.ortada bizimde cam bişi yok.süs eşyalarını çok seviyorum.ama oğlum olduktan sonra hep kaldırdık.2 haftada bir su bardağı alıyoz eve inanki.hep kırıyo.tek dert sende değil yani.en azından benimki böyle.....
eşinle sorun ne özel olmazsa çocukla mı alakalı?
valla bende yıprandım.yanlız deilsin canım.evde bunalıyorum arkadaşlara gidiyorum.ordada peşinde dolanmaktan sıkılıyorum.hadi bizi ev paklar diyip eve geliyorum.mirmirmirmir
ama benim eşim çok destek allah için.hakkını yiyemem.tek başına olduğun içinde bunalmış olabilirsin canım...yok mu ailenden kimse yakınında.onlara bırakıp arada kaçamaklar yapsan??
bende biyere gidemiyorum canım . gitsemde oturamıyorum.heryeri birbirine katıyo. insanlar ben ilgşlenşyorum diye rahatsız olmuyorlar ama ben rahatsız oluyorum. kimsedede durmuyoki. eşimlede en son kavgamız bu yüzden oldu. ben annemlere bırakıp çocucu 2-3 gün biyerlere gidelim dedim. oda sen nasıl çocuğu bırakırsın diye bana çıkıştı. ama kendisi çoğu zaman yok.bunu anlatamıyorum ona. psikolojim acaip bozuldu.birazcık dinlenmek istiyorum o kadar
maaşallah çok tatlı.rabbim size bağışlasın.ben akşamları oğlum uyuduktan sonra giriyorum hep.malum o varken bilgisayarı açmak çok zor.burda 2008 anneleri çocuklarımızla ilgili sorunları paylaşıyoruz.sende sorunların oldukça yaz canım.bu ortam çok güzel gerçekten.bende paylaştıkça yanlız olmadığımı hissdeip çok mutlu oluyorum....,eşinle ilgili sorunlarını da bir derdim var bölümüne açabilirsin istersen.senin yanında oluxcak çok insan vardır emin ol....tanıştığıma memnun oldum canım.seni bi nebze rahatlatabildiysem ne mutlu bana....
sağolasın canım.bende gelirim artık. 3 ay yalnızım zaten.uzun gece beni bekliyo. sizede kolay gelsin bebişlerle.kendinize iyi bakın iyigeceleeeeer
kimse varmıııııııııhihoyyyt
yine ben varım canımma.s.
naber neler yaptınız.ben sabah 8de koltuk silerek başladım güne. benim oğlus bi güzel süt dökmüş bütün koltuklara.varmı benden daha güzel temizlik yapanı.zemuszemus. hemde karın tokluğuna:roflol:
iyidir canım ya.benimkide çok döker koltuğa,halıya bişiler.hergün elimde bez dolaşıyorum.şöyle evimin tertemiz derli toplu olduğu günleri özledim valla ya....
seninki süt içiyo mu?ne kadar veriyosun?
3 gündür azar azar içmeye başladı teyzesi. iştahsız bide biraz değişik bi öocuk. hiç çikolata veya şeker yemez mesela. sudan baska sıvı bişey içmez. yeni yeni şu kamışlı minik çocuk sütleri var ya ondan veriyorum kamışın hayrına biraz içiyo işte. seninki 27 Aylıktı galiba içiyomu süt. geceleri veriyorsundur
evet içiyor 1 yaşından beri.akşam yatarken birde sabah kalktığında biberonla veriyorum.,
peki sen akşam yatarken ne yediriyosun ki sabaha kadar tok tutuyo canım?
ne güzel ya ben 24 ay emzirdim.galiba anne sütünden dolayı baska bisey içmedi.
ben geceleri muhallebi veriyorum canım. en azından sütle yaptıgım için içim rahat ediyo
peynir ve yoğurtta yediriyorum.ama zayıf biraz 12.5 kilo 92cm seninki kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?