Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsiniz anneler..turkiyeye gidenler ucakta sorun yasadilarmi..biz haftaya gidicez kizimla ikimiz...korkuyorum ya ucakta durmaz hircinlasirsa diyeee...
keremce ; bişey sormak istiyorum. oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum.
Bulancak ta elma şekeri kreşi varmış hatta aradım görüştüm kendileriyle.
Siz düşünüyor musunuz kreş olayını ? beni oğlum çok bunaltıyor çok hareketli
geldiğimde yaşıtı arkadaşı
olur mu olmaz mı belli değil ..
bizde bu yaz başında eşimle konuştuk bu konuyu.elma şekerini düşündük.ama oğlum havale geçirdi 2 kez ve bademciklerinden dolayı çok sık hastalanıyo.ateşi birden çıkıyo.belli olmuyo.korkuyorum o yüzden anlamazlar ateşini diye cesaret edemedim.ama tam da karar vermiş deilim.eşim eylülde verelim diyo ama.zaten versemde her gün deil.haftada bir kaç gün düşünüyorum.benimki de çok hareketli.arkadaşı da yok.bakalım....
sen ne zaman geliyosun bulancağa? sahilde nerde evin canım.bulancak boydan boya sahil :)tam olarak neresi acaba.arkadaş oluruz burda belki kreşe de gerek kalmaz.çocuklarımız arkadaş olur?öptüm seni
canım ben bayramdan sonra İnşallah orada olacağım evimi yerleştireceğim.
bende evimin nerede olduğunu bilmediğim için tarif edemiyorum :)
kreş hergün zorunlu değilse eğer bende haftada birkaç gün vermek isterim ama zorunlu
ise ne yapalım hergün gider. Bende sizinle arkadaş olmayı görüşmeyi çok isterim.
keremce ; bişey daha sormak istiyorum bulancak la ilgili.. kışlar nasıl geçiyor
orada ? Evim sobalıymış
fazla kaloriferli yaygın değilmiş o yüzden sobalı tuttuk. kış uzun sürüyor mu soğuk geçiyor mu ?
kimse varmıııı
kimse varmıııı
Hımmm sevindim o zaman. Baba evinde soba derdi görmedim doğuya gidince mecburen öğrendim.
mardin e gittiğimizde o kadar soğuk olmuyor dediler ama biz çok üşüdük. İnşallah Giresun duyduğum
gibi karşılar beni.
ben burdayım a.s.
bende burdayım canım:teytey::teytey:
merhaba canım şimdi konu ne sobamı çocuklarmıgamyoncuiremsu
canım sanada merhaba.sizin çocuklar ne kadar. ben çok dertliyimde acil anlatmam lazım
:içelim: