2008 anneler nerdesiniz

kızlar benim oğlum ister taksiye binsin ister otobüse alıyo parmağını ağzına emzik gibi uyuyo..bir ay önce sinop a gittik kocaeliyle arası 8 saat bi başladı uyumaya gelince uyandı..arada bakınıyo tekrar dalıyo..biz fazla yolculuk yapmıyoruz senede bi defa

biz bir ay once gittik ucakla geceydi giderken bir sorun yoktu aktarmaliydi ucak kalkinca uyudu bir problem yoktu gelirkenbayagi yordu yine geceydi ama cok uykusuz kaldi mizmizlandi ucak gurultusu uykusuzluk epey yordu...iyi tatiller...

keremce ; bişey sormak istiyorum. oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum.

Bulancak ta elma şekeri kreşi varmış hatta aradım görüştüm kendileriyle.

Siz düşünüyor musunuz kreş olayını ? beni oğlum çok bunaltıyor çok hareketli

geldiğimde yaşıtı arkadaşı

olur mu olmaz mı belli değil ..

nasilsiniz anneler..turkiyeye gidenler ucakta sorun yasadilarmi..biz haftaya gidicez kizimla ikimiz...korkuyorum ya ucakta durmaz hircinlasirsa diyeee...

3 senedir sürekli mardin-ankara , ankara-mardin uçakla gel-git yapan birisi olarak

yolculuklarımın korkunç geçtiğini söyleyebilirim. 1.20 dk süren bir yolculukta sinir krizi

geçirmemiş olmam mucize... biz uçakta da , otobüste de , arabada da aynıyız.....

keremce ; bişey sormak istiyorum. oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum.

Bulancak ta elma şekeri kreşi varmış hatta aradım görüştüm kendileriyle.

Siz düşünüyor musunuz kreş olayını ? beni oğlum çok bunaltıyor çok hareketli

geldiğimde yaşıtı arkadaşı

olur mu olmaz mı belli değil ..

bizde bu yaz başında eşimle konuştuk bu konuyu.elma şekerini düşündük.ama oğlum havale geçirdi 2 kez ve bademciklerinden dolayı çok sık hastalanıyo.ateşi birden çıkıyo.belli olmuyo.korkuyorum o yüzden anlamazlar ateşini diye cesaret edemedim.ama tam da karar vermiş deilim.eşim eylülde verelim diyo ama.zaten versemde her gün deil.haftada bir kaç gün düşünüyorum.benimki de çok hareketli.arkadaşı da yok.bakalım....
sen ne zaman geliyosun bulancağa? sahilde nerde evin canım.bulancak boydan boya sahil :)tam olarak neresi acaba.arkadaş oluruz burda belki kreşe de gerek kalmaz.çocuklarımız arkadaş olur?öptüm seni

Merhabalar benim oğlumda 24 aylık olacak inşallah..
En önemli sorunmuz iştahsızlık kilosu normal ama yemiyor ..Meyva,sebze,ayrı ayrı kahvaltı bilmeyiz..
Yediği kahvaltıda bebe biskuvisi peynir,öğlen pilav yada dolma ve bir kase yoğurt,akşamda danette vs..yani bir öğününü bile adam akıllı yemiyor..
Sizinkiler gün içinde neler yiyor?
Bu arada benim yaramaz sıpam gün içerisinde bir kere uyur ve süresi 2-3 saattir.
Tuvalet eğitiminede başlamadım,bir ay sonra başlamayı düşünüyorum.
Emziği de bırakmadık daha...
Kreş olayınıda düşünüyorum ama oyun grubu şeklinde,haftada 3 gün 3 saat gibi..
Tek korkum hastalık kapması..

bizde bu yaz başında eşimle konuştuk bu konuyu.elma şekerini düşündük.ama oğlum havale geçirdi 2 kez ve bademciklerinden dolayı çok sık hastalanıyo.ateşi birden çıkıyo.belli olmuyo.korkuyorum o yüzden anlamazlar ateşini diye cesaret edemedim.ama tam da karar vermiş deilim.eşim eylülde verelim diyo ama.zaten versemde her gün deil.haftada bir kaç gün düşünüyorum.benimki de çok hareketli.arkadaşı da yok.bakalım....
sen ne zaman geliyosun bulancağa? sahilde nerde evin canım.bulancak boydan boya sahil :)tam olarak neresi acaba.arkadaş oluruz burda belki kreşe de gerek kalmaz.çocuklarımız arkadaş olur?öptüm seni

canım ben bayramdan sonra İnşallah orada olacağım evimi yerleştireceğim.

bende evimin nerede olduğunu bilmediğim için tarif edemiyorum :)

kreş hergün zorunlu değilse eğer bende haftada birkaç gün vermek isterim ama zorunlu

ise ne yapalım hergün gider. Bende sizinle arkadaş olmayı görüşmeyi çok isterim.

keremce ; bişey daha sormak istiyorum bulancak la ilgili.. kışlar nasıl geçiyor

orada ? Evim sobalıymış

fazla kaloriferli yaygın değilmiş o yüzden sobalı tuttuk. kış uzun sürüyor mu soğuk geçiyor mu ?

canım ben bayramdan sonra İnşallah orada olacağım evimi yerleştireceğim.

bende evimin nerede olduğunu bilmediğim için tarif edemiyorum :)

kreş hergün zorunlu değilse eğer bende haftada birkaç gün vermek isterim ama zorunlu

ise ne yapalım hergün gider. Bende sizinle arkadaş olmayı görüşmeyi çok isterim.

yok zorunlu deil.biz konuştuk haftada bi kaç gün verenler var.

keremce ; bişey daha sormak istiyorum bulancak la ilgili.. kışlar nasıl geçiyor

orada ? Evim sobalıymış

fazla kaloriferli yaygın değilmiş o yüzden sobalı tuttuk. kış uzun sürüyor mu soğuk geçiyor mu ?

ya evet buraya henüz doğalgaz gelmedi.kaloriferli ev sayısı da çok az.benimde sobalı.valla bulancağın yağmuru vardır meşhur :)hiç bitmez.kışın hep yağar.ama öyle doğu gibi aşırı soğuk da olmuyo tabi...

Hımmm sevindim o zaman. Baba evinde soba derdi görmedim doğuya gidince mecburen öğrendim.

mardin e gittiğimizde o kadar soğuk olmuyor dediler ama biz çok üşüdük. İnşallah Giresun duyduğum

gibi karşılar beni.

Hımmm sevindim o zaman. Baba evinde soba derdi görmedim doğuya gidince mecburen öğrendim.

mardin e gittiğimizde o kadar soğuk olmuyor dediler ama biz çok üşüdük. İnşallah Giresun duyduğum

gibi karşılar beni.

mardin kadar değildir herhalde :)ama sahilde oturdum bende ilk evlendiğimde baya soğuk oluyodu evim,çok esiyodu.inşallah sen aynı sorunu yaşamazsın canım.

öncelikle tayininiz hayırlı olsun. benim oğllumda 25 aylık teyzeleri. sağolsun çok hareketli. gece hala 3-4 kez uyanıyor. gindiz desen 1 saat uyuyo uyumuyo. gece 11de yatıp sabah 7de kalkıyo. bende sinirler alabora tabi. evde cam bişey bulmasın hemen yere atıp kırıyo. çok hareketli camlarda falan geziyo.ödüm patlıyo bisey olcak diye. eşimlede aramız çok kötü. ayrılıcaz galiba. daha ne anlatayım bilemiyorumbilmiyorumkismile

Back